Eiti į turinį

Archyvuojama

Ši tema nuo šiol archyvuojama ir jos nebegalima komentuoti.

Diamond_Domas

Naujas narkotikas mafijoms/gaujoms ir serverio žaidėjams!

Ar jo reikia?  

150 balsai(-ų)

  1. 1. Ar reikia naujo narkotiko?



Rekomenduoti pranešimai

Sveiki,

 

Siūlau naują narkotiką!

 

Iki šiol, serveryje galima būdavo gauti tik 99 šarvų.

Taigi mano pasiūlymas būtų toks, įdėti naują narkotiką, kuris galėtų suteikti 200 šarvų, bet jį galėtum vartoti tik turėdamas 99 šarvus!

 

Tai tikrai pagyvintų mafijų [KONKREČIAI MAFIJŲ] veiksmus, o ir laikymai būtų įdomesni, nes dabar užima ir laikymas vyksta 10 valandų be pasipriešinimo.

 

Mačiau daug skeptikų, todėl norėčiau pridurti. Narkotikas nebūtinai turi duoti 200 šarvų, gali duoti ir 150, tačiau kad ir kaip ten bebūtų, naudojimą galėtų kažkiek apriboti ir DPKT arba Bumeris. Tarkim, naudotis šiais narkotikais galima būtų po tam tikro laiko užėmimo, kad ginančioji pusė turėtų kažkiek šansų. Taip, gal ir atrodo, kad daug kulkų teks užmušti žmogui, tačiau reikia pagalvoti ir apie kitą pusę. Verkiat, kad dyrikai keičiasi kaip kojinės? Siūlau gamechangerį!

 

Kalbant apie gaujas, gaujose veiksmas rutuliuojasi lėtai, jei rushini - lieki skaudžiai nubaustas. Taip, tai yra gerai. Tačiau šis naujas narkotikas įneštų kažkokių naujovių, naujų taktikų ir panašiai.

Jei ir nepatiktų, DPKT galėtų padaryti, kad juos būtų galima vartoti tik mafijų karuose.

 

Judam toliau. Jis taip pat gali būti naudingas darant bankų/ginklų/narkotikų grobimus. Daugiau gyvybių - daugiau šansų pabėgti.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...