Eiti į turinį
Arnas_Max

„The Ballas“ gaujos direktoriaus rinkimų apžvalga

Rekomenduoti pranešimai

f7hFRIW.png&key=6245eded954ea923ffea3b96

Laba diena. Buvo renkamas „The Ballas“ gaujos direktorius. Anketų sulaukėme kaip ir visada panašiai tiek pat, iki dvidešimties. Atsirinkti kandidatus nebuvo sunku, nes dalis anketų užpildyta tiesiog bet kaip, arba pildyta naujokų, kurie net nelabai įsivaizduoja, ką tos gaujos veikia... Stebėjimas netruko ilgai, greit buvo aišku kam turi būti duotas šis direktorius. Na ir kandidatai po apačia:

 

 

Gugis_Fanta

Esi tarp kandidatų, nes norime ugdyti jaunimą, tuos, kurie nėra daug žinomi direktorių postuose. Pasirinkome Tave dėl įdomios anketos, ten visai suprantamai išdėstei savo mintis ir mes tave supratome. Dirbai „The Ballas“ gaujoje, buvai įgaliotinis, teko Tave matyti ir sugalvotuose Montago veiksmuose prieš teisėsaugą, ar klubą. Minučių skaičius pribloškė apie 700. Tuomet pradėjome Tave stebėti atidžiau, bet pasirodo didelį minučių kiekį surenki sėdėdamas kaip Tave vežioja.. Todėl manome, kad tavo veikla turėtu būti ryškiai platesnė, kuri sudomintų mus ir kartu patį tave. Tau trūksta patirties tai mes suprantame, tiesiog ieškok daugiau ką gali nuveikti ir manome ties šiuo bandymu nenuleisi rankų.

 

Andrius_Savickis

Eilinis kandidatas su eiline ir banalia veikla. Dirbai „IMMORTAL“ mafijoje, pražaistas laikas: 250-400 minučių. Veiksmas sukosi aplink klubus, DM zonoj, daug laiko pirmą stebėjimo dieną praleidai kalėjime, ten irgi šaudei ir stovėjai AFK.  Antrą stebėjimo dieną sutikome Tave vėl būnant /tpdm. Nesakome, kad tai blogai, tiesiog siekiant direktoriaus posto, reikia ieškoti platesnių veiklų. Stebime Tave gal 3 kartą ir dedam į kandidatus, bet nematom nieko ką būtum pakeitęs. KLUBAI, DM ZONA, KALĖJIMAS. Kartais net nesinori Tavęs daryti /pzu, nes būtų galima atspėti ką veiksi. Andriau, pakeisk savo racioną kaip tai padarė žemiau po tavim esantis kandidatas.

 

Kristis_Lada

Žinomas veidas tiek mafijose tiek gaujose. Išmanantis visą nusikalstamą pasaulį, buvęs kadaise NGPT, gana patyręs ir iš anketos struktūros sprendžiant išsilavinęs žaidėjas. Anketa man patiko, paprasta, aiški. Buvai „IMMORTAL“ mafijos įgaliotinis, žaidimui laiko skyrei daug 300-500 minučių. Pirmą stebėjimo dieną dalyvavai mafijų karuose, daužei kaip „pasiutęs“ vartojai, retai mirdavai. Įdomu buvo stebėti tavo supratingumą kaip reikia pulti, ar ginti bazę. Nuo tavo „Deaglo“ kulkos krito ne vienas „Cosa Nostra“ mafijos vyras, kartais kėlė juoką, kaip skiriasi tavo ir kito mafijozo mafijos veiksmo suvokimas. Nemačiau Tavęs /tpdm zonoj, ar klubo veiksme  kas be galo džiugino. Tu žinojai, kad Tavo paskirtis nukonkuruoti kitą mafiją ir tą darei puikiai. Vakarop padaręs tave /pzu pamačiau kažką įdomesnio kiek esu matęs per savo patirtį. Pagrobta tuzinas žaidėju, jie surišti namelyje, susirinkęs visas Sarg „elitas“ nežinau kaip tą pavadinti, bet tai tikrai mums patiko. Nors teisėsauga bandė Tau sutrukdyti, bet esmės tai nekeitė ir toliau tęsei savo veiklą. Antrą dieną sutikome tave iš pat ryto žaidžiantį. Stovėjai bazėje, po to užėmei LV ratą dviese su kitu „IMMORTAL“ nariu, bėgai nuo policijos. Veikla įtikinama gauti direktorių. Matome Tave kaip stengiesi siekti savo tikslo. DPKT ir NGPT komanda, sveikina Tave tapus „The Ballas“ gaujos direktoriumi, nenuvilk.

  • Patinka 3
  • Ačiū 2
  • Haha 2
  • Už 18
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...