Eiti į turinį
Rolanda_Cherry

,,Taksi II-osios firmos" direktoriaus rinkimų apžvalga.

Rekomenduoti pranešimai

130a85896778be335b6e5cf2f5a7ae70799.png

 

Sveiki,

praėjo nemažai laiko ir pagaliau turim ,,Taksi II-osios“ firmos direktorių. Atsiprašom, jog rinkimai užtruko nerealiai ilgą laiką.. Kiek žaidžiu šitame projekte, ko gero tai buvo pirmieji rinkimai, kai direktorių rinkom tiek ilgai. Viskas užsitęsė dėl projekto gimtadienio ir vykdomų eventų, mūsų asmeninių reikalų, sesijų, egzaminų ir kitų dalykėlių ir to, jog sunkiai pavykdavo suderinti laiką, kad visi trys būtume laisvi. Nepaisant to, direktorius jau yra, taksi įsivažiuos į darbą ir ateity, tikėkimės, taip ilgai rinkimai neužsitęs. Kalbant apie pačius rinkimus, anketų sulaukėme išties nemažai, kaip ir visada.. Vienos buvo geresnės, kitos prastesnės, kaip ir visada, būna anketų, kur į klausimus parašomas vienas sakinys ar du ir tikimąsi, jog žmogus jau viską padarė puikiai ir pateks į kandidatus. Turėkit omeny tai, jog atsirenkant kandidatus iš 40-50 žmonių atkreipiam dėmesį tik į tuos, kurie parašo superines anketas, pritraukiančias ir sudominančias, tad Jūsų parašyta anketa yra tiesioginis bilietas į kandidato kėdę. Keliaukim prie pačių kandidatų.

 

Dark_Boy – Bendros žaidimo patirties turi nei daug, nei mažai, apie 500 tūkstančių, iš kurių ~160 k. sudaro taksisto patirtis. Anketą parašei tvarkingą, pakankamai išsamią, patiko tavo pateiktos idėjos, ypač dėl dvigubų pliusų, nors ir įžvelgiau tame šiokių tokių kabliukų, kurie galbūt sukeltų netikslumų, bet apibendrinant, anketa patiko, todėl patekai į kandidatus. Žaidime dirbai taksistu, tačiau kad ir kaip bebūtų apmaudu ir keista, nei aš, nei Arnas ir Kornelijus nesutikome tavęs žaidime online. Galbūt žaidei dienos metu pagrinde, o aš stebėdavau vakarais.

 

Freddy_Orton – Į kandidatus buvai paimtas dėl to, nes kiek atsimenu, visada renkant taksi direktorius, tu būdavai vienas iš pirmųjų, kuris nedelsdamas pildydavo ir bandydavo sėkmę. Anketa vidutinio ilgumo, konkreti, nepilstei iš tuščio į kiaurą ir sudėliojai taškus ant i. Savo anketoje minėjai, jog žaidi vakarais, tačiau man niekaip nepavykdavo tavęs sutikti žaidime ir pamatyti, kaip tu dirbi, todėl kokia tavo vykdoma veikla buvo, sunku net įsivaizduoti. Turbūt nieko keisto, kad mūsų keliai nesusidurdavo, nes patikrinus /visidarbuotojai, tavo aktyvumas nebuvo įspūdingas.

 

Vasia_Carter – Turbūt nesuklysiu, jeigu tave pavadinsiu ,,Taksi tėvu“ arba ,,Taksi veteranu“. Šios srities darbo patirties turi daugiausiai iš visų kandidatų, tavo parašyta anketa buvo pati geriausia, įdomiausiai susiskaitanti. Kaip ir minėjai savo anketoje, per 8 serverio gyvavimo metus, taksi turėjo daug idėjų, keitėsi valdžios atstovai, bet tu turi vadinamo ,,parako“ ir neabejoju, kad būtum geras direktorius. Kalbant apie tavo vykdomą veiklą žaidime. Dirbi ,,Taksi I-ojoje“ firmoje, stebėjimų metu mačiau, jog nesiskirdavai su savo ,,Sandkingu“, į iškvietimus ir pas klientus važiuodavai su juo, buvo akimirkų, kuomet išbandydavai savo transporto galimybes ir šokinėdavai ant stogų, ,,kariaudavai“ su serverio žaidėjais, kurie bandydavo tave taranuoti ir numušti. Patiko, jog buvai geras taksistas ir pamatęs bėgantį civilį, stovintį prie ,,WC“, siūlydavaisi kur nors pavežti. Buvai mandagus ir neprarasdavai kantrybės, kol reikėdavo kamantinėti klientus, kad sužinotum, kur jie nori nuvykti. Keletą kartų mačiau būnantį afk, tačiau pagirtina, jog tai darei darbo bazės viduje, o ne kur papuola. Šiuose rinkimuose užimi antrąją vietą, šiek tiek dvejojome, kuriam skirti direktorių, tačiau nusprendėme taip. Aktyvumas, veikla šiek tiek buvo prastesnis už priešininko, tačiau nenusimink ir linkime sėkmės.

 

Karka_Sane – Žaidime dirbai mechaniku, darbas iš esmės nelabai skiriasi nuo taksistų, nes turi tempti mašinas į KMA, prižiūrėti miestą, vykti pas klientus ir juos aptarnauti. Bendros patirties turi nemažai, esi buvęs valdžioje, parašei irgi labai gerą, tvarkingą ir įdomią anketą, kaip ir tavo priešininkas Vasia. Parašei keletą idėjų, kurios, manau, visai neblogos ir iš esmės pakeistų taksi veiklą į gerąją pusę. Kalbant apie veiklą žaidime. Tik pradėjus stebėti radome tave dirbantį su Mechanikų darbiniu transportu „Tow Truck“. Tempei automobilį į konfiskuotų automobilių aikštelę. Tuo metu buvai pražaidęs 3 valandas. Mechanikuose pastebėjome, kad dirbi jau -3 savaites, esi „Profesionalas“ rango. Kiek pastebėjome visai neseniai buvai Taksi firmos pavaduotojas, tačiau išbuvęs 2 savaites atsisakei. Šiaip nelabai ir supratau kodėl. Taksi patirties turi -300k, manyčiau to pilnai pakanka norint tapti direktoriumi, juolab, kad šis postas tau nėra svetimas. 19:30 sėdėjai kliento automobilyje ir atlikai reikiamas paslaugas. Buvai atvykęs į 34 iškvietimus ir nutempęs 37 automobilius. Padirbęs nusprendei, jog laikas pailsėti ir su draugu pradėjote ,,siaubti“ sargo ,,žaidimų“ vietas. Iš pradžių savo jėgas bandėte žaisdami ,,Katės&pelės“ žaidimą, po to vykot į bulių kautynes, žaidėte kartinguose, vėliau mačiau, jog šaudeisi tpdm. Po kurio laiko atsijungei. Kitą dieną ir vėl dirbai, plaukiojai lyg ir su darbine mechanikų valtimi, turėjai nemažai iškvietimų, atgabenimų. Pagrinde tai tu dirbai ir užsiėmei laisvalaikio veikla, kėlei ridą bulletui, bet reziumuojant, netinginiavai, nes turėjai virš 60 atgabenimų ir priimtų iškvietimų. Reziumuojant viską, visą stebėjimo laikotarpį tavo aktyvumas būdavo ~3 h per dieną ir daugiau, susirinkdavai nemažai iškvietimų, atgabenimų, nedirbai kiaurą parą, o ir rasdavai laiko sau, todėl sveikiname su ,,Taksi II-osios“ firmos valdžios pareigomis, tikimės, jog įrodysi, kad esi to vertas ir įgyvendinsi savo tikslus. Sėkmės.

 

2z4hehh.png

  • Patinka 6
  • Ačiū 1
  • Haha 7
  • Sutrikęs 4
  • Liūdnas 1
  • Už 29
  • Prieš 18
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...