Eiti į turinį
Rolanda_Cherry

,,Grove Street" ir ,,Immortal" direktorių rinkimų apžvalga

Rekomenduoti pranešimai

 

9PZ4FdP.jpg&key=43ae0e5f40638820c51049a1
 

Viktoras_Deagle
Esi priimtas tarp kandidatų, nes esi „senosios mokyklos“ atstovas. Mafijos/gaujos patirties turi sukaupęs iš mūsų galva pačių geriausių ir įžymiausių šio projekto mafijos krikštatėvių. Skaitėme tavo anketą atidžiai ir ji mus įtraukė. Viską aiškiai išdėstei ir suprantamai. Tačiau pradėjus tave stebėti viskas apsivertė aukštyn kojom.. Pirmą stebėjimo dieną tave sutikome važinėjantį, keldavai ridą, arba stovėjai AFK.  Antrą dieną laukėme tavęs ilgai, tačiau neprisijungei, 0 minučių . Nebuvome tavęs sutikę net su ginklu rankose. Aktyvumas mažas, veikla nuvylė ir akivaizdu, kad nenori siekti „Immortal“ direktoriaus posto. Kitą kartą jei pildysi į šias pareigas, turėtum suprasti, kad mums reikia aktyvaus ir patikimo žmogaus.
 

Andrius_Savickis
Veteranas tarp kandidatų, klubų veidas ir akivaizdu užsispyręs ir siekiantis savo tikslo žaidėjas. Esi „ The Ballas“ įgaliotinis, mūsų akimis tikras mafijos/gaujos atstovas. Aktyvumas didelis, 300-500minučių. Kaip ir nekeista vadovauji savo klubui. Veikla: klubų karai, arenos kovos, /tpdm zona ir galiausiai jail DM. Su tavimi visada kartu „Deagle“ su ginklais tiesiog nesiskiri. Nemačiau stovint nei karto AFK. Tavo klubas vienas geriausių serveryje, tad pagalvojome, kad metas skirti tau IMMORTAL krikštatėvio postą. Pirmą diena žaidei daug, puolei kitus klubus ir juos laikei ilgai. Šaudei mieste, bėgai nuo policijos, šiurpinai teisėsaugą. Antrą dieną /tpdm zona, klubų karai ir galiausiai bėgimas nuo teisėsaugos. Ilgai neišėjau iš /pzu nes buvo įdomu, ką veiksi uždarytas jaile. Tu nieko nelaukęs ėjai į jail dm ir ten puikiai šaudeisi. Manome turi ištikimų klubo narių, kurie padės tau mafijos karuose. Sveikiname pasiekus savo tikslą.

 

76cbac6801cf05005ad1ab00d6a9d7b1819.png&


Nikita_Belov


Žinomas veidas tiek su šia ir su ankstesne paskyra. Dirbai narkotikų prekeiviu, aktyvumas geras, veikla irgi nenuvylė. Kaip narkotikų prekeivis tikrai išnaudojai savo laisvas minutes /tpdm zonoj, kariavai tiek su klubais, tiek leidai laiką individualiai kaip nusikaltėlis. Tačiau prisiminėme tavo ankstesnį direktoriavimą, kaip galima sakyti už tave visą darbą atlikdavo tavo pavaduotojas. Girdėdavome, kad turėjai problemų su Ddos atakomis, todėl nusprendėme nerizikuoti ir skirti direktorių kitam patyrusiam ir mūsų lūkesčius pateisinusiam žaidėjui. Siūlome tau siekti pavaduotojo posto, stengtis ir mums įrodyti, kad visos tavo bėdos liko praeitį ir tu gali vėl vadovauti. Nenuleisk rankų, sėkmės.
 

King_Mode


Pastaruosius mėnesius nesitraukiantis iš valdžių, kaip pabandei, taip ir nebegali sustoti ir tas labai džiugina. Užauginome dar vieną mafijos vilką. Pirmą stebėjimo dieną vadovavai klubui, šaudeisi jų karuose, dalyvavai „Cosa Nostra“ mafijos veikloje, tai pat buvai jos įgaliotinis, vadovavai savo komandai, teko tave sutikti ir „Team speak“ programoje ir girdėjau kaip tu puikiai vadovauji. Antrą dieną sutikome tave /tpdm zonoje, bandymai pulti tavo klubą tau buvo vieni juokai, apgindavot  per kelias sekundes ir toliau vykdavai šaudyti /tpdm arba rinkdavai komandą. Kaip „Cosa Nostra įgaliotinis rodei pavyzdį mafijozams ir į veiksmą atvykdavai pirmas. Aktyvumas abi dienas 500min. Iškart matosi, kad labai nori šių pareigų, o ir ankstesniuose pareigose nesi padaręs daug klaidų, na tik tą vieną lemtingą kartą, kaip atsisakei „Immortal“ pavaduotojo, tačiau mums viską paaiškinai ir  mes tave supratome. Tau dar netekę būti direktoriaus poste ir manome, kad pribrendo laikas gauti šias pareigas. Linkime tau sėkmės.

 

Sveikiname ,,Immortal“ mafijos direktorių - Andrius_Savickis bei ,,Grove Street“ gaujos bosą - King_Mode

 

DPKT ir NGPT komanda

  • Patinka 6
  • Haha 9
  • Sutrikęs 2
  • Už 11
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...