Eiti į turinį

Archyvuojama

Ši tema nuo šiol archyvuojama ir jos nebegalima komentuoti.

Armin_Mandelo

Klubams

Ar reikalinga?  

25 balsai(-ų)

  1. 1. Reikalinga?

  2. 2. Reikalinga?

  3. 3. Reikalinga?

  4. 4. Reikalinga?



Rekomenduoti pranešimai

1. Pasiūlymas - manau , kad esant klubų arenoje galėtų kilti klubiečio XP (bet patirtis kiltų tik tiems kurie yra komandos sąraše).

 

Kuom naudinga - paįvairintų klubus , nes šiuo momentu gauti klubiečio patirtį galima tik užėmus klubą , o tai manau tikrai reikia atgaivinti ir sudominti , kadangi arenos paskirtį galima būtų praplėsti.

 

Klubiečio XP kiltų tik tuo metu , kai esi įtrauktas į komandos sąrašą ir tik klubų arenoje!

 

2. Pasiūlymas - kad būtų kokia nors lentelė klubiečiams , kad galėtų matyti kiek kokie klubai turi taškų arenoje. Pvz. parašius komandą /arena išmestų lentelę kurioje būtų surašyti klubai su visais taškais.

 

Kuom naudinga - būtų patogiau ir nereikėtų žinoti kiek kokie klubai turi taškų , tik nuvažiavus į areną. 

 

3. Pasiūlymas - būtų toks , kad klubiečiai galėtų pažiūrėti kiek laiko galioja ginklų dėžė ir koks klubas ją turi. Klubietis parašęs pvz. /kdeze išmestų lentelę kurioje pamatytų koks klubas šiuo metu turi ginklų dėžę , kiek ir kiek laiko ji galioja ( Ginklų dėžę turi "klubo pavadinimas" galioja iki "XXXX-XX-XX"). Jei niekas jos neturėtų , tai tiesiog parašius komandą išmestų "Šiuo metu joks klubas neturi ginklų dėžės" arba pnš. Bet tai galėtų pažiūrėti nebūtinai klubietis , o bet kuris serverio žaidėjas.

 

Kuom naudinga - Tai ypač būtų aktualu klubų direktoriams bei pavaduotojams , nes žinotų kada galėtų vėl rinktis taškus prieš kitus klubas bei konkuruoti dėl gun dėžės. Taipogi serverio žaidėjams bei klubiečiams būtų įdomu sužinoti , kas šiuo metu turi ginklų dėžę. 

 

4. Pasiūlymas - klubų arenos paįvairinimas , šiuo metu klubas surinkęs daugiausiai taškų gauną ginklų dėžė. Mano nuomone tai jau yra pasenę ir reiktų kažką dadėti , taigi tai galėtų būtų piniginė suma į klubo fondą (/kfondas). Klubas surinkęs daugiausiai taškų gautų netik gun dėžę , bet ir tam tikrą sumą pinigų (pvz. ~5mln. Jau kaip Bumeris sugalvotų , galėtų priklausyti nuo taškų skaičiaus.) Principas būtų lygiai toks pat , kaip ir su dėže , pinigai automatiškai pasipildytų į /kfondas.

 

Kuom naudinga - Taigi klubų arenose nebeliko daugumai klubų motyvacijos kovoti , nes šiuo momentu kovoja duok dieve 2-3 klubai , o visi kiti sėdi su 0 taškų (iš 20 serverio klubų). Tai paskatintų klubus , labiau užsiimti klubų arenos veikla bei atnaujintų pačios klubų arenos sistemą. Taip suteiktų daugiau motyvacijos klubiečiams.

 

 

 

 

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

prieš 11 minutes(-ių), Voduf_Cornow rašė:

Dėl antros įdėjos visiškai sutinku, o dėl pirmos prasidėtu buginimas kaip ir dėl ginklų dežės, tai šito tikrai nereik.

Gal ir nelabai išeitų buginti , nes galima padaryti , kad kiltų tik kai šaudaisi arenoje , o ne tik stovi joje.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...