Eiti į turinį
Arnas_Max

„Immortal“ mafijos direktoriaus rinkimų apžvalga

Rekomenduoti pranešimai

VBSvmxb.png&key=15d34f538c2f0e681c0a0843

 

Laba diena. Kaip žinote buvo renkamas „Immortal“ mafijos bosas. Ankstesnysis buvo Vilius_Driftas , kuris surinko 2 įspėjimus ir prarado turėtą direktorių. Rinkimai netruko labai ilgai. Pildančiųjų anketas nebuvo daug, gal iki 15, o iš jų didelio pasirinkimo nelabai yra. Žaidime stebėjome nepilnai 2 dienas, kurių ir užteko, kad įsitikintume, kuris kandidatas vertesnis šių pareigų.

 

Andrius_Savickis

Esi tarp kandidatų dėl didelės sukauptos mafijų/gaujų patirties. Aktyvumas išties puikus - 300-400 minučių. Dirbai „Cosa Nostra“ mafijoje, ten šaudei teisėsaugos pareigūnus dėl ko vėliau sėdėjai kalėjime. Toliau daug laiko skyrei klubams, teko pamatyti tave ir /tpdm zonoje. Kiek vėliau siaubei miestą, šaudei ir bėgai nuo teisėsaugos. Džiugino ir Tavo asmeniniai pasiekimai mafijos veikloje, išties esi taiklus ir gerai vartoji. Viskas atrodytų būtų nuostabu, bet ankstesnieji rinkimai mus nuvylė, kaip naudojai draudžiamas modifikacijas. Todėl dar šį kartą esi tik tarp kandidatų, įrodyk mums, kad esi pasikeitęs ir tada gal būt pasieksi savo posto.

 

Doviuxas_Cool 

Anketa buvo viena geriausių iš visų pildžiusiųjų. Mafijų/gaujų patirties turi daug. Esi gerai žinomas mafijų/gaujų srityje ir ne vieną kartą buvai valdžioje, kurioje tau sekėsi puikiai.  Serveryje dirbai „Grove Street“ gaujoje, kurioje užėmei įgaliotinio pareigas, šaudei ir vartojai gaujų karuose užtikrintai, matėme aplink Tave sukasi visas komandos žaidimas. Pradėjus tave stebėti tu dalyvavai gaujų kare prieš „The Ballas“ gaują.  Kare pasirodei labai gerai, kaip ir turėtų atrodyti tikrasis įgaliotinis. Paskui nuvažiavai į /tpdm zoną ir šaudei nemažai laiko. Antrą stebėjimo dieną, prisijungęs iškarto dalyvavai gaujos kare , nors ir pralaimėjote karą, bet sugebėjai išgyventi gaujos kare ilgai ir mirei vienas iš paskutiniųjų. Aktyvumas buvo gan neblogas, jis siekė ~ 200-250 minučių.  Mus šiek tiek trūko alternatyvų ieškojimo, tačiau tavo praeitis mums įrodė, kad gali direktoriauti gaujai, o šį kartą ir mafijai. DPKT, NGPT komanda sveikina tapus „Immortal“ mafijos Bosu!

 

 

  • Patinka 3
  • Ačiū 1
  • Haha 2
  • Už 34
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...