Eiti į turinį
Rolanda_Cherry

,,The Ballas“ direktoriaus rinkimų apžvalga.

Rekomenduoti pranešimai

Sveiki.  Buvo renkamas naujasis „The Ballas“ gaujos vadeiva.  Ankstesnis šios gaujos lyderis išbuves menesi direktoriaus atsisakė ir užleidžia vietą kitam. Šiuose rinkimuose anketų sulaukėme apie 15~ ir neilgai pasitarę išrinkome 3 kandidatus, kurie varžėsi tarpusavyje. Apie rinkimų eiga rasite žemiau:

 

Grazvis_Diesel – Serveryje esi  žinomas kaip Tomas_Cepelinas, mafiju/gaujų patirties pakankamai, kad galėtum vadovauti tad nusprendėme suteikti tau šansą ir paemėme į kandidatus.   Žaidime dirbai „Cosa Nostra“ mafijoje.  Pirmosios dienos stebėjime veikla buvo gan nebloga, užsiemei savo klubu rinkdamas komandą, bandėt užimti „Čyteriai“ klubą, bet jie buvo pasiruoše ir nesunkiai apsigynė, o tu iškart atsijungei ir visą dieną taves nebesutikome. Antra stebėjimo dieną tavęs sutikti nepavyko, patikrinus parašus buvai pražaides 42 minutes, o sutikti tavęs nepavyko. Pildydamas kitą kartą, pagalvok ar tikrai nori kandidatuoti ar papraščiausiai gaišti laiką.

 

Tomas_Borfeit – Mafijų/gaujų patirties turi pakankamai, anketą parašei gerai, todėl nusprendėmė dar kartą suteikti tau šansą ir paemėme į kandidatus. Žaidime dirbai „Immortal“ mafijoje, o pradėjus tave stebėti šaudeisi klubo veiksme, po klubo veiksmo dalyvavai mafijų karuose kuris trūko apie valandą, karams pasibaigus tu atsijungei ir tavęs sutikti nebepavyko, o aktyvumas buvo 100 minučių. Tikėjomes, kad pasirodysi žymiai geriau, bet Airidas_Krc tave aplenkė tiek veikla tiek minutėmis, sėkmės kita kartą

 

 

Airidas_Krc – Anketa nebloga,  mafijų/gaujų patirties turi  pakankamai, kad galėtum atlaikyti milžinišką įtampa gaujų gyvenime. Serveryje dirbai „Immortal“ mafijoje, o pirma kartą tave pavyko sutikti kai sedėjai kaleimo dm. Ilgą laiką šaudeisi ir nedavei ramybės žaidėjams, o poto palikai „Immortal“ mafiją, kad galėtum gauti unjail.  Išėjas iš kaleimo užsiimdavai savo klubu „Čyteriai“ rinkaisi komandą, sėkmingai užemėt „Ddoseriai“ klubą ir išlaikėt kol gavot išpirką. Patiko, kad naujokus išmokydavai vartoti ir paaiškindavai visus pagrindus, bei priimdavai juos į savo klubą. Be klubo karų dažnai šaudei į LV važiuojančias mašinas iki tol kol tavęs nepagaudavo teisėsauga. Surinkes visus klubiečius padarei jiems treniruote /tpdm zonoje, lavinai savo šaudymo,vartojimo įgudžius kurie tikrai gan geri. Teko pamatyti tave ir tarp mafijų karų, dažniausiai pilotuodavai stuntą. Per karą sugebėdavai labai ilgai išgyventi, nes visada stovėdavai ant stogo, o ne būdavai ant žemės.  Vakare buvai pražaides  500 minučių ir padares 8000 žalos. Pagal veiklą ir aktyvumą šiuos rinkimus nugalėjai tu. Tikėkimes, kad šitos pražaistos minutės nebuvo vien tik dėl direktoriaus kedės,sveikiname ir linkime sėkmingų bei sąžiningų karų!

 

Naujasis „The Ballas‘‘ gaujos bosas - Airidas_Krc. Sveikiname! 

NGPT / DPKT

  • Patinka 3
  • Ačiū 1
  • Haha 12
  • Sutrikęs 1
  • Liūdnas 1
  • Už 11
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...