Eiti į turinį
Arnas_Max

„Grove Street“ gaujos direktoriaus rinkimų apžvalga

Rekomenduoti pranešimai

 

 

 

76cbac6801cf05005ad1ab00d6a9d7b1819.png&

 

Laba diena. Praėjus keletai dienų skelbiame šių rinkimų apžvalgą. Primenu, kad buvęs direktorius King_Mode atsisakė savo pareigų išbuvęs mėnesį ir keletą dienų. Rinkimų kandidatai skelbiami žemiau:

 

Danka_Malibu - anketą rašei rašinio stiliaus mintys buvo išdėstytos trumpai ir aiškiai. Pradėję tave stebėti iš tiesų nesivylėme. Pirmą stebėjimo dieną dirbai FTB agentu po kurio laiko ten jau nebedirbai, prašei pakvietimo į „Immortal“ mafiją .Vakare sugalvojus patikrinti ką veiki, vėl nusivyliau kėlei ridą savo „Infernus“ arba žvejojai. Antrą stebėjimo dieną veikla nesikeitė, kėlei ridą savo „Infernus“ arba žvejojai.

 

 

Karolis_Holar - anketą rašei taipogi rašinio stiliaus kaip ir Danka, per daug neišsiplėtei, paminėjai ką reikia paminėti. Kaip sakoma nei daugiau, nei mažiau. Pirmą stebėjimo dieną tavęs nesutikome. Antrą stebėjimo dieną buvai jau „Cosa Nostra“ mafijos narys ,bei įgaliotinis grobėte žmogų grobimui nepavykus tu atsijungei iš žaidimo dėl neaiškių priežasčių. Buvai nepakankamai aktyvus todėl šį kart tau nepasisekė. Sėkmės kitą kartą.

 

 

Erikas_Mate - anketa paprasta, bet neprasta, į klausimus visus atsakei trumpai ir aiškiai kas mums patiko. Žaidime dar nepradėjus stebėti kandidatų jau tu kvietei visus šaudytis į /tpdm zoną. Grobėt /ginklus/narkotikus/banką, įkaitus kai dar buvo renkamas „Cosa Nostra“ direktorius. Kai buvo išrinktas „Cosa Nostra“ mafijos direktorius, tu savo veiklos nestabdei šaudeisi /tpdm ,važinėjai po Las Venturas miestą, šaudei viską kas tik pasitaikė tavo kelyje. Trumpai pasakius viską darei po truputėlį kas ir yra būtina tikram mafijozui. Trumpas moralas, jei pildote į direktoriaus postą gerai pagalvokite  ar galėsi žaisti, nes vietoj jūsų gali būti suteikta proga kokiam naujam žmogui pasireikšti, šiuo atveju tai Erikas_Mate. Sveikiname!

 

  • Patinka 3
  • Haha 5
  • Už 7
  • Prieš 1
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...