Eiti į turinį

Archyvuojama

Ši tema nuo šiol archyvuojama ir jos nebegalima komentuoti.

Obuoli_Baranka

Gytis_Liftai

Rekomenduoti pranešimai

  • Teisėsaugininko Vardas_Pavardė: @Gytis_Liftai
  • Kokį pažeidimą padarė teisėsaugininkas?: Siūlė nelegaliai jam padėti gauti premija ar kažkas pan.. žodžiu siūlė narkotikus nusipirkti ir tipo jis konfiskuos. Nemanau ar taip galima daryti.
  • Įrodymai: 
    Spoileris

    K3kueOs.jpg

  • /info lentelė: 
    Spoileris

    Rx77iAW.jpg

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

prieš 2 minutes(-ių), Gytis_Liftai rašė:

Padirbti įrodymai, padirbdamas įrodymus nepakeitei chat'e ID. Sveikinu...

Pažiūrėk į datas. Padariau chat screenshot. nuėjau daryti papeikimo pasirodo dar reikėjo info lentele nufotkinti, bet deja vakar tavęs jau nebepagavau serve, tai tik šiandien tave pagavau ir padariau info lentele screenshot. ;)

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

prieš 1 minutę, Gytis_Liftai rašė:

Melas... Nepamenu, kad žmonėm siūlyčiau tokius nelegalius veiksmus. Pateik daugiau įrodymu, kurie yra nepadirbti. Žinau, kad nepateiksi, nes aš tokių nesamonių nedarau. Niekada nerizikuočiau savo darbo reputacijos tokiomis nesamonėmis.

Gerai tik ninada lelia čia tik. Štai tema nors be įrodymu: 

 bet istorija ta pati. Kur tu matai padirbtas nuotraukas a? Užteks ir vienos kad buvo siūlyta. Nebekomentuoju ir į tavo žinutes nebeatsakysiu lauksiu atsakymo iš valdžios.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

prieš 1 minutę, Gytis_Liftai rašė:

Valdžia nepadės, nes teiki padirbtus įrodymus, o kita tema garantuoju buvo sukurta su kitu nuosavu accountu. Nesugebėjai pateikti įrodymu toje temoje, nes nerašiau niekam. Šachas ir matas.

O koks tikslas ten man rašyti kai tema sukurta ne pagal taisyklės, kad būtų atmesta? :D Tai galės prachekinti IP adresus su ten tuo žmogeliu IP adresu ir pamatysi kad nesutaps :D Ir kur tu matai padirbtus įrodymus? Paskutini kart pasikartosiu. Būčiau vakar padaręs tuo pačiu momentu info lentelės jei būčiau žinojęs kad jos prireiks, bet vakar prisijungęs tavęs neberadau tai teko šiandien padaryti. ;) Ir žodžiu tik nebesigink, esi įklimpęs juodai. Geriau prisipažintum.. O dabar laukiam valdžios atsakymo. ;)

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...