Eiti į turinį
Arnas_Max

„The Ballas“ gaujos direktoriaus rinkimų apžvalga

Rekomenduoti pranešimai

f7hFRIW.png&key=6245eded954ea923ffea3b96

 

Labas vakaras. Kaip matote „The Ballas“ gaujos direktoriaus apžvalga važiavo į forumą beveik parą laiko :D Direktorius buvo paskelbtas ir uždėtas žaidime jau vakar. Kiek organizacija tarpusavyje čia sutrukdė įkelti tą apžvalgą, bet ji niekur nedingo. Stebėjome berots pora dienų, bet to užteko susidaryti nuomonę apie kandidatus. Kam patikėti direktorių taip pat nebuvo labai sunku, skyrėsi aktyvumas, veikla, tad vienas iš kandidatų buvo kiek pranašesnis už aukščiau esančius. Daug neišsiplėsiu, štai ir laukti kandidatai:

 

Beniukss_San - Anketa parašyta trumpai, bet viskas aiškiai išdėstyta. Mafijų/Gaujų patirties taškų per dvi paskyras sukaupęs turi nemažai. Serveryje dirbai „Cosa Nostra“ mafijoje. Pirmą dieną serveryje buvai pastebėtas tpdm zonoje, šaudeisi, ginklą valdai neblogai. Išėjus iš dm važiavai į savo klubo veiksmą. Antrą diena buvai sutiktas AFK savo mafijos bazėje, o po kiek laiko nusprendei pasivažinėti po miestą. Reziume, veikla nebuvo labai bloga, užsiėmei tuo, kuo ir turėjai, tačiau kiti kandidatai šioje vietoje buvo stipresni. Sėkmės kituose rinkimuose ir stenkis ir pasieksi savo.

 

Mantuxx_Downhiller - Dirbi „Cosa Nostra“ mafijoje, esi patyręs, tikrai išmanantis mafijų/gaujų logiką. Pirmą dieną lakstei savo bazėje, sudalyvavai ir viename veiksme. Per grobimą gavote išpirką. Po to davei kelti ridą ir pats sėdai į keleivio vietą. Tavo minimumas apie 200 min į dieną ir tas yra gan neblogai. Antrą dieną sutikome tave vėl sėdint keleivio vietoje.. Vakarop buvai AFK /tplv arba nuolat AFK bazėje. Buvome sutikę ir /tpdm zonoje, tačiau irgi trumpam, toliau tęsei savo veiklą sėdėdamas AFK. Veikla nesužavėjo, nuvylei mus, bet dar labiau nusivylėme sužinoję, jog pildei į direktoriaus postą vien dėl kandidato. Na ką gi, savo pasiekei. Sveikinu.

 

Artas_Bmw – Anketoje viskas aiškiai buvo išdėstyta, kaip ką darytum gavęs direktorių. Atrodo, kad žinai viskas tiksliai. Mafijų/Gaujų xp turėjai nemažai, todėl nusprendėme suteikti tau šansą ir patekai į šių rinkimų kandidatų gretas. Žaidime dirbai „Immortal“ mafijoje, pačią pirmą dieną kai tave stebėjome keliai chaosą tiek mieste, tiek dm zonoje. Pražaistas minučių kiekis kiekvieną dieną buvo apie 300 minučių. Antrą dieną nedaug teko sutikti tave, bet buvai pražaidęs nemažai. Kiek teko stebėti tai daugeli laiko praleidai dm ir kalėjimo dm zonose, po to teko stebėti bėgantį nuo policijos. Tuoj ir atsijungei. Tikėkimės, aktyvumas, veikla nebuvo vien tik dėl to, kad gautai direktorių. Viliamės, kad gavęs direktorių aktyvumas nekris ir taikiai kariausite su „Grove Street“ gauja. Sveikiname ir linkime sėkmės!

  • Patinka 1
  • Ačiū 1
  • Haha 7
  • Sutrikęs 2
  • Liūdnas 1
  • Už 8
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...