Eiti į turinį
Rolanda_Cherry

,,Grove Street" gaujos direktoriaus rinkimų apžvalga

Rekomenduoti pranešimai

Hi, buvo renkamas ,,Grove Street“ direktorius, anketų sulaukėm nei daug, nei mažai, išsirinkom kandidatus ir pradėjom stebėjimus.. Po pirmos dienos jau buvo aišku, kas taps direktoriumi, nes kiti kandidatai nepasižymėjo aktyvumu.

 

Lil_Tracy – Anketą parašei aiškią, viskas konkrečiai pasakyta, o ši paskyra nėra tavo pirmoji, kadangi praeitoje paskyroje turi sukaupęs nemažą skaičių patirties, nusprendėme suteikti tau šansą pretenduoti į direktoriaus postą. Pirmą kartą tave pastebėjome vakare, dalyvaujant mafijų kare. Nors pačiame veiksme atrodei neblogai, aktyvumo ir veiklos stoka pakišo tau koją šiuose rinkimuose. Kitą kartą pildydamas į direktorių pasistenk būti aktyvesnis.

 

Gytis_Index – Anketą parašei neblogai, mintys aiškiai išdėstytos, o ir patirties turi sukaupęs nemažai, tai leido nesunkiai pakliūti tarp kandidatų. Tave pirmąjį kartą pastebėjome vakarop. Dirbai „Immortal“ mafijoje, buvai pražaidęs apie 30min. ir dalyvavai klubo veiksme kartu su kitu kandidatu Makaras_Wtf, kartu su savo klubu jūs laikėte užėmę klubą „A$AP”. Po klubo veiksmų dar kiek palakstei po bazę ir atsijungei. Daugiau tavęs sutikti nepavyko. Iš esmės pasirodymas nebuvo toks ir blogas, tačiau konkurentas tave aplenkė veikla ir aktyvumu.

 

Makaras_Wtf – Nors patirties vadovavime neturi tiek ir daug, mafijose esi žinomas veidas, tai leido tau patekti tarp kandidatų. Pirmąją dieną sutikome tave dalyvaujant mafijų karuose. Atstovavai „Immortal“ mafiją. Vėliau po karo persikėlei į DM zoną ir ten tobulinai savo šaudymo įgudžius. Antroje dienos pusėje buvai pastebėtas dalyvaujant banko grobime. Tuo metu jau buvai pražaidęs 115min. bei padaręs apie 4‘000 žalos. Po banko grobimo taip pat nesnaudei ir persikėlei į klubų karus. Ten organizavai veiksmą savo klubui „WestSide Thugz“. Vakare vėl buvai pastebėtas karuose tarp mafijų. Apibendrinant visą dieną buvai aktyvus ir įrodinėjai, jog tikrai esi vertą „GrooveStreet“ gaujos direktoriaus posto.

 

Naujasis ,,Grove Street“ direktorius - Makaras_Wtf NGPT ir DPKT.

  • Haha 9
  • Už 9
  • Prieš 3
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...