Eiti į turinį

Archyvuojama

Ši tema nuo šiol archyvuojama ir jos nebegalima komentuoti.

Lolekbolek_Alhoholik

Kuba_Frans

Rekomenduoti pranešimai

Labas, na ir pradedam nuo melo :) Atsisuk pacia pradzia, matei , kad as soviau i tave? Nusitaikiau tik, ir dar drysti meluoti, kad as dar saudziau, tai ikelk ta dali, kur pats pradejai saudyt, prasom ponaiti :), atsisaudziau, ir kai nustojau, ir nebesaudziau, tu toliau saudei ir saudei, o cia dar irodymai kur bandai papirkti , kad nekeltum irodymu :) https://imgur.com/a/7H0ch Sekmes, nemanau, kad grazu taip skaudziai meluoti. Iki.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Pridedu, nes savo akimis viską puikiai mačiau. Na ką ponaiti, dar sakai, kad žmogus meluoja ane, bet pats nepripažysti, kad šaudei... Viskas prasidėjo, kai tu su savo bendradarbiu Dovydas_Kentas pradėjot 1vs1 toje pačioje vietoje šaudytis. Gaila nespejau daug užtaikyti, bet dumelis nuo tavo issautos kulkos matos, kai busiu prie pc pateiksiu pilnus įrodymus išmano pusės. 

 

1.png 

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Tai gerai aš su juo paprikolu pasisaudziau, ir nematau , kad keli šūviai kažką reiškia žinau aš jus sargiecius , kad tik nuverst kitus nuo darbo ir panašiai dabar tu irgi skaitosi draugelis Matai , kad aš nespejau paspausti f12 ir nufilmuoti, tai nereiškia, kad aš meluoju. Paka

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Papildau : Ir išviso , pripazystu , kad šaudžiausi su Dovydu, bet kam kelti tokius įrodymus , kur pirmas pradedi kulkas leisti ir nufilmuota, kai atsisaudau. O dėl Dovydo Kento, čia jau ne jūsų reikalas,  ir kas , kad tu turi įrodymus kur mes saudemes? Nesusija su tuo kad atsisaudziau Lolekui.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...