Eiti į turinį

Archyvuojama

Ši tema nuo šiol archyvuojama ir jos nebegalima komentuoti.

Ntelio_Rushh

HottNews v7

Rekomenduoti pranešimai

Sveiki, nuo praeitojo leidinio praėjo šiektiek daugiau, nei

Penkios dienos, tad po penkių dienų poilsio vėl kimbu į darbus, bei

pristatau jums septintajį Hottnews leidinį ir tikiuosi, kad jis jums nebus nuobodus,

Nes turiu papasakoti YPAČ DAUG!

STAY TUNED!

 

Gpfiwmc.jpg

 

Atrankos.

Spoileris

Reporteriai.

K2upw1l.jpg

Jau ne pirmą kartą skelbiu atranką į šį darbą, tačiau šis darbas - tikrai vertas dėmesio.

Turintiems laiko ir noro, labai lengvai galima užsidirbti serveryje, atranka vyksta forume.

Taipogi @Jim_Profaci išsirinko ir naująjį pavaduotoją, tai - @Nerijus_Rasistas - sveikinimai jam.

Sveikinu taipogi ir naujuosius reporterius.

 

 

 

Breaking news.

Spoileris

Po nepilnų metų direktoriavimo iš posto netikėtai atsistatydino - @Mykolas_Petrauskas. Kaip jis pats sakė, LAIKO STOKA.

Tą pačią dieną atsistatydino ir PD direktorius - @Laurynas_Nolifer, tačiau po daugiau nei paros laiko, mes jį galėjome pamatyti - pavaduotojaus poste. Nekeista huh?

 

Šiektiek naujienų iš gaujų, mafijų pasaulio:

Naujasis IMMORTAL direktorius - @Nikita_Belov, kiek anksčiau vienas iš serverio žaidėjų apsimetęs NGPT, parašė jog naujasis IMM direktorius - @Bmw_Deimantas geriau žinomas pravarde Kralikas.

Tačiau praėjus kiek daugiau nei valandai, buvo pranešta, kad "Kralikas" užims "The Ballas" gaujos pavaduotojo postą.

Ir buvo išrinktas naujasis "Grove Street" direktorius, tai - @Koldunu_Dievas sekmės ir jam.

 

 

Dienos svečias.

Spoileris

Šiandienos svečias: [DPKT] Arnas_Max.

DISCLAIMER: PRIEŠ ČIA PAMINĖTUS ASMENIS, TAIPPAT IR SVEČIĄ, NIEKO BLOGO NETURIU.

 

Sveikas, kaip sekasi? Laba diena. Hmm. Jeigu pakomentavus iš žaidimo pusės tai galėčiau teigti, kad tikrai puikiai, neturiu jokių problemų ar nusiskundimų :) Na o gyvenime taip pat neblogai, mokomės, įsibėgėjo egzaminų sesija ir tiek. :)

Matau serveryje pasiekęs esi daug , nuo ko viskas prasidėjo? Na tikriausia viso kelio pradžia prasideda nuo užsiregistravimo serveryje, tai jau yra šis tas :D Tą padariau 2010 metų rugpjūčio viduryje. Toliau vieni darbai be pakvietimo keitė kitus ko pasekoje pavyko patekti į Mechanikus. Tai pirmasis mano darbas su pakvietimu. Na jei daug labai neišsiplėtus vėliau buvo ir kitų darbų, išmokau anketas pildyt, patekau į Ginklų Prekeivius kur pavyko pasiekti pirmą valdžią - pavaduotoją. Po to perėmiau direktorių. Gal dar po metų laiko perėmiau į savo rankas Mechanikų darbo vairą... Na žodžiu buvau 2 kartus Mechanikų Direktorius/Pavaduotojas, kartą GP direktorius ir 2 kartus GP pavaduotojas. Po direktoriavimo 2015 vasarį tapau Atsibaninimo skilties prižiūrėtoju. Dar po kelių metų moderatoriumi ir štai pasiekėme globalų moderatorių kartu su DPKT.

Kaip atradai SARG.LT serverį? Serveris buvo atrastas visai atsitiktinai. Nebuvau prieš tai žaidęs samp tiesiog ruošiausi pradėti nes už„užkabino“ pats GTA SA. Tiesiog Google atsitiktinai ieškojau ir radau.

Koks yra DPKT gyvenimas/pareigos serveryje? Apibūdink jį. Manau dauguma jau žino DPKT veiklą, bet į šiame klausime taip pat atsakysiu :) Pagrindinės pareigos yra: 1. Direktorių išrinkimas; 2. Direktorių kontrolė tiek žaidime tiek forume; 3. Darbų kontrolė. Na tų veiklų yra ir daugiau, bet pagrindinės kaip DPKT nario yra šios. O šiaip žaidime pats lankausi skirtinguose darbuose, pasižiūrime aktyvumus, stebime valdžios rengiamas veiklas bei jų kokybę. Tai leidžia geriau susidaryti nuomonę apie konkretų darbą.

Kuo skiriasi Globalus nuo paprasto administratoriaus? Na administratoriaus statusas yra tik žaidime, forume toks kaip ir neegzistuoja, o globalus tai čia turbūt turite galvoje moderatorių globalų, kuris egzistuoja tik forume. :D Taip kad į šį klausimą nelabai ką galiu atsakyti, globalus moderatorius prižiūri forumą, administratorius dirba žaidime.

Ar tikėjaisi serveryje pasiekti tiek daug? Gal turi kokių tolimesnių planų šitame serveryje? Jeigu atgal kokius 3 metus tai tikrai nesitikėjau, bet gavus moderatoriaus gavimas įžiebė viltį siekti kažko daugiau. Na taip ir atsitiko, kaip matote aš pasiekiau globalų moderatorių kartu su DPKT. Tolimesni planai būtų tobulinti darbus, padaryti kuo geresniais ir funkcionalesniais kartu DPKT, TPK, NGPT bei Direktorių komanda.

Pagal ką dažniausiai atrenki kandidatus į direktoriaus postus? Ką patartum dažnai pildantiems anketas? Ko visų pirma jiems reiktų norint patekti nors tarp kandidatų? Kas liečia anketų pildymą tai keliu kelis kriterijus: išsamumas, logiškumas, žaidėjo branda, turima darbo patirtis, į kurią kandidatas kandidatuoja. Kaip žinia anketas pildo įvairaus plauko žaidėjų. Naujokams yra sunku, kadangi dažniausiai kiša koja kitų kandidatų turima žymiai didesnė patirtis. Taip pat jie puikiai užpildo išsamias, įdomias anketas, kartais sulaukiame ir rašinių, kuriuos taip pat įdomu paskaityti. Naujesniems žaidėjams tai noriu pasakyti, kad jei planuojate siekti vieno ar kito darbo direktoriaus tai jame ir dirbkite. Kelkitės patirtį, įgysite daug žinių apie darbo specifika bei kitus niuansus, kuriuos perprasti neužtenka kelių savaičių. Na ką stebime žaidime visi gali rasti direktoriaus rinkimų analizėse. Tiek mano, tiek kolegės rašytose puikiai matyti į ką kreipiame dėmesį. :)

Ar būna barnių atrenkant kandidatus? Žinoma. Dažnai pasitaiko nepastenkinusių, kad neatrinkome jų į kandidatus. Žmonės nesupranta, kad iš pildžiusių anketas patenka tik iki 10% į kandidatus. Reikėtų suprasti, kad visi negali jais būti.

 

new*Pasiūlymai.

Spoileris

Čia atrinksiu keletą mano manymų, geriausių, naudingiausių pasiūlymų serveriui iš PASIŪLYMŲ skilties forume, kadangi

žinau jog nevisi skaitantys šį laikraštį ten lankotės.

*Prabalsuoti galite paspaudę ant [ČIA]

 

1. Mute's sistemos atnaujinimas, "Bumeri naikink tą nesamonę su mutem kur padarei, nes dabar yra belekokia nesamone. Kodėl visi turi žinot už ką mutinu? Man gal parašė įžeidžančia žinutę ir dabar visi ją turi matyt, nu nesamonė žiauri trink lauk" - tokią žinutę po balsavimu paliko pasiūlymo autorius @Andrey_Bronislav.

BALSUOTI GALITE [ČIA]

 

2. /info Lentelės koregacija, "Įdėti komandą /infonustatymai su kuria būtų galima išjungti tik man (kitiems rodytų kaip ir dabar)  nereikalingus dalykus iš /info lentelės, nes šiuo metu ji yra begalo apkrauta ir pridėta begalė nereikalingų dalykų,o jeigu būtų ši komanda tai kiekvienas žmogus galėtų pasirinkti kas jam yra aktualu ir įsijungti." Aš pats tikrai už tokį pasiūlymą, nors nuo pasiūlymo pradžios praėjo kiek daugiau nei 2 mėnesiai į šį pasiūlymą, jokios reakcijos nesulaukė nei už balsavę žaidėjai, nei pats pasiūlymo autorius - @Vladislav_Stepanov.

BALSUOTI GALITE [ČIA]

 

3. Žvėjybos sistema. Žinau, kad prieš porą leidinių kai kalbinau Vasią, jis sakė, kad niekada tokios sistemos nebus. Tačiau vienas dabartinių DPKT (taipogi ir mūsų šiandienos svečias) pasiūlė automatizuoti žvėjybą.

"Laba diena. Idėja paprasta. Dažnai tarpininkauju ir kartais nutinka, kad žaidėjas žvejybos lažybose permeta meškerę. Po to kyla ginčai. Mačiau jau ir forume skundų vis dažniau atsiranda. Idėja tokia, kad sistema rodytų šalia esantiems žaidėjams (principas kaip su ištraukta žuvimi) *Vardenis_Pavardenis užmetė meškerę, *Vardenis_Pavardeis nutraukė meškerę ar *Vardenis_Pavardenis ištraukė meškerę. Jeigu buvo tokia idėja, atleiskite, nepastebėjau. Jei norite kažką pasiūlyti kitaip, patogiau, tobuliau rašykite į komentarus. :)

P.S Nebūtinai tai galime sieti su lažybomis, tiesiog, įprastai žvejojant yra patogu matyti draugo veiksmus." - sako @Arnas_Max. Nors žinau, kad keliu šį pasiūlymą šiaip sau, kad niekas neįgyvendins šios įdėjos, bet kam įdomu - prabalsuos už!

BALSUOTI GALITE [ČIA]

 

Tai buvo paskutinis šiandienos pasiūlymas, už visus juos galite balsuoti paspaudę ant žalio "čia" mygtuko.

 

 

 

 

Ačiū, kad skaitei ir tikiuosi, kad leidinys nenuvylė ir patiko!

Nepamiršk jo įvertinti, bei parašyti komentarą. Sekmės.

 

Gpfiwmc.jpg

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...