Eiti į turinį

Archyvuojama

Ši tema nuo šiol archyvuojama ir jos nebegalima komentuoti.

Gedas_Orange

Narkotikų/Ginklų Prekeiviam.

Taip/Ne  

30 balsai(-ų)

  1. 1. Taip/Ne

    • Taip
      26
    • Ne
      4


Rekomenduoti pranešimai

Sveiki kadangi Narkotiku ir Ginklu prekeiviai turi neperdaugiausia veiklos apart to kad imti iškvietimus ir karts nuo karto parinkti paketu.

 

Mano pasiūlymas butų toks. Įdėti ir GP ir NP darbam po “Boxville (Black)” furgoną, su tuo furgonų NP ir GP rinktų paketus ir Dėžes. Į tuos furgonus tilptų po 10’000 g/Mg Heroino , Kokaino ir žoles, (30’000) bendrai, ir tuo pačiu principu GP su ginklais. Narkotiku paketuose kurios atgabena TRV su Dodo telpa po 3k Žoles/Kokso ir 6k Heroino, paketus kaip ir dabar galetu mėtyt tik SanFierro mieste. Ir tuos paketus NP turėtų atvažiuoti į sutarta vieta pakelti paketą su /Paketas ir įdėti į furgoną su /padėt , Ir atvažiuoti su Furgonų į Pagrindine SanFierro baze ir iškrauti furgoną, tuo metu FTB negaletu paiimti paketo nuo žemės ir sunaikinti, jie turėtų ieškoti ir bandyt sustabdyt vairuotoja kuris veža tuos paketus , FTB turėtų 30/35% tikimybe surasti Narkotikus furgone. Tuo pačiu principu pasiūlymas su dezutem butų , kiekviena dėžutę narkotiku butų po 8/9k Kiekvienio narkotiko , bet tas dėžutes TRV galetu išmesti tik LasVenturas ir LosAntos miestuose ir NP turėtų surinkt dėžutes ir atkabent jas atgal į SF pagrindine baze. Tai pat ir su GP ir Swat arba Armija galetu tikrinti GP furgonus ir konfiskuoti Ginklus.

 

turi minčių kaip patobulint ideja? Komentuok.

 

@Diamond_Domas - @Domas_Sliuuzas - @Joe_Luciano - @Vladislav_Stepanov - @Domaxz_Intensive - @Vilius_Nitro - @Kentas_Ultimate 

 

Ir kad negalėtų atimti ginklų licenzijos, nes juk apsiginti reikia? @Gedas_Orange

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

prieš 46 minutes(-ių), Deimantas_Audi rašė:

Sutinku! NP/GP atsirastų daugiau veiklos. Ir šiaip pagyvintų užmiesčius ir su tais Black furgonais kai pakrauti neitų Daryti TP.

Del sito tai nebepjauk. Tu bent esi mates kaip tie furgonai atrodo? Visu pirma jie vos 120traukia ir apsivercia ant kiekvieno posukio. Vien nuo tpsf neatvaziuos jie, o ka cia kalbet jog vaziuot nuo kitu miestu reikes. Gaus /bega ir gg

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...