Eiti į turinį

Archyvuojama

Ši tema nuo šiol archyvuojama ir jos nebegalima komentuoti.

Ntelio_Rushh

HottNews v9

Rekomenduoti pranešimai

Sveiki sugrįžę!

Šiandien turiu daug ką jums parašyti!

Na, o jums belieka skaityti, mėgautis ir palikti komentarą po leidiniu!

 

 

 

3xquLMi.png

 

Atrankos

Spoileris

Mechanikas

Tave traukia automobiliai? Tada šis darbas kaip tik tau, linksmas kolektyvas, puiki valdžia.

"Atranka numatoma pirmadienio vakare, 19-21h tarpe." - sakė mechanikų direktorius @Tadelis_Litai.

 

Versija - laukti kažko neįtikėtino?

Spoileris

Šį kartą nuskilo Tolimųjų reisų vairuotojams.

"Nuo šiol TRV gali gabenti narkotikus lėktuvais. Tam atsirado du darbiniai „Dodo“ lėktuvai privačiame oro uoste dykumoje." Nors dauguma atnaujinimą gyrė, ar visą tai bus į naudą ar ne, pamatysime ateityje.

Po versija, komentarų skiltyje mano akį patraukė radistų direktoriaus štai toks komentaras:

"Geras, bet žinau artėja dar geresnis." - Kas tai ir kada tai Bumeris parodys serveriui viešai, išlieka tik laiko klausimu.

 

B R E A K I N G  N E W S!

Spoileris

Mafijų pasaulį pasiekė dar viena žinia, beveik tris savaites mafijos boso pareigas ėjęs - @Nikita_Belov, buvo nušalintas nuo savo pareigų.

Kaip pranešama @Arnas_Max pranešime buvęs mafijos bosas buvo nušalintas po to kai surinko du įspėjimus už mafijų taisyklių nesilaikymą,

sekmės pildantiesiems.

 

Taipogi buvo išrinktas ir "The Ballas" gaujos vadas - @Airidas_Krc, paklaustas ar ilgai žada "laikyti" vado postą, nesulaukėme iš pastarojo jokio atsakymo ar noro šnekėtis.

Koks gaujos likimas bus toliau, po to kai atsistatydino buvęs gaujos vadas @Mccarei_Tfozzi valdęs 100% - nežinia.

 

Beveik tris mėnesius mafijos boso pareigas ėjąs @Lygis_White - atsistatydino.

"Atsibodo ta pati rutina ir tiek" - paklaustas, kodėl atsistatydino atsakė jis. Taipogi sakė grįšiantis į mafijų pasaulį tik nežino kada.

 

Dienos svečias

Spoileris

Dienos svečias: @Rolanda_Cherry.

 

Kada pradėjai žaisti sarg.lt projektą, turėjai pradžioje kažkokių užsibrėžtų tikslų? Na, pradėjau žaisti 2014 m. rugsėjo +- 26 d., kai susikūriau forumo paskyrą. Pirmas tikslas buvo įsidarbinti kokiame nors darbe ir siekti ko nors ten.. Pasisekė, jog tuo metu žmogus, kuris pasiūlė šį žaidimą, dirbo mechanikuose, dirbo ten ilgai, todėl žinojo, kad bus atranka ir pasakė man :1_grinning: Neilgai trukus sulaukiau tos atrankos ir įsidarbinau. Iš pradžių siekiau tik įgaliotinės pareigų, kai pasiekiau jas, norėjau pavaduotojos, o vėliau ir direktorės pareigų.. Po viso to sekė ir kiti tikslai.. Tokie kaip moderatorės pareigos, globalios moderatorės pareigos na ir DPKT postas. 

Tavo manymu, ką veiktum šiuo metu, kur būtum, jeigu nebūtum atradus šio projekto? Sunku pasakyti.. Kiekviena nauja patirtis, kiekvienas pradėtas žaidimas, ar veikla, kuria užsiimame savo gyvenime, pakreipia mus kokia nors linkme.. Jeigu nebūčiau atradus šio projekto, tai nebūčiau susipažinus su žmonėmis, kurie buvo ar yra mano gyvenime. Turbūt vistiek būčiau ką nors žaidus, kaip ir anksčiau, baigusi mokyklą ir studijavusi, tai nebūtų pakitę. :) 

Kaip viskas pasisuko ta linkme jog dabar esi G. Moderatorė ir DPKT? nuo ko viskas prasidėjo? Hmm.. Kai tapau mechanikų pavaduotoja, po kurio tai laiko pasirodė rinkimai į moderatorių pareigas forume.. Pagalvojau: "O kodėl gi nepabandžius savęs šioje sferoje ir neužpildžius? Juk nieko neprarasiu". Taip ir padariau, parašiau anketą pagal tuomet reikalaujamus klausimus ir laukiau.. Kol vieną vakarą buvęs moderatorius Axelis, dar žinomas kaip buvęs GP valdžios atsovas, ir pasakė, jog patekau ir esu naujoji moderatorė. Po poros mėnesių užsitarnavau globalios moderatorės pareigas, o po mėnesio Lenny ir Gazas pasiūlė užimti DPKT pareigas.

Koks darbas sunkiausias būnant DPKT? Na, manau, kad sunkiausia būna tuomet, kai priimame sprendimus, kurie mūsų nuomone būna geriausi ir teisingiausi, tačiau atsiranda daugybė heiterių, kurie neva geriau už mus išmano visą situaciją ir ima dėstyti savo mintis ir požiūrį, kaip viskas turėtų būti. Sunku būna ir nušalinti direktorius bei bausti juos už tam tikrus nusižengimus, kai iš kitos pusės matome, jog žmonės stengiasi ir nori tvarkytis su užimamomis pareigomis. 

Mano žiniomis turėjai užėmusi tik vieną direktoriaus postą, kurį laikiai ilgiau nei metus. Kodėl dabar nebepretenduoji į jokio darbo direktoriaus postą? Taip, tavo žinios visiškai teisingos. Per ketverius metus, kai žaidžiu serveryje, turėjau tik vieno darbo direktorės pareigas, kuriose buvau vienerius metus. Hmm.. Niekas nesako, kad nenorėčiau ir vėl būti kokio nors darbo direktore, tačiau pats turbūt supranti, jog būnant DPKT savęs negaliu paskirti kurio nors darbo direktore, o užimant apskritai moderatorės pozicija susidaro nemažai kliūčių užimti kokias nors darbų pareigas, pavyzdžiui, pavaduotojos ar direktorės, nes gavus tokias pareigas prasidėtų kalbos, jog valdžią gauna savi, jog korupcija ir panašiai. Tad taip ir gyvenam. 

Būną pykčių tarp DPKT narių renkant stipriausius kandidatus ar netgi tą lemiamą variantą? Kad būtų kažkoks stiprus konfliktas dėl kandidatų rinkimo ar galutinio sprendimo, tai nepasakyčiau, nes tokių atvejų neprisimenu. Kiek turėjau kolegų, tai su visais pavykdavo rasti bendrą kompromisą, tuo labiau dažnai pasitaiko taip, jog stebint kandidatus konkuruoja labiausiai kokie nors du, arba išvis vienas, nes kitų nebūna žaidime, tokiu atveju rinkimai būna lengvesni. :)

Kaip manai ar dar ilgai žaisi projekte? Gyvenimas yra labai nenuspėjamas, todėl ką nors sakyti labai bijau, nes dažnai atsitinka taip, jog planuoji vienai, o galutiniame variante atsitinka visai kitaip, nei pirminiame plane. 

Jeigu nepaslaptis, kiek metų tau šiuo metu? Dabar dvidešimt vieneri metai, o birželio pradžioje sueis dvidešimt dveji. :)

Iš ko kilo įdėja susikurti šitokį nickname? Rolanda_Cherry? Viskas labai paprasta. Kadangi vardas mano yra Rolanda, tai pradžia tokia ir yra, o cherry pasirinkau todėl strawberry pasirodė per ilgas ir lyg neleido tokio, tai teko likti prie cherry. 

Jeigu galėtum atsukti laiką ir kažką pakeisti Sarg.lt projekte, kas tai būtų? Turbūt būtų kvaila gailėtis to, ką čia esu pasakius, parašius ar padarius, nes vienaip ar kitaip, kiekviena patirtis suteikia išminties, duoda patirties ir kitą kartą iš klaidų mokaisi, bet vis dėlto, galbūt būčiau vengusi kai kurių žmonių ir greičiau metusi šį žaidimą. 

Štai, tiek klausimų. Ką norėtum palinkėti serverio žaidėjams, Sarg.lt komandai (moderatoriams, etc.) ar mūsų leidiniui? Norėčiau palinkėti pirmiausia Tau, nenustoti kurti ir toliau vykdyti tai, ką darai, nes kiek teko skaityti tavo darbų, tai eini teisinga linkme, tobulėk ir džiugink savo skaitytojus.. :) Na, o serverio žaidėjams norėčiau palinkėti labiau atsipalaiduoti ir šiek tiek paprasčiau žiūrėti į šį žaidimą ir kas jame vyksta, nes svarbiausi dalykai yra ne virtualioj erdvėj, o realybėj. Peace. 

 

Ačiū, kad skaitei mano devintajį leidinį, patiko?

Tuomet palik įvertinimą, bei komentarą?

Manai, kad kažko trūksta ar turi pasiūlymų? Susisiek su manimi čia.

 

3xquLMi.png

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...