Eiti į turinį
Rolanda_Cherry

,,Policijos Departamento“ direktoriaus rinkimų apžvalga

Rekomenduoti pranešimai

GtrQGmp.jpg

 

Sveiki! ,,Policijos Departamento“ direktoriaus rinkimai užsitęsė savaitę laiko. Vasario 9 d. buvo paskelbta anketa į šio darbo direktoriaus pareigas. Anketų laukėme dvi dienas, po kiek laiko išsirinkau keturis kandidatus, kurie man atrodė tinkamiausi šioms pareigoms. Tiesa, anketų nebuvo tiek daug, kiek tikėjausi, kad jų bus. Buvo vos 34 anketos, du nepilni puslapiai. Na, žemiau matot tuos tris kandidatus, kuriuos Arnas stebėjo, kol aš atostogavau, prie jų buvo dar ir Ernis_Andreas, tačiau jį laikui bėgant nustojo stebėti, nes arba jis būdavo afk, arba vėl nesusikirsdavo keliai. Keliaukim prie kandidatų veiklos. :)

 

Sarunas_Jakus - Tave būtų galima įvardinti kaip teisėsaugos veteraną, nes iš visų pildančiųjų tavo patirties nepranoko nė vienas, todėl būtų šiek tiek keista, jei nebūtum tarp kandidatų. Anketa nebuvo pati geriausia, tačiau nebuvo ir labai bloga, sakykime, kad toks viduriukas, tad neturėjau kitos išeities kaip paimti į kandidatus. Pirmadienį 21 valandą užmetus akį į tavo /info radau beveik 500 minučių, virš 140 baudų ir virš 60 priimtų iškvietimų. Tai pat tuo metu kaip ir Luck_White buvote A51 zonoje, treniravotės. Kitą dieną pastebėjau tave gal apie 17 valandą, mačiau dirbantį. Po to kaip ir Luck, Martynas dalyvavai tame pačiame reide. Tikrinai pažeidėjus. Tuo metu buvai pražaidęs 220 minučių, surinkęs beveik 80 baudų ir atvykęs į 18 iškvietimų. Prisijungęs 21:30 darei kažką /pzu, pasižiūrėjau info ir radau 350 minučių, 112 baudų, 48 iškvietimus. Trečiadienį nelabai turėjau galimybę stebėti dėl event, 22h prisijungęs tik susirašiau skaičiukus /info: 125 minutės, 29 baudos, 12 iškvietimų. Ketvirtadienį stebėjimus pradėjau gan vėlokai, 20 valandą. Pradėjus stebėti dirbai. Vykai į iškvietimą. Po to iškarto rinkotės A51 zonoje, kaip supratau vyko treniruotė SWAT'ams, prisijungei. Tuo metu buvai pražaidęs 219 minučių, surinkęs 65 baudas, priėmęs 34 iškvietimus.

 

Luck_White - Teisėsaugos patirties turi, žinoma, mažiau negu Šarūnas, tačiau kandidatuoti į direktoriaus pareigas to pilnai užtenka. Anketa trumpa ir aiški, atskleidei viską taip, kaip ir reikėjo, nepilstei iš tuščio į kiaurą, kas man ir patiko. Arnas tave stebėti pradėjo antradienį, tačiau šiek tiek vakare akį užmetė ir pirmadienį. Matė tave A51 zonoje, kaip treniravotės, aktyvumas: 500 minučių, 90 baudų, ~70 priimtų iškvietimų. Dienos metu taip pat su tavimi keletą kartų prasilenkė, kadangi Arnas taip pat dirbo. Kitą dieną, ~16 valandą SWAT darbuotojui padėjai gaudyti bėglį. Matė jus kartu su Martynu ir kitais teisėsaugininkais prirėmusius į kampą bėglį, kurį pagavote. Tuo metu buvai pražaidęs beveik 200 minučių, pasiūlęs 43 baudas ir priėmęs 25 iškvietimus. Po keleto minučių gaudei žaidėją, šaudantį į tave, bet kažkaip sunkiai sekėsi, buvai užspaudęs 2 kartus, abu nesėkmingai, nes jis pabėgo. Po to kolegos padėjo pagauti. Mieste „šaudei“ su matuokliu pažeidėjus. Po kiek laiko matė reide tpsf. Padėjote gaudyti bėglį. Apie 21:30 valandą rado tave dirbantį su motociklu, buvai pražaidęs 430 minučių, 93 baudos, 53 iškvietimai. Ir toliau vykdei patikras įvairiose vietose. Trečiadienį ~17 valandą stovėjai PD bazėje AFK, pražaista 300 minučių, 27 baudos, 20 iškvietimų. Nelabai turėjo galimybės stebėti daugiau, kadangi vedė event'ą. ~22h atėjo tik pasižiūrėti info ir rado tokius skaičiukus: 500 minučių, 58 baudos, 35 iškvietimai. Ketvirtadienį kaip ir Šarūną tave sutiko  20 valandą A51 zonoje, treniruotėje, kurioje dalyvavote kartu su SWAT'ais. Pasižiūrėjo info ir rado 166 minutes, 37 baudas ir 32 iškvietimus.

 

Martynas_Quintanilla - Štai ir naujai iškeptas direktorius. :) Ką galiu pasakyti apie tavo anketą.. Realiai ją perskaičius man pritrūko žodžių, kadangi ji, mano nuomone, buvo pati geriausia iš visų, kurias teko tą dieną skaityti. Teisėsaugos patirties turi truputį daugiau nei Luck, žymiai mažiau negu Jakusas, tačiau esi jau buvęs direktoriumi. Negana to, kaip ir minėjau, parašei superinę anketą, todėl net nesvarstydama prisirašiau tave prie kandidatų. Keliaukim prie tavo veiklos žaidime, kurią stebėjo Arnas. Pirmadienį 21 valandą buvai pražaidęs beveik 400 minučių, surinkęs 82 baudas ir priėmę 27 iškvietimus. Tuo metu kai stebėjau mačiau kaip su darbine transporto priemone vijotės pažeidėją, o pasiviję baudėte. Kitą dieną trumpai stebėjau po pietų, mačiau kaip padėjai SWAT darbuotojui gaudyti bėglį. Po keleto minučių padėjai priremti į kampą ir pagauti. Kol kas buvai pražaidęs beveik 200 minučių, turėjai 36 baudas ir kelis priimtus iškvietimus. Padėjai kolegoms gaudyti bėglius, viename iš gaudymų padėjai ir man, atvykote kartu su Luck_White ir surakinote, man liko tik nubausti. Tai pat dalyvavai reide /tpsf, tikrinai pravažiuojančius žaidėjus. Prisijungęs 21:30h buvai pražaidęs 450 minučių, turėjai ~80 baudų bei ~30 priimtų iškvietimų. Tuo metu patruliavai SF miesto gatvėmis, ilgai netrukus jau baudei ir pažeidėją. Trečiadienį, dienos gale buvai pražaidęs beveik 400 minučių, paėmęs 60 baudų ir 25 iškvietimus. Kaip ir tavo šių rinkimų konkurentus ketvirtadienį pastebėjau 20 valandą dalyvaujant treniruotėje A51 zonoje. Tuo metu buvai pražaidęs 400 minučių, surinkęs 64 baudas bei 43 iškvietimus. Sveikinu iškovojus direktoriaus pareigas, tikiuosi, jog su jomis tvarkysiesi puikiai ir nenuvilsi. Sėkmės. 

 

m9bryg.png

  • Patinka 4
  • Ačiū 1
  • Haha 1
  • Sutrikęs 7
  • Liūdnas 1
  • Už 18
  • Prieš 8
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...