Eiti į turinį
Rolanda_Cherry

,,Federalinių tyrimų biuro" direktoriaus rinkimų apžvalga

Rekomenduoti pranešimai

Sveiki, taigi, buvo renkamas ,,Federalinių tyrimų biuro“ direktorius. Anketų sulaukėme ne tiek daug, kiek buvo tikėtasi, tačiau turiu pripažinti, jog ko gero tai buvo pirmieji rinkimai, kur konkurencija tarp kandidatų buvo nežmoniškai didelė. Turbūt dar nesu turėjus tokių rinkimų, kur visi kandidatai kaip susitarę būtų visada online ir dirbtų, todėl išrinkti direktorių buvo pakankamai sudėtinga, todėl nieko nelaukus, manau, pereikime prie kandidatų.

 

 

James_Stalker – Visiems puikiai žinoma persona teisėsaugoje. Nesi naujokas, patirties turi vos vos mažiau negu Viktoras, anketa irgi nebloga, todėl kodėl gi nepabandžius tavęs pastebėti taip? Pirmoji stebėjimo diena nenuvylė, mačiau, jog daug dirbai, vėliau važinėjai po miestus, gaudei civilius, kurie važinėja ne pagal K.E.T, baudei juos, po kurio laiko susitikai su Sutka ir važiavot pasišaudyti. Patikrinus tavo /info lentelę pastebėjau, kad per šią dieną pražaidei 211 minučių ir  surinkai 24 baudas. Antrą dieną, stebėjimo metu, buvai pražaidęs 100 minučių ir surinkęs 10 baudų. Kaip ir Viktoras dirbai, mačiau gaudant bėglį, vėliau sugavus tvarkingai iškvietei mechanikus, kad nutemptų nusikaltėlio paliktą transporto priemonę. Šiek tie stovėjai AFK bazėje sėdint darbinėje mašinoje. Padėdavai sugauti nusikaltėlius kolegoms, tą pastebėjau ne vieną ir ne du kartus. Taip pat kelis kartus mačiau akivaizdžiai padarytus kitų žmonių nusižengimus (pvz.: atsitrenkimą į tave, priešais trankant stulpus) ir nežinau kodėl, bet nebaudei, nuvažiuodavai toliau, nors konkrečia veikla tuo metu neužsiimdavai. O kitus imdavai ir už smulkius pažeidimus. Manau, nelabai turėtų taip būti. Vėliau mačiau bendroje teisėsaugos treniruotėje, tada pražaidęs buvai virš 300, turėjai 35 baudas. Po šturmų dirbai toliau, mačiau baudžiant mechaniką, kuris važiavo ne ta kelio puse. Padėjai policininkams reide ieškant pažeidėjų. Dirbai, su tavimi viskas tvarkoj, bet niekuo per daug neišsiskyrei iš kitų kandidatų.

 

Viktoras_Extazy – Kaip ir tavo priešininkas Giedrius, patirties teisėsaugoje turi taip pat labai daug, šiek tiek mažiau nei Gangs, apie 960 tūkstančių, tačiau tai leidžia suprasti, jog teisėsauga tau nėra svetima. Anketa taipogi padori ir lengvai susiskaitė. Kai pradėjau tave stebėti, mačiau, jog važinėjai su nuosava mašina, po to San Fierro mieste fotografai pravažiuojančias mašinas ir tikrinai, ar neviršija greičio. Kuomet konkurencija tarp varžovų yra nežmoniškai didelė, tenka pradėti kruopščiai stebėti viską, ką Jūs darote. Labai akį rėžė tai, jog dirbi teisėsaugoje, tačiau K.E.T tau visiškai negalioja. Apsisukinėji kur nori, kerti bordiūrus, nutrenki stulpus, sustoji vidury kelio, sugalvoji, ką daryti toliau, vėl važiuoji, o už tokius dalykus baudžiat civilius, taip neturėtų būti. Patikrinus tavo /info, mačiau, jog pražaidei virš 200 minučių ir susirinkai apie 45 baudas. Kitą dieną prisijungusį  pastebėjau apie 16 valandą. Dirbai įprastą pareigūno darbą. Mačiau kaip vežėte nusikaltėlį į kalėjimą. Tuo metu pražaidęs buvai ~100 minučių ir surinkęs 10 baudų. Dirbote, skyrėte baudas, baudėte pažeidėjus, mačiau vijotės bėglį, vėliau sugavote ir nubaudėte. Vėlgi, atkreipiau dėmesį ir į KET laikymąsi, kuris tau sunkiai sekasi.. Dirbai su NRG-500, žinome, kad tau leidžiama, bet galėtum šiek tiek labiau stengtis, tvarkingiau važinėti. Vėliau persėdai į Sultan ir dirbai taip pat. Mačiau kaip atsitrenkus į tave žaidėjui nedelsdamas reagavai ir sugavai. Sustabdęs motociklininką, kuris buvo be šalmo nesudėjai įtarimo lygio už tai, nors turėjai, kadangi dirbi darbe, kur reikia už tai bausti. Pats dirbamas su motociklu taip pat turėtum dėvėti šalmą, bet nemačiau nei karto su juo. Vėliau mačiau tave bendroje teisėsaugos treniruotėje, buvai pražaidęs ~350 minučių ir turėjai surinkęs 50 baudų. Po treniruotės, šturmų patruliavai toliau su nežymėtu savo automobiliu LV rate, baudei pažeidėjus. Kaip ir dalis kandidatų dalyvavai Policijos reide SF mieste, dirbai tau priklausantį darbą. Apibendrinant viską galiu pasakyti, jog esi darbštus, kantrus, tačiau esi iš tų teisėsaugininkų, kuriems K.E.T negalioja, o civilius baudžiat, tad ateity į tai atkreipk dėmesį.

 

Arnas_Sutka - Pirmą stebėjimo dieną mačiau dirbant su FTB Rancheriu. Tpvip zonoje stebėjau kaip dirbi vieną iš pagrindinių FTB darbų, t.y tikrinai narkotines medžiagas. Vėliau patruliavai mieste, mačiau, kad stengiesi laikytis KET, vejantis įsijungdavai švyturėlius. Po to kartu su James_Stalker šaudėtės teisėsaugos treniruočių zonoje. Tuo metu, kai stebėjau, aktyvumas buvo kiek daugiau nei 300 minučių. Antrąją dieną kaip ir visi kiti kandidatai dirbai. Tuo metu, kai stebėjau, pražaidęs buvai beveik 200 minučių ir surinkęs kiek daugiau nei 10 baudų. /tpvipe tikrinai žaidėjų narkotines medžiagas. Po to padėjai kolegoms pagauti bėglį LV mieste, vijaisi jį, blokavai kelią, pradūrėte padangas, sprogo mašina ir bėgant paskui jį vis tiek sugebėjai pagauti! Nors dirbi ir FTB, bet visada radęs automobilį paliktą ne vietoje iškviesdavai mechanikus ir liepdavai nutempti, tai tikrai pavyzdinga. Vėliau mačiau bendroje teisėsaugos treniruotėje, tada turėjai 400 minučių ir 25 baudas.

 

 

Giedrius_Gangs – Teisėsaugos veteranas.. Patirties turi daugiausiai iš visų kandidatų, anketa ko gero viena iš geresnių, kurias skaičiau, tad net nekilo abejonių prieš imant tave į kandidatus. Pirmąjį stebėjimo vakarą tavo veikla, kurią mačiau, prasidėjo nuo laisvalaikio. Žaidei iš pradžių pool‘ą, paskui ėjai į tankų kovas, po kurio laiko nuvykai į išlikimo žaidimą. Vėliau, kai pradėjau tave vėl stebėti, pastebėjau, kad jau buvai persirengęs į darbinį skiną, nuvykai į A51 zoną ir šaudei į taikinukus, kitaip tariant lavinai šaudymo įgūdžius, kai ši veikla atsibodo, mačiau, jog buvai A52 zonoje, bėgiojai per kliūtis, ko gero bandei irgi lavinti savo įgūdžius, fiksavai laiką ir stebėjai, kaip tau sekasi, koks greitas esi. Tą pačią dieną šaudeisi ir /tpdm, kur taipogi lavinai šaudymo įgūdžius. Gal ir nebloga strategija bei taktika. Kiek mačiau, buvai pražaidęs virš 585 minučių ir surinkęs 83 baudas. Antrą stebėjimo dieną radome tave prisijungusį ~12h dienos, tuo metu buvai pražaidęs beveik 100 minučių ir turėjai ~20 baudų. Stebėjome kaip kartu su kitais teisėsaugos darbuotojais gaudėte besislepiantį bėglį Immortal mafijos zonoje. Vėliau patruliavai su darbiniu transportu. Po pietų, ~16h jau buvai pražaidęs virš 250 minučių ir turėjai beveik 50 baudų! Pertraukos metu mačiau kaip žaidėte su kolegomis ar draugas poola. Darbo laiku vėl dirbai, prašiusiems pagalbos teisėsaugos darbuotojams nenumodavai ranka ir padėdavai. Vėliau mačiau bendroje teisėsaugos treniruotėje, tada turėjai daugiau nei 500 minučių ir 90 baudų. Pagirtina. Po treniruotės su bendradarbiu treniravotės 1x1 šaudymo įgūdžius. Patirties turi daugiausiai, veikla buvo irgi viena iš geriausių, anketa taip pat, todėl nusprendėme suteikti tau šansą. Sėkmės valdžioje.

  • Patinka 5
  • Ačiū 2
  • Haha 6
  • Už 24
  • Prieš 2
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...