Eiti į turinį
Arnas_Max

„Tolimųjų reisų vairuotojų“ direktoriaus rinkimų apžvalga

Rekomenduoti pranešimai

ZNOO9LX.jpg&key=b81079539490e7c874134eb9

 

Sveiki.

 

Jau galbūt kiti pamiršote, bet manau didžiausi Tolimųjų reisų vairuotojų fanai nepamiršo, kad buvo renkamas direktorius. Iš tiesų aš pats sąmoningai šituos rinkimus užtempiau, tiek anketų pildymą, tiek stebėjimą žaidime. Buvo egzaminų sesija, reikėjo nemažai pasiruošti, bet kadangi turėjau pora dienų šiek tiek laisvesnių tai per jas stengiausi ir pastebėti. Anketų sulaukiau tikrai nemažai, beveik 40. Susidomėjimas darbu tikrai nemažas. Turbūt įtaką darė retas šio darbo direktorių keitimasis, daug kas nori gauti iš laikyti kaip kažkokį asmeninį daiktą. Jei šiek tiek pakalbėjus apie anketas tai tikrai buvo įvairiausių. Buvo užpildyta kaip sakoma „ant durniaus“, buvo ilgesnių, trumpesnių. Noriu atkreipti dėmesį, nerašykite į lankas. Vienoje anketoje buvo beveik 3500 žodžių parašyta, pavargau beskaitydamas ir galiausiai supratau, kad dalyje anketos net nelabai į klausimą pataikyta. Nukrypstama kažkur į lankas, pradedamas pasakoti asmeninis gyvenimas ir t.t. Jūs skaitykite ko jūsų prašo, aš nesakau, kad rašykite trumpai, bet bent galvokite ką rašote ir prisiminkite klausimą. Perskaičius anketas kandidatų turėjau gal 6-7, tačiau atsižvelgus į praeitį, neišnaudotas galimybes bei pačius žmones pasilikau 4 kandidatus. Šiek tiek gailiuosi dėl dviejų pirmų, anketos abiejų tikrai geros, bet žaidime vieno iš vis neradau, kitą labai mažai. Jūs pagalvokite prieš pildydami, kad užimate kažkieno labai brangią, ribotą vietą. Tikėjausi kiek įdomesnio stebėjimo. Procentaliai iš visų anketų nepateko daugiau nei 90 procentų į kandidatus. Išnaudokite galimybes, nepildykite atmestinai, skaitant anketas tikrai žiūrime į daug aspektų. Šiek tiek gal užsikalbėjau, bet tikriausiai pasakiau ką norėjau į ateitį pildantiems. Na o kandidatus turime šiuos:

 

Ernis_Cmuok – Anketa taip, tvarkinga, plačiai, aiškiai atsakei į klausimus, nurodei, kad aktyvumas 2 valandos per parą ir daugiau, bet per tris stebėjimo dienas nepavyko man tavęs rasti nei vieną. Tiesiog jei nesiruošei žaist tai galėjai ir nepildyti, užėmei kito kandidato vietą, o kam ją duoti – buvo.

 

Diamond_Domas – Patiko anketa. Išsamumas panašiai buvo kaip Ernio, viskas konkrečiai. Patiko pagrindiniai aspektai, į kuriuos kreiptai didžiausią dėmesį dėl darbo produktyvumo. Tai pat kaip asmenybė esi pastovi, nebėgioji tai šen tai ten, bet nuo forumo reikalų perėjus į žaidimo kiek vaizdelis liūdino. Pirmąją dieną prisijungusį pamačiau tik  panašiai 21 valandą, kai apačioj esantys kandidatai jau turėjo į savo bagažą įsikrovę įdirbio vaisių. Buvai pražaidęs vos 12 minučių. Bėgiojai NP bazėje, gal su kažkuo bendravai tačiau daugiau nieko. Kurį laiką buvai AFK. Vėliau skelbei per /s, kad stebi čyterius ir gaudai juos. Netrukus atsijungei. Antrąją dieną vienu metu mačiau prisijungusį ir skelbiantį /s. Tai pat ilgai neteko pastebėti, nes tuoj atsijungei. Gal šiek tiek ir laikai nesutapo. Daugiau man tavęs neteko matyti. Jei trumpai tai žaidime realiai neradau galimybės tave normaliai pastebėti, arba prasilenkė laikai arba akytumas tavo mažas. Sėkmės kituos rinkimuose.

 

Aurelija_Rainyte – Kaip minėjai anketoje į direktoriaus vietą pildai pirmą kartą, bet galiu pasakyt, kad tau pavyko. Klausimus supratai, į kaip kuriuos tikrai gan išsamiai atsakei, į kitus kukliau, bet iš jų susidariau nebloga įvaizdį apie tave. Nenukrypstamai nuo klausimo esmės, atsakei to, ko tavęs prašo. Patirties TRV turi apie 180 tūkstančių, tad praktikos šiame darbe turi. Pas buvusį direktorių buvai įgaliotinė, jį taip ir palikau. Pirmą dieną prisijungusią pastebėjau apie 20 valandą. Buvai pražaidus vos keletą minučių. Kaip suprantu, buvai tik prisijungus ir nuėjai padėti kolegoms vežti ginklus į Cosa Nostra mafiją. Vėliau pastebėjau, kaip SWAT atstovas Vytautas_Cames buvo sustabdęs patikrinimui, tačiau gudriai išsisukai nukabindama priekabą. Išvengei bausmės. Bendromis jėgomis suvežus krovinius važinėjai užmiesčio keliais su Hermes. Po kurio laiko šaudėtės šratasvydyje kartu su kitais žaidėjais bei direktoriumi tapusiu Eriu. Po to vėl važinėjai. Antrąją stebėjimo dieną prisijungusi buvai link vakaro, neužfiksavau tiksliai valandos, bet buvai pražaidus nedaug ir atvežus 0 krovinių. Kiek vėliau apie 20 valandą važinėjai kaip ir praėjusią dieną užsiėmei ta pačia veikla – važinėti su Hermes. Jau buvai pražaidus 160 minučių ir turėjai atgabenus 12 krovinių, t.y kažkiek ir darbavaisi. Dienos gale turėjai beveik 300 minučių ir nuvežus 20 krovinių, kėlei ridą. Trečiąją dieną dar tikėjausi kažkokios galbūt intrigos, bet Eris pasirodė vėl gi geriau. Pradėjau stebėjimus 19 valandą aktyvumas buvo 250 minučių ir atvežtų beveik 50 krovinių. Pagal tai sprendžiu, kad dieną, kai darėte užsakymus dirbai. Veikla vėlgi, nieko kažko išskirtinio, kaip ir prieš tai dienomis tai ir dabar, važinėjimas nuosava transporto priemone. Iš geresnių dalykų ką pastebėjau tai to, kad stengiesi laikytis KET, jei nepamiršdavai rodydavai posūkius, dažniausiai važinėdavai tik keliais. Eris buvo kiek už tave aukščiau, tačiau anketa, stebėjimas žaidime nebuvo blogiausi. Sekantiems rinkimams patarčiau tiesiog paįvairinti veiklą.

 

Eris_White – Iš pradžių, kaip ir kiekvienoje kandidato apžvalgoje, pakalbėsiu trumpai apie anketą. Iš karto skaitant matyti, ko žaidėjas nori iš darbo ir paties savęs. Atsakymai buvo kiek trumpesni pavyzdžiui nei Aurelijos, tačiau tai nereiškia, kad nieko nepasakei. Atsakei ir tikrai pakankamai. Pirmą stebėjimo dieną pirmą kartą tave pamačiau prisijungusį apie 18 valandą. Dirbate TRV, SF pasikrovimo punkte krovėtės lengvuosius automobilius ir išvežiojote jas į pirkimų punktus. Kiek vėliau, apie 19 valandą kartu su kolegomis vežei narkotikų prekeiviams heroiną. Nelabai mėgsti laikytis KET, minėjai, kad daug dirbęs teisėsaugoje, bet neišugdė tavęs važinėti tvarkingiau. Suprantu, kad sunkvežimis sunkiai valdosi, tačiau šioje vietoje įmanoma kažkiek patobulėti. TRV patirties negaliu teigti, kad turite daug - 80'000, bet mano supratimu šiam darbui pilnai užtenka norint suprasti darbo specifikaciją. Kad supranti darbą įrodei žaidime. Kiek vėliau jau buvote pražaidęs virš 200 minučių ir atvežęs 65 krovinius. Neatsimenu tikslaus laiko, gal 21 valandą kartu su Aurelija, kolegomis bei kitais žaidėjais šaudėtės šratasvydyje. Pasižiūrėjus /info lentelę radau pristatytų 100 krovinių ir pražaistas 350 minučių. Antrą stebėjimo dieną radau tave 16 valandą, turėjai pražaidęs 70 minučių ir atvežęs virš 20 krovinių. Tuo metu vežėte narkotikus kartu su bendradarbiais. Suvežus vėl dalyvavai šratasvydyje. Dar vėliau sėdėjote kalėjime, galbūt dėl nelegalių krovinių, nepastebėjau. Po 21 valandos rengėte pasiekimo eventą visiems serverio žaidėjams. Dienos gale buvote pražaidęs 400 minučių, atvežę 100 krovinių ir vis dar dirbote. Kitą dieną radau prisijungusį apie 19 valandą, kadangi pats anksčiau nebuvau. Ką gi, kaip galvojau, kad dirbsi tai taip ir buvo. Pildei automobilių pasikrovimų punktus. Tuo metu buvai pražaidęs 230 minučių ir atvežęs 90 krovinių. Iš tokių proporcijų matyti, kad daugiausiai laiko skiri darbui. Kiekvieną dieną pristatytų krovinių skaičius būdavo didelis. Aktyvumu, darbu, dalinai veikla pasirodei geriau už Aureliją, kadangi kitus kandidatus kaip ir nelabai galiu palyginti dėl prie jų V_P parašytų priežasčių. Sveikinu ir linkiu sėkmės!

  • Patinka 4
  • Haha 12
  • Sutrikęs 2
  • Liūdnas 1
  • Už 29
  • Prieš 3
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...