Eiti į turinį
Arnas_Max

„Cosa Nostra“ mafijos direktoriaus rinkimų apžvalga

Rekomenduoti pranešimai

d5Bb3hY.png&key=cc76caa8ca7207ca2079d444

 

Labas vakaras. Taigi kaip žinia buvo renkamas „Cosa Nostra“ mafijos direktorius. Primenu, kad buvęs - Mccarei_Tfozzi sėkmingai vadovavo vieną mėnesį ir atsisakė savo pareigų. Kaip per kiekvienus mafijos/gaujos direktoriaus rinkimus pildžiusių nebuvo daug, grubiai tariant apie 10, tad didelio pasirinkimo neturėjome. Pavyko atrinkti pora kandidatų, kuriuos skelbiame žemiau:

 

Andrius_Savickis – Anketa parašei kaip visada, aiškiai išdėliotos mintys ir nemažai turi mafijų/gaujų patirties sukaupęs, tad tave paėmėme į kandidatus. Aktyvumas tavo buvo labai geras 300-500 minučių. Dirbai „The Ballas‘‘ gaujoje, pačią pirmą stebėjimo dieną tave teko sutikti klubų karuose, sekėsi neblogai, ginklą moki valdyti, po karų tiesiog lakstei savo klubo zonoje, po kiek laiko išvažiavai ir nuvažiavai į klubų karų zoną, stebėjai pergales labai ilgą laiką, tad tuo ir baigėm tave stebėti. Antrą stebėjimo dieną buvai sutiktas prie savo ‚,The Ballas‘‘ gaujos bazės, lakstei ir stovinėjai vietoje, žalos buvai padaręs 4’000 tūkstančius, bet jokių veiksmų nedarei, nieko, tiesiog lakstei ir viskas. Tad, sėkmės tau kitą kartą ir kitą sykį pasistenk daugiau.

 

Linas_Kleizaa – Anketa parašei įdomesnę, nei Savickio, tad nusprendėm tau suteikti šansą, ir esi žinomas tarp mafijų/gaujų. Tavo aktyvumas buvo panašus kaip ir Savickio 300-500 minučių, bet tavo veikla buvo žymiai geresnė nei priešininko. Dirbi „Grove Street‘‘ gaujoje, tave sutikome kalėjime tpdm zonoje išbuvai ne trumpą laiką ir po kažkiek laiko išėjai iš ten ir stovėjai AFK. Iš kalėjimo išėjai ir nuėjai į /tpdm pašaudei  ten ir su stuntu nuėjai paskraidyti, tavo veikla buvo tikrai geresnė nei priešininko, žalos buvai surinkęs net 7’000 tūkstančius. Sveikiname tave su ‚,Cosa Nostros‘‘ mafijos direktoriumi, linkime tau sėkmės!

 

 

  • Haha 27
  • Sutrikęs 4
  • Liūdnas 1
  • Už 3
  • Prieš 4
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...