Eiti į turinį

Archyvuojama

Ši tema nuo šiol archyvuojama ir jos nebegalima komentuoti.

Svan_Gan

Edve_Edvinas

Rekomenduoti pranešimai

  1. Jūsų Vardas_Pavardė: Svan_Gan
  2. Pažeidėjo Vardas_Pavardė: @Edve_Edvinas
  3. Situacijos paaiškinimas (išdėstykite viską trumpai ir aiškiai): DDos grasinimai, naudojimas prieš kitus.
  4. Žaidėjo padėtis serveryje (Administratorius;teisėsaugininkas;gaujos/mafijos narys)Galite patikrinti čia1.png
  5. Įrodymai (BŪTINA): 
  6. Ar žaidėjas buvo nubaustas žaidime? Ne
  7. Pildau: Žmogus dirbantis "NP" į /vip chatą pradėjo rašyti nesamonęs apie kitą buvusį "NP" darbuotoją kuris paliko darbą ir kaltę bandė permesti man, ir parašęs jam kas ir kaip, jis paklausė: "jei turi rokes elegy loginus palik ir jam darba" man asmeniškai tai nepatiko , nes jis negerbia savo kolegos ir nori, kad jo nebūtu darbe, tai nusprendžiau toliau pasirašynėti su šituo asmenim ir po kelių minučių atsiskleidė visu gražumu.
  8. @Admin_Bumeris @Tautrimas_Juska Sutikrinti galit logus, jog tikrai per /skamb rašė jisai, o ne koks Petras iš vienuolyno t.y Edvino kambariokas.
  9. Rašei, jog Tropecinius ir visus kurie užpisa ;] Nesimazink.
  10. Kokį klubą, ką tu čia kliedi, aš NP darbe savo jau atidirbau seniukas, sekmės tau.
  11. Aš rašiau , jog susisiektum per 12h gal kažką pasakyt nori ir t.t , nes ryt nuo 13h nebebūsiu.
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Sveikas piemenie. :D Kurioj čia vietoje aš tau grasinau DDOS? Kodėl aš negaliu rašyti ką naudoju ? ką ? Galbūt man šios programos yra reikalingos kitur . Ir niekuo gyvu sarg.lt serveryje tokių bajerių nedarau. Nesenai buvau gavęs vdb už 2014 metų IP adresą tai kodėl dabar vėl turėčiau kažkam grasinti ?.. Toje nuotraukoje kur tipo ale sujungčiau visus savo buterius neįkėliai nuotraukos kodėl taip padaryčiau.. Tu manęs paklausiai koks jausmas turėtų būti patekus į NP ir po 12 nepilnų valandų nebedirbti ten nes pavogė acc. Aš tau ir atsakiau :) nematau niekur grasininačių žinučių ką noriu tą šneku , IP neplatinau, nerašiau kad PALIKSIU BE NETO ir pnš.. Jei taip nori kad Bumeris su Juška tikrintų logus tegu tikrina pilnai sutinku tuo tarpų pamatis visa mūsų pokalbį kurių foto neįkėliai. Ir nesimazink kad šiiandien per key logerius neatkirtai acc... Juk man pats per /skamb komandą sakei jog laukiai apie 4 mėnesiui ir pnš na jei bumeris į tai rimtai sureguos pažiurėsim kas nubaustas bus :) ir be to jam jau yra į skype parašyta dėl acc vagystės. Kas tikrins šį skundą galiu garantuoti, kad tuo neužsiemu ir man visiškai vienodai ant šito serverio vaikų ar jie turės internetą ar ne. Turiu kitų tikslų kam man reikalingos šitos programos. Ir be to koks tavo reikalas kokias aš programas turiu a? Dar kartą kartoju ką nori tą rašau :) 

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Kodėl tu manęs prašai tau paiimti kreditų, jog nekeltum į VDB aš čia nematau tikrai nieko blogo šitose nuotraukose. Esi eilinis vaikas nepatekęs į NP bandatis visais būdais mus nuversti. Be to kažkada nardei dėl klubo pavaduotojo buvau įdėjęs į juodąjį sąrąšą kad nerašinėtum man pastoviai. Paprašiai išimt, išėmiau tai dabar bandysi nuverst? Tik jei ir gausiu tą VDB tikrai neapsiverksiu dėl žaidimo kažkokio kurį pagrinde 14 mečiai kaip tu žaidžia ir nesiruošiu čia kažkaip teisintis kad ne aš rašiau . Bet kaip ir sakiau svaigti galiu ką noriu, o grasinti visai kas kitka ir tikrai nežinau tokio žmogaus kas skūstusi kad aš jį ale ''dosinu'' taip kad geros dienos laukiam viršesnių galvų atsakymo :)

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

prieš 8 valandas(-ų), Edve_Edvinas rašė:

Turiu kitų tikslų kam man reikalingos šitos programos.

Bet taip ir nepasakai, kokie tie tikslai. Manodienynas.lt gal ddosint? :D

„visus kurie pisa prota :D arba seip daugiausiai tropecinius"

Nu meluot negražu.

Bus nubaustas.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...