Eiti į turinį
Rolanda_Cherry

,,Cosa Nostra“ direktoriaus rinkimų apžvalga.

Rekomenduoti pranešimai

JJtBCR3.jpg

 

Sveiki, vieni galbūt jau matėte, kiti galbūt dar ne, tačiau vakar buvo išrinktas ir paskelbtas ,,Cosa Nostra“ mafijos bosas. Rinkimai buvo paskelbti 28 d. anketų laukėm pakankamai ilgai, manėme, kad konkurencija bus didesnė, tačiau to nebuvo. Kandidatų sulaukėm ne tiek ir daug, kiek tikėjomės, bet turim tai, ką turim. Štai ir kandidatai:

 

Airidas_Krc - Dirbai ,,Cosa Nostra“ mafijoje, aktyvumas nustebino, žaidei po 300-400 minučių. Dalyvavai mafijos veikloje, su kuria jums sekėsi puikiai. Daug laiko skyrei klubams, puolėte kitus klubus, laikėt juos ir gaudavot išpirkas. Teko tave sutikti ir /tpdm zonoje, kurioje vartojai, šaudei be priekaištų. Toliau vėl tavo veikla sukosi ties klubais. Teko tave sutikti ir stovintį /afk, sėdintį keleivio vietoje. Antrą dieną tavęs nesutikome. Galvojame, kad turi pailsėti nuo anksčiau turėtos valdžios ir kitą kartą, manome, tau nusišypsos laimė.

 

Danka_Malibu - Dirbai ,,Cosa Nostra“ mafijoje, aktyvumas 200-300 minučių. Kiek tave teko sutikti, buvai visą savo laiką skyręs klubams. Rinkai žmones, kariavai. Keletą kartų prisijungdavai prie mafijos veiklos, tačiau kiek supratau, Tau pagrindinis prioritetas - klubai. Tu klubų vilkas, todėl, manau, ,,Cosa Nostra“ mafijos valdžiai dar šiek tiek per anksti. Judėk į priekį tokiais tempais kaip dabar judi, ir ateity tikrai pasieksi direktoriaus postą. 

 

Mccarei_Tfozzi - Na štai ir naujasis ,,Cosa Nostra“ mafijos bosas. Tikras veteranas, turintis daugiausiai mafijos patirties nei anksčiau paminėti kandidatai. Man tavo veikla patiko labiausiai, be to, buvai aktyvus - apie 300-400 minučių, per kurias pilnai išpildei mūsų lūkesčius. Buvai /tpdm, dalyvavai visose mafijos veiklose (žinome, nes tuo metu Montago buvo laikinas direktorius). Veiklų metu šaudei nepriekaištingai, vartojai puikiai ir vadovavai ,,Team Speak“ programoje. Teko tave sutikti bėgantį nuo teisėsaugos ir ten tau sekėsi ganėtinai gerai. Grįžai į mafijos zoną ir su mafijozais apsigynei nuo teisėsaugos. Daugiausiai pradžiugino tavo alternatyvų ieškojimas. Kaip tu surinkai visus ,,Cosa Nostra“ vyrus ir siaubei miestą, grobei žmones ir juos reketavai. Neįžvelgėme jokio banalumo iš tavo pusės. Manome toks turėtų būti naujasis ,,Cosa Nostra“ mafijos direktorius. Sveikiname!

  • Haha 6
  • Liūdnas 1
  • Už 13
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse



  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...