Eiti į turinį
Evaldas_Demo

18 valiutos už jūsų telefono modelio info :)

Rekomenduoti pranešimai

Sveiki,

 

Reikia man informacijos apie kuo daugiau telefonų naudotų, tad turiu pasiūlymą tiems, kas nori per kelias minutes 18 vienetų sarg valiutos į savo sąskaitą. :)

 

Reikalavimai:

  • Labiausiai reikia: Galaxy S6,S8,S9, iPhone 8,X, Huawei P8,P10,P20,Mate 10 (parašykite komentaruose arba man į pm modelį, ir aš parašysiu jums į PM jeigu man tokio modelio dabar reikės. Kol kas reikia nemažai modelių)
  • Kelios telefono nuotraukos (parašysiu kokių nuotraukų reikia)
  • keli trumpi atsakymai į mano klausimus apie tą telefoną

Ir viskas.

 

Nebereikia šių modelių: Huawei P9, Sony Xperia T2 Ultra, iPhone 6S bei 6, Asus Zenfone 2, Samsung Galaxy J5 (2015), Samsung Galaxy S7 edge, iPhone 7 is 7S

 

Galit tėvų, brolių, draugų telefonus naudot. Tiesiog duokit žinot man kokie modeliai ir susisieksiu su jumis jeigu man tokių reikės. Už kelis modelius atitinkamai ir valiutos daugiau duosiu.

 

Susidomėję rašykit komentaruose telefono modelį arba man į pm ir aš susisieksiu su jumis bei papasakosiu ko tiksliai reikia. O gavęs foto ir info peržiūrėsiu viską ir nupirksiu 18 vnt sargvaliutos.

Redaguota , redagavo Evaldas_Demo
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Samsung Galaxy s5 neo, arba paprastas s5. pats naudoju, jau kelis metus, viskas tikrai gerai veikia, nelagina, kamera tikrai nebloga. Tik vienas minusas s5 neo, kad nera finger print readerio, o ant paprasto s5 yra.

 

o jeigu iš naujesnių, tai one+ 5t. Draugas turi, tikrai ahujenas telefonas, kamera zjbs, telefono visas greitis, sukasi kaip bitė, yra ir finger print ir face id, kurie labai greit veikia.

Redaguota , redagavo Arnee_Tas
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...