Eiti į turinį
Rolanda_Cherry

,,Cosa Nostra" ir ,,Immortal" direktorių rinkimų apžvalga.

Rekomenduoti pranešimai

Sveiki, kaip supratot iš temos pavadinimo, apžvelgsiu trumpai šiuos rinkimus. Paskelbus anketas į šių mafijų direktorių pareigas, anketų laukėm kažkur 2-3 d. Tikėjomės, kad pildančiųjų skaičius bus vis dėlto didelis, nes pradėti su kuo nors iš pradžių, kai nežinomi priešininkai, kur kas smagiau, nei imti valdžią, kai priešininkas tvirtai jaučiasi ir valdžioje jau yra ,,apšilęs".. Į ,,Cosa nostra" direktoriaus pareigas sulaukiau apie 15 anketų, tačiau į ,,Immortal" pildė vos 9 žmonės, tačiau iš jų į anketas panašių buvo tik trys.. 

 

9PZ4FdP.jpg&key=43ae0e5f40638820c51049a1

Kandidatai:

 

Georgi_Kalashnikov - Pirmąją dieną tave tave pastebėjome šaudantį /tpdm, tuo metu dirbai ,,Groove Street" gaujoje ir buvai pražaidęs apie 240min bei padaręs virš 4000 žalos. Vėliau persikėlei į LasVenturas miestą ir ten trugdei važinėti ridos kelėjams. Po kiek laiko buvai užtiktas stovintis afk kalėjime. Šiaip pagrinde, ką teko matyti, tai visur važinėjai, bėgiodavai po klubo teritoriją, žalos mačiau buvai padaręs apie 4 k. 

 

Berniukss_San - Pirmą kartą tave sutikome žvejojant iš pinigų. Dirbai ,,The Ballas" gaujoje ir buvai pražaidęs 30min. Po to nuvykai pasišaudyti į /tpdm zoną, kvietei visus ten atvykti. Daugiau mūsų keliai žaidime nesusitiko. 

 

Šiaip direktoriumi turėjo būti Georgi, tačiau dėl asmeninių priežasčių jis šių pareigų atsisakė, antrasis kandidatas nebuvo labai aktyvus ir neatrodė, kad šių pareigų nori, todėl nusprendėme suteikti progą žmogui, kuris pildė į ,,Cosa nostra" valdžios pareigas ir ten pasirodė tikrai puikiai. Todėl šiai dienai ,,Immortal" valdys Nierka_East.

 

JJtBCR3.jpg

 

Kandidatai:

 

King_Mode - Galvojau esi subrendęs žmogus, kuriam galima patikėti valdžią, dėl patirties ir vadinkim ,,žinomumo“, buvai paimtas į kandidatus, tačiau iš po šiandien tavo akibrošktų suprantu, kad neverta tavęs daugiau išvis imti į kandidatus, nes ko nors negavęs pasileidi ,,plaukus". Apibendrinant tavo veiklą žaidime, nors ir dažnai nesusikirsdavo keliai, tačiau penktadienį pasirodei neblogai, buvai pražaidęs virš 200 minučių, susirinkęs apie 16k. žalos, šaudeisi /tpdm, vėliau važinėjai ir ką tik pamatydavai, tą nušaudavai. Po kurio laiko nuvažiavai į /tplv, pasistatei ten konteinerį ir šaudei pravažiuojančias mašinas.

 

Nierka_East - Ketvirtadienį ir penktadienį tavęs sutikti nepavyko, tačiau šeštadienį visą dieną aktyviai rodeisi, užsiiminėjai įvairia veikla, kviesdavai visus pasišaudyti /tpdm, turėjai susirinkęs 8k. žalos, bėgiodavai nuo teisėsaugos, užsiimdavai klubų veiksmais ir panašiai. 

 

Pukiz_Lost - Pirmąją dieną sutikome tave besišaudantį /tpdm, tuo metu dirbai TheBallas gaujoje ir buvai pražaidęs apie 120min bei padaręs netoli 4000 žalos. Kiek pašaudęs vėliau tiesiog važinėjai Los Santos gatvėmis, o pavažinėjęs grįžai į /tpdm. Vėliau vakare buvai pastebėtas žvejojant.

 

Labai sunkūs ir ne tokie rinkimai buvo, kokių norėjom, nes stebėjimai vyko taip, jog vieną dieną aktyvus būna vienas, kitą dieną kitas, ir galiausiai pasireiškia kitas.. Ateičiai, jei pildot, tai pasistenkit aktyvūs būti visas dienas, o ne kurią nors vieną. Dabar turim ką turim. 

 

Naujasis ,,Immortal" direktorius mafijos - Nierka_East

Naujasis ,,Cosa Nostra" direktorius mafijos - Pukiz_Lost

 

  • Patinka 5
  • Ačiū 4
  • Haha 9
  • Liūdnas 1
  • Už 14
  • Prieš 1
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...