Eiti į turinį
Kornelijus_Kornis

„Grove Street“ gaujos direktoriaus rinkimų apžvalga

Rekomenduoti pranešimai

AXMJdQ1.jpg&key=34f917c2b93833b483976526

 

Sveiki!

 

Buvo renkamas naujasis „Grove Street“ gaujos direktorius, nes senasis The_Alva prasileido papeikimą, už kurį ir buvo nušalintas, net nespėjus paskelbti apžvalgos. Anketų sulaukėme vidutiniškai ir atsirinkome du kandidatus. Štai ir jie:

 

Airidas_Krc

Dirbi Immortal mafijoje, esi neeilinis šios mafijos narys. Aktyvumas 200-300 minučių, esi žinomas ir rimtas žaidėjas. Tavo veikla sukosi visumoj aplink mafiją, kiek matome klubus metei į šoną. Per 2 dienas matėme tave ginant savo bazę ir puolant konkurentų mafiją. Kariavai užtikrintai, žala tiesiog kildavo akyse. Atrodė, kad tikrai nori šio posto ir manėme, kad tikrai jį buvai užsitarnavęs, bet išgirdome, kad nenori šių pareigų, tave užklupo asmeninė bėdos todėl lauksime kitą kartą.

 

Dovydas_Innomine

Štai ir naujasis Grove Street gaujos veidas Dovydas. Kaip ir konkurentas dirbi Immortal mafijoje, esi šiek tiek aktyvesnis už Airidą, bet jam nusileidai savo anketa. Aktyvumas: 300-350min, veikla nepasirodė nuobodi, padėjai savo klubo pavaduotojui rinkti komandą, puolėt kitus klubus ir juos sėkmingai laikėt. Daug kartų tave sutikome /tpdm zonoje ir buvai jos lyderis. Pirmą dieną judėjai su savo mafija prieš konkurentus, tą kartą tau sekėsi ne taip gerai kaip antrą dieną. Šiandieniniame mafijų veiksme buvai vienas lyderių, susitvarkei su tau paskirta užduotim ir nenuvylei savo mafijos lyderių. Klausiau nuomonės apie tave ir ji buvo tik teigiama. Pildai ne pirmą kartą į mafijos/gaujos valdžią, todėl matome, kad nenuleidi rankų po nesėkmių ir sieki savo tikslų. Dar kartą sveikiname su direktoriumi ir linkime sėkmės!

  • Patinka 2
  • Haha 9
  • Liūdnas 1
  • Už 7
  • Prieš 2
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...