Eiti į turinį

Archyvuojama

Ši tema nuo šiol archyvuojama ir jos nebegalima komentuoti.

Ntelio_Rushh

HottNews [Nr. 3]

PRENUMERATA LEIDINIAMS  

2 balsai(-ų)

  1. 1. Nori pirmas pamatyti naujienas?

    • Taip, žinoma.
    • Ačiū ne, seksiu forume.
      0
    • Nedomina.
      0

Šis balsavimas pasibaigęs


Rekomenduoti pranešimai

Sveiki, grįžtu su leidiniu nr. 3!

Neturiu daug ko pasakyti, tad pradėsime. Su artėjančiom šventėm be to visus.

 

Atrankos*visada pildoma

Spoileris

Apsauga. 

Vis dar vyksta atranka forume į apsaugą, darbas reikalauja šiokių tokių sugebėjimų, bei 7,5k patirties.

Pats esu dirbęs šiame darbe seniau, darbas labiau skirtas turintiems laisvo laiko ir norintiems turėti milžinišką pinigų sumą atlyginime.

Nesenei vėl patekau į apsaugą draugo vardu, tada direktorius netempęs gumos paklausė 4-5 klausimų, ir priimė. Tad patekti tikrai - sunku nebus.

Sekmės pildantiems anketą.  *pasibaigė

 

Narkotikų prekeiviai.*karšta

Žinau, žinau. Jau skelbiau apie atranką į NP, tačiau - tai buvo tik spelionės.

Na, o dabar štai jums. Mano spelionės - pasitvirtino. Atranka į NP - dar šiais metais.

RUOŠKITĖS!!!

Reporteriai.

Vienas lengviausių darbų (aišku tik turintiems keybind'ą), vienas taippat pelningiausių darbų.

Pats - dirbęs, valdžia tikrai maloni. Neperseniausiai leido vėl skelbti skelbimus apie tarpinikavimą į /vip.

Daug nieko negaliu pasakyt, laiko nežinau. 

Galiu palinkėti sekmės.

 

Federalinių tyrimų biuras (F.T.B)

Naujasis direktorius @Giedrius_Gangs, paskelbė pirmąją atranką į F.T.B! 

Dirbęs aš ir ten, tačiau pas buvusį direktorių. Apie darbą nieko pasakyti negaliu, nes pas šį direktorių, anksčiau nedirbęs.

Sekmės būsimiems darbuotojams ir direktoriui.

90f30ee7bce8f08d858ada251e3c3c6a99.jpg

 

1c3795152dcf0d667ebbfa240199241d724.jpg

 

Vasia_Carter apie žvejybą iš pinigų2

Spoileris

Pirmame leidinyje minėjau, apie @Vasia_Carter pasisakymą apie žvejybą iš pinigų. Keturias dienas laukiau tam, kad jo nuomonę ir visą kitą info galėtumete sužinoti jūs - serverio žaidėjai.

Patarimai, apie žaidimo legalizavimą ir t.t tiesiai iš pačio Vasios lūpų. Ačiū didelis jam, kad nepatingėjo ir atrado laiko atsakyti į manuosius klausimus. Gražaus skaitymo, melieji.

 

Sveikas, tai kaip laikaisi?: Sveikas, laikausi geriau nei galėčiau norėti. Reikalai klostosi gerai, šventės artėją ir nėra dėl ko sukti galvos. 
Kaip manai kokio tikslo būtą siekti su šiuo žaidimu?: Tikriausiai buvo sukurtas dėl pelno, nes niekas veltui nedarytu, nebent tai patiktu pačiam. Sujungus šiuos junginius manau puikiai matome sarg.lt serverį. Nuo paprasto mažo projekto, išaugusiu į geriausia Lietuvoje. 
Tavęs niekada neesu matęs žaidžiant "rybalkos" tavęs tai netraukia, bijai pralošti ar dėl to nes "nelegalu"?: Tikriausiai tiesiog nesusitikom, tuo metu kai žaidžiau. Serveryje turiu daug užduočių kurias vykdau ir noriu pakeisti. Vienas iš jų yra serverio pinigai. Išbandžiau nemažai variantu kaip sumažinti jų serveryje, vienas iš jų yra žvejyba. Šiuo metu turiu daugiau kaip 3mlrd ir visi jie iš žvejybos. Tačiau niekam nerekomenduoju žvejoti iš pinigų, nes kaip minėjai klausime, tai yra nelegalu. O kitaip sakant, sistema buvo sukurta ne pasipelnyti, o tiesiog kaip veiksmas paįvairinti veiklą. Ir už apgaudinėjimus administracija neprisiima atsakomybės, jūsų pasitikėjimas tik jūsų reikalas. Jus apgaus, būsite pats kaltas ir niekas jums nepadės. Tam serveryje yra oficialios žaidimo sistemos kaip Las Venturas lošimo automatai kurie yra prie 3 drakonų, /zaidimas bei /moneta. Kur limitas siekia kol-kas 100m, tačiau greitai bus vėl pakeltas.
Kaip manai žvejybai iš pinigų bus kada nors atidarytas legalus kelias, t.y sukurta speciali sistema?: Ne.
Ar tai turėtų būti uždrausta? Kodėl?: Šiuo metu tai nėra legalizuota, kaip prieš tai klausime klausei, tai nebus legalizuota, tiesiog paduodat pinigus su viltimi juos atgauti ir galbūt laimėti, tačiau garantijų niekada nebus. Aiškiai matėm kaip ir serverio valdžia apgaudinėja, tiek nemokami administratoriai, pasitikėti negalima niekuo, nebent artimai bendrauti su juo ir žinai, kad 100proc, nebūsi apgautas, arba pinigus paduos tau prieš užmetant, kaip darau aš. Kol negaunu sutartos sumos, meškerė mano ranku nepaliečia. :D
Ir ar jos žaidėjai/tarpininkai turėtų būti drausminami? (t.y blokuojami, sodinami į kalėjimą, mutinami ar panašiai?): Nemanau kad tokios bausmės padėtu. Aš asmeniškai atkreipiu dėmesį į apgavikus, kurie jau turi kitų pasitikėjimą. Jeigu apgauna nekaltus žaidėjus, tiesiog krenta į mano sąrašo apačia ir jeigu turiu pasirinkimą rinktis tarp jų ir kito asmens, kuris nieko blogo nepadarė ir stengiasi dėl kažko, mieliau pasirinksiu jį, nei apgaviką. Ar tai būtų nemokamas adminas, ar kaip anksčiau rinkdavau direktorius, apgavikai buvo paskutiniai į kuriuos atkreipdavau dėmesį. Tai puiki bausmė, kai dėl apgaudinėjimu tavimi niekas nepasitiki ir nebegali nieko gauti, tik tada pradedi galvoti ir galbūt taisytis.
Turi palinkėjimų "rybalkos" žaidėjams, o galbūt mūsų leidiniui?: Minėjau kad neskaitau leidinių, tačiau galbūt reikės pradėti, jeigu žaidėjai į tai deda pastangas kaip tu. 4 dienas laukiai manęs, kad apklausti, tai puikus užsispyrimas ir tokius žmonės vertinu, kurie siekia savo tikslo, nesvarbu kiek tai užtruks. Linkiu gerų žvejybų visiems ir nepasitikėkite žaidėjais, nes jeigu jie jums mandagus ir draugiški, už nugaros 98proc. Laukia progos kada galės jus išduoti ar tiesiog paslapčia po biški jus spardo tam tikra prasme. 

 

Šventiniai eventai.

Spoileris

Šventės ne už kalnų, arne? Visi ruošiasi, puošia namus bei eglutes. Sarg.lt - taipogi švenčia.

Neseniai atšventę septintajį gimtadienį sargo atstovai, skelbia keletą konkursų, kuriuose gali laimėti įvairiausių prizų.

 

"Šventiškiausia nuotrauka"

Ankščiau minėtas, forumo moderatorius @Vasia_Carter - skelbia konkursą "Šventiškiausia nuotrauka". Jo prizai - serverio valiuta.

Plačiau apie konkursą ČIA.

 

"Kalėdinis konkursas"

"Sveiki,

belaukiant Kalėdų, skelbiu paprastą konkursą, kuriame turėsite nufotografuoti savo namų kalėdinė eglutė, prie eglutės turi būtį užrašas Sarg.lt Vardas_Pavarde, 3 asmenų  gražiausios eglutes bus apdovanotos Sarg.lt valiuta." štai taip pradėtas rašyti, paprastu pavadinimu pavadintas @Beliunas_Justas konkursas, kurio esmė yra kelti savo šv. Kalėdų eglučių nuotraukas - prizai serverio valiuta, sudalyvauti gali ČIA.

Breaking news.

Spoileris

Po ex. FTB direktoriaus Eimas_Mazda nušalinimo vyko audros serverio /vip chat'e. 

Kaip ir buvo žadėjusi - @Rolanda_Cherry iki švenčių išrinks naująjį direktorių, tai - @Giedrius_Gangs.

Sekmės direktoriui, papildyta bus po to kai bus paskelbta apžvalga. new*Apžvalga [ČIA]

 

Ačiū, kad skaitei mano jau trečiajį leidinį, tikiuosi vėl patiko.

Kitame leidinyje - galbūt paskelbsiu konkursą.

Palikite nuomones po leidiniu, nepamirškite įvertinti.

Iki greito.

-Ntelio_Rush

 

 

 

*[2017.12.21 18:50] Paskelbta atranka į reporterius, bei kandidatai į apsaugą.

*[2017.12.21 19:38] Paskelbta pirmoji atranka į F.T.B

*[2017.12.21 19:30~] Paskelbta apžvalga į F.T.B direktorių.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...