Eiti į turinį
Rolanda_Cherry

„Grove Street“ gaujos direktoriaus rinkimų apžvalga

Rekomenduoti pranešimai

Sveiki. Ir vėl buvo renkamas naujasis „Grove Street“ gaujos lyderis, kadangi ankstesnys, Karko_Grand atsisakė savo pareigų jose išbuvęs vos kiek daugiau nei savaitę.

Paskelbus rinkimus daugybė jūsų uždavinėjote vieną ir tą patį klausimą – kodėl direktoriaus pareigos nebuvo perleistos kitiems kandidatams ? Atsakymas paprastas: Antrąją vietą rinkimuose užėmęs Nikita_Belov – „The Ballas“ gaujos pavaduotojas, o trečiąją vietą užėmęs Ginas_Sprite būdamas pavaduotoju padarė pažeidimą, dėl kurio savo direktoriui jis būtų uždirbęs įspėjimą (atsijungė, kai „The Ballas“ turėjo pulti zoną), todėl siūlyti jam direktoriaus pareigų tiesiog negalėjome.

Sulaukėme 11 anketų, tad perskaitę jas visas ir pasitarę tarpusavyje į kandidatus nusprendėme paimti 3 žaidėjus, kuriuos ir stebėjome žaidime. Kandidatai ir jų rezultatai - žemiau:

 

Artas_Bmw – Patirties tiek valdžioje, tiek mafijose / gaujose apskritai turi pakankamai daug, anketą parašiau aiškią ir išsamią, todėl nusprendėme duoti tau šansą ir paimti į kandidatus. Žaidime dirbai „Cosa Nostra“ mafijoje, tačiau pirmąją stebėjimo dieną tavęs nesutikome. Antrąją dieną prisijungęs į žaidimą nuėjai į /tpdm zoną ir ten šaudeisi su kitais serverio žaidėjais. Pasišaudęs, persikelei į San-Fierro gatves, kur šaudei viską kas pasitaikė po ranka, tačiau tavo pramogos trūko neilgai. Pagautas teisėsaugos buvai pasodintas į kalėjimą, kur praktiškai visą laiką tiesiog stovėjai AFK. Pradžia buvo ne bloga, tačiau rinkimų pabaigoje pritrūko veiklos, kas tau šį kartą pakišo koją. Nenusivilk ir kitą kartą įdėk šiek tiek daugiau pastangų, jeigu nori direktoriaus posto.

 

Doviuxas_Cool – Anketa nebloga, patirties turi, tačiau kurį laiką diskutavome, ar verta į kandidatus imti žmogų, vos keleta dienų išsėjusį iš juodojo sąrašo už DDoS. Pasitarę tarpusavyje nusprendėme suteikti šansą ir tikime, kad pasikeitei, todėl šiuose rinkimuose patekai tarp trijų kandidatų. Žaidime, kaip ir kiti du kandidatai, dirbai „Cosa Nostra“ mafijoje. Pirmąją stebėjimo dieną žaidime tavęs taip pat nesutikome. Stenbint kandidatus antrąją dieną, tave sutikome besišaudantį /tpdm arenoje, paskui stovėjai AFK. Vėliau, sedėjai kalėjime, bet laiko ten veltui neleidai ir šaudėsi kalėjimo DM arenoje, tačiau paskui ilgą laiką nieko neveikei ir stovėjai AFK. Stebint tave vakare, ilgą laiką nepavyko pamatyti ką veiki, nes tiesiog darei kažką /pzu, bet ne minutę ir ne dvi. Vis patikrinus, veiklos nesimatė ir tas šiek tiek tau suvėlė visus reikalus, nes kitas kandidatas pasirodė geriau ir aplenke savo veikla. Sėkmės kitą kartą.

 

Koldunu_Dievas – Nors mafijų / gaujų patirties turi mažiau nei kiti du kandidatai, stipri anketa padėjo tau atsidurti tarp žaidėjų, kuriuos pasirinkome stebėti žaidime. Kaip ir visi kandidatai dirbai „Cosa Nostra“ mafijoje. Pirmąją stebėjimo dieną sutikome tave /tpdm arenoje. Tuomet buvai pražaidęs virš 250 minučių ir buvai padaręs apie 5 tūkst. žalos. Vėliau, nežinia iš kur gavęs didelį gaudomumo lygį, savo noru sėdai į kalėjimą, kur aktyviai šaudeisi kalėjimo DM arenoje. Vakare dalyvavai klubo veiksme – padėjai savo klubui apsiginti, vėliau patys puolėt kitą klubą. Antrąją stebėjimo dieną veikla buvo panaši – iš pradžių šaudeisi /tpdm arenoje, o vėliau varžeis su savo bendradarbiais mafijos bazėje. Vakare tapai „Organizuoti“ klubo pavaduotoju ir rinkaisi savo komandą. Surinkęs komandą, surinkai visus ant lėktuvo ir skridote užimti kitų klubu, gynėte savo sąjungą. Ilgai svarstemė, kuris kandidatas stipresnis – Tu ar Doviuxas, tačiau tavo veikla dienos pabaigoje buvo stipresnė ir tu su nedidelia persvara laimi šiuos rinkimus. NGPT ir DPKT linki sėkmės, bei sąžiningų karų.

 

34yut5z.png

  • Patinka 3
  • Haha 5
  • Sutrikęs 1
  • Už 13
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...