Eiti į turinį

Archyvuojama

Ši tema nuo šiol archyvuojama ir jos nebegalima komentuoti.

Ntelio_Rushh

HottNews v5

Rekomenduoti pranešimai

Sveiki, penktajį savo leidinį vėl rašau naktį,

kodėl - neatsakysiu, nes nežinau pats:)

Taipogi palinkėsiu linksmų artėjančių 2k18 visiems sargiečiams.

 

[KLAUSIMAS] Turėjau mintį užbaigti leidinį, UŽ ar PRIEŠ? Palik savo balsą komentarų skiltyje.

 

Atrankos.

Spoileris

Reporteriai.

Apie šio darbo atranką skelbiau gana senokai - trečiame leidinyje.

Atranka įvyko antrąją kalėdų dieną - 12.26 .

 

Medikai.

"Tai vienas iš svarbiausių serverio darbų. Medikai, žmonės gelbstintys kiekvieno mūsų gyvybes. Kiekvienas medikų komandos narys pasižymi : Reakcija, vairavimo įgūdžiais ir gebėjimu atvykti į iškvietimą bet kokiomis aplinkybėmis." - Taip medikų darbą apibūdina, jau nuo Vasario esantis ligoninės direktorius - @Mykolas_Petrauskas.

Medikams miegoti tikrai nėra kada, nesuregavęs į iškvietimą per 1 minutę, tuo metu dirbęs medikas ir jo kolegos - baudžiami.

Tad jeigu šis darbas traukia tave, suskubk. Forume vyksta atranka iki stop!

Sekmės visiems būsimiems REZIDENTAMS!
 

S.W.A.T būrys.

"Darbas reikalaujantis taktiškumo, nes kiekvieną dieną teks susidurti su kebliausiomis situacijomis, kurių metu privalėsi taktiškai ir greitai sugalvoti planą, kaip viską kuo greičiau užbaigti. Dirbdami šį darbą galėsite naudotis moderniausiais ginklais bei prietaisais." - tokį aprašymą galite rasti S.W.A.T būrio skiltyje, forume. Tačiau ar aprašymas atitinka realybę, spręsti jums.

Vienas valdžios atstovų prasitarė, kad atranka numatoma 2017.12.28 vidurdienį.

Sekmės naujiesiems būrio nariams.

 

Taksi II.

Patinka senoviniai automobiliai? Turi gerus vairavimo įgūdžius? Bei mėgsti bendrauti?

Šis darbas kaip tik tau! O turintiems laisvesnio laiko - atsiveria ir didesnės galimybės. Iš patirties sakau jog šio darbo valdžia viena linksmiausių, o būsimi kolegos vieni draugiškiausių! Taipogi darbo paklausa didžiulė, štai kodėl čia egzistuoja dvejos taksi firmos.

"Atranka greičiausiai numatoma - rytoj." - tikslaus laiko neatskleidęs sakė @Karolis_Luk.

 

 

Breaking news.

Spoileris

@Karko_Grand palaikęs mums gerai visiems žinomos gaujos "Grove street" vadeivos postą šiek tiek daugiau nei savaitę laiko, jo atsisakė.

"Laiko stoka" - komentavo jis.

Ar šią gaują ištiks tokia pat bėda kaip ir "The ballas", kai direktoriai keitėsi kas pusantros savaitės?

Pamatysime ateityje.

 

Į narkotikų prekeivius iš begalės pateko vos devyniolika žmonių, iš jų dvylika - sunkesniu antru etapu, tačiau pateko vos aštuoni.

Kada kita atranka į narkotikų prekeivius - neaišku.

 

 

 

Dienos svečias.

Spoileris

Šiandienos svečias: @Nojus_Mitkus

DISCLAIMER: PRIEŠ PAŠNEKOVĄ IR PAMINĖTUS ASMENIS - NIEKO NETURIU. 

 

Kiek žaidžiu serveryje SARGFM2 pagrinde vedi - tu. Kokia visa to istorija? Nuo ko visa tai prasidėjo? SARGFM2 Radijas buvo atidarytas 2014 metų gruodžio mėnesį, kuomet tuometinis sargfm pirmojo radijo savininkas mane išmetė iš radijo. Kadangi nenorėjau nutraukti savo veiklos, atsidariau SARGFM2 radiją. Visa pradžia buvo labai sėkminga, klausomumas visada būdavo didesnis nei pirmojo radijo, na ir tuomet prasidėjo didieji ddos karai, kuomet pirmajam radijuj buvo sunku matyti, jog mūsų klauso pvz. 200, o jų 20-30. Čia norint aprašyti visą radijo atsiradimo ir jos tobulinimo procesą, galima būtų rašyti kelias dienas ar net savaites, nes tiek kiek yra nutikę žinau dorai tik aš. Tiesiog galiu pasakyti tiek, kad nekiekvienas žmogus galėtų atlaikyti tokį iš serverio pusės daromą spaudimą, kokio sulaukiu net ir dabar, tad galiu pasakyti, kad radijo sarge tikrai neatidarynėkit, nes tai kainuos LABAI, LABAI daug kantrybės ir nervų.

Kiek eterių esi pravedęs? Gal yra kuris įsimintiniausias? Iš viso nuo SARGFM2 radijo pradžios esu pravedęs 349 eterius, kurių laidos vidurkis yra apie 2 valandas, tai reiškias, kad kiekvienai laidai buvo kažkaip ruoštasi, t.y įvairių žaidimų, klausimų, faktų ir t.t. Įsimintiniausios laidos, manau, kad neturiu, nes kiekviena laida kažkuo savita, kažkuo įdomi, bet aišku, skambinėti su Rimu po pasaulį ir t.t. būdavo įdomiausia laidų dalis, bet gaila, to jau nebedarome.

Kaip manai? Kodėl tavęs tokie žmonės kaip Kaminskis (prieš jį nieko blogo neturiu) tiesiog tavęs nemėgsta? Dabar dėl to kaminskio... ir sakyčiau ne tik dėl jo.. nors turbūt jis ir yra ta kelrodė žvaigždė, kuri padėjo didijį pagrindą į stumimus. Esmė ta, kad jeigu aš kažkam nepatinku, kaip vedėjas, ten balsas nepatinka ar kažkas, tai visada yra nuostabi komanda /off, kurią parašius radijas bus išjungtas. Bet čia ir atsiranda interesų konfliktas, kuomet žmogus, kuris manęs nemėgsta, galėtų tiesiog išsijungti radiją ir neklausyti, bet jis toliau klauso, rašynėja savo 13-mečio protui tik suvokiamas nesąmones ir vistiek tokiu būdu bando išpešti dėmesio. To pasekoje, matydami kiti sarginiai jo tokį elgesį, pradeda jį pamėgdžioti (tik nežinau kodėl), iš oro rašynėti keiksmus į /vip ir t.t.. nors jeigu reiktų jiems pasakyti, ką iš tiesų jums padarė tas Mitkus, tai svarių argumentų nebūtų, nu bet tiesiog, kaminskis stumia, tai ir mes stumiam... Labiausiai patiko man 2 sargiečiai, kurie jau ilgas laikas ant manęs stumė daug, ir gavosi situacija, kad aš su jais susitikau Discord'e, ir jie pamatė, kad aš ten esu, iškart pradėjo stumti, kad Mitkus [CENZŪRA] ir pnš., bet aš ramiu tonu, jų pradėjau klausynėti, kas įtakoja tą jūsų tokį pyktį? gal šeimoje problemos?... Galiausiai sužinojau, jog vieną iš mano priešų kankina mano riaugėjimas per eterį. Tuomet čia ir vėl išlenda stebuklinga komanda /off - nepatinka, nieks neverčia klausyti, bet jeigu klausot, reiškias žinot, kad ir riaugėjimą galite išgirsti, ar kitą gamtos sukuriamą garsą. Po šio mano paaiškinimo, abu žmonės, kurie buvo didžiausi mano priešai, dabar, jau bent nerašynėja į /vip to, ką rašydavo anksčiau. Manau, jog su kiekvienu savo priešu rasčiau bendrą kalbą, ir sugebėčiau jam įrodyti, jog jis seka tiesiog bandos jausmu, kurį suteikia mūsų pagrindiniai iniciatoriai, t.y kaminskis, stepanovas, stg ir t.t...

Kiek dar eterių žadi pravesti mūsų serverio žaidėjams? Kiek eterių dar pravesiu tikrai nežinau. Pats suprantu, kad nebemoku vesti eterių taip kaip anksčiau, gal ir moku vesti, tiesiog nebematau motyvacijos to daryti, kai žinau, jog visiems vistiek nebeįtiksiu, amžinai visi verks dėl visko, amžinai, kaip būdinga sarginiam, jie liks kažkuo nepatenkinti ir t.t.. Tiesa pasakius, pasiilgstu 2014 metų, kuomet sarginiai buvo visai nesugadinti, nebuvo to tokio nežmoniško pavydo, koks yra dabar...

Stepanovas ar Kaminskis?*privaloma Iš šių dviejų negaliu išsirinkti nei vieno, nes jie yra tiesiog eiliniai kenkėjai, kurie žmonėms juodina gyvenimą.

Šiemet atidarei dovanėlę? Jei taip, kas buvo jos viduje, o gal žinai kieno ji? Dovanėlės neatidariau, nes nesurinkau tų 90 detalių... tiesiog tingėjau turbūt.

Gal turi kažką palinkėti leidiniui, "heiteriams", bei savo "fanams"? Fanams palinkėsiu ir toliau turėti savo nuomonę, ir kuo mažiau klausyti ką tau sako kiti, nes kuo daugiau dėmesio suteiksi tam, kuris tave juodina, tuo tik sau kenksi labiau. Turėkit savo nuomonę, nepaleiskit jos, ir mokėkit pastovėt už save, to gyvenime prireiks labai ;)

Heiteriams tai palinkėsiu gerų ateinančių metų, tegul jūsų neišsivystę protai toliau vystosi, ar profesinėse mokyklose, ar anglijos stroikese, viliuosi, kad kažkada ateisite į sveikai mąstančius protus ir nebepavydėsit tiems, kurie kažką sugeba geriau nei jūs ;)

 

Ačiū Mitkui, kad sutiko atsakyti į klausimus ir skyrė šiektiek laiko.

Tikiuosi mėgaujotės leidiniu, bei pokalbiu su Dienos svečiu.

Nepamirškite palikti įvertinimą, bei komentarą apačioje. Iki greito melieji.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Visai neblogas, isskyrus ta dali su tuo issigimeliu mitkum, butu gerai, jog kita kart pasikviestum koki nrml svecia, butu bent jau apie ka paskaityt. Sekmes su sekanciais laikrasciais ir tikiuosi normalesniais sveciais.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...