Eiti į turinį
Rolanda_Cherry

„Immortal“ mafijos direktoriaus rinkimų apžvalga

Rekomenduoti pranešimai

 

Sveiki. Kaip jau galėjote suprasti, buvo renkamas naujasis „Immortal“ mafijos bosas. Ankstesnysis, Tadas_Kelmee prarado šiais pareigas dėl to, kad už jo paskyrą žaidė kitas žmogus. Šiuose rinkimuose sulaukėme 14 anketų ir neilgai pasitarę išsirinkome 3 kandidatus, kurie tarpusavyje varžėsi žaidime. Apie rinkimų eigą ir rezultatą kviečiame paskaityti žemiau:

 

Tomas_Borfeit – Mafijų / gaujų patirties turi pakankamai, anketą parašei labai konkrečią, todėl nusprendėme suteikti tau šansą ir paemėme į kandidatus. Žaidime dirbai „The Ballas“ gaujoje, o pradėjus tave stebėti pirmąją dieną gynei klubą, vėliau dalyvavai gaujų karuose, tačiau poto viskas apsivertė. Stebint vėliau, tu pastoviai stovėjai /tpvip miestelyje ir žvejojai. Abejojame, ar mafijos bosas didžiąją dalį laiko turi skirti būtent tam, o ir kiti kandidatai už tave pasirodė gerokai geriau. Pildydamas kitą kartą, pagalvok, ar nori normaliai kandidatuoti, ar pildai tik tam kad pildyti ir pastoviai žvejoti.  

 

Pukaz_Vemar – Patirties nusikalstamame pasaulyje turi nemažai, anketą parašei labai aiškiai ir užtikrintai. Tvirtai teigei, kad esi pasiruošęs nuginkluoti priešininkus. Praeituose rinkimuose pasirodei ne kaip, tačiau nusprendėme leisti tau pasitaisyti, tad atsiradai čia, tarp 3 kandidatų į mafijos boso postą. Pirmosios stebėjimo dienos pradžioje veikla buvo tikrai ne bloga – šaudei reklama rate, tačiau vėliau veiklos kokybė gerokai smuko – žvejojai, kėlei ridą. Vakare, su kitais gaujiniais dalyvavai gaujų kare. Vėl gi, prasta veikla ne veiksmo metu tau pakišo koją ir tiesiog kitas kandidatas parodė, kad šio posto nori labiau. Sėkmės kitą kartą.

 

Nikita_Belov – Anketoje daug pilstei iš tuščio į kiaurą, tačiau buvo neblogų minčių, o patirtis mafijose, gaujose ir valdžioje leido nesunkiai tau atsidurti tarp trijų kandidatų į „Immortal“ mafijos boso postą. Žaidime, kaip ir likę du kandidatai dirbai „The Ballas“ gaujoje, o pirmąją stebėjimo dieną dar buvai šios gaujos pavaduotojas. Pirmąją stebėjimo dieną buvai geresnis už kitus kandidatus tiek aktyvumu (~ 750 min.) tiek veikla. Dienos pradžioje dalyvavai klubo veiksme, vėliau grįžai prie pavaduotojui įprastos veiklos – rinkaisi komandą, organizavai savo gaujai veiklą: grobėt ginklus ir narkotikus, vėliau kariavot prieš „Grove Street“ gaują. Po sėkmingo gaujų karo ir vėl persikelei į klubų karus. Sekančią dieną tau dėl neaiškių priežaščių buvo nuimtas gaujos pavaduotojas, tačiau tu laiko veltui nešvaistydamas tapai vieno iš serverio klubų pavaduotojų ir savo vadovavymo įgūdžius demonstravai ten. Prisijungęs darei atrankas į klubą, vėliau daug dėmesio skyrei būtent klubų karams – puolėt, gynėtės, vėl puolėt. Po klubo veiksmo, persikelei pasišaudyti į /tpdm areną, vėliau šaudei mieste. Tiek tavo aktyvumas, tiek veikla buvo nepalyginamai geresni nei kitų kandidatų, todėl su didele persvara laimėjai šiuos rinkimus. Tikimės, kad neprašovėme, linkimė sėkmės ir sąžiningų karų.

 

Naujasis „Immortal“ mafijos bosas – Nikita_Belov. Sveikiname !

 

NGPT / DPKT

  • Patinka 4
  • Ačiū 1
  • Haha 1
  • Sutrikęs 3
  • Liūdnas 3
  • Už 6
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...