Eiti į turinį
Arnas_Max

„Mechanikų“ direktoriaus rinkimų apžvalga

Rekomenduoti pranešimai

2xnp29x.png&key=d43ba2b90918409f57d028ef

Labas vakaras. Šiek tiek apie anketas. Jų sulaukėme virš 30. Iš esmės palyginus anketų kokybė tikrai aukšta. Labai daug išsamių, žaidėjai stengiasi parašyti kuo geresnes, kadangi šio direktoriaus rinkimai nėra labai dažni, paskutiniai vyko 2017 sausio pabaigoje. Sugrįžkime į šiuos rinkimus. Pirmąjį rinkimų etapą pradėjo Rolanda, vėliau ji išvyko atostogauti ir žaidime stebėjimą vykdžiau aš. Atrinkome 4 patyrusius kandidatus. Tikėjausi didesnės konkurencijos, tačiau šį kart akivaizdžiai matėsi kuris iš jų dėjo didžiausias pastangas. Na o kaip pasirodė šie kandidatai galite pasiskaityti apačioje.

 

Gytis_Junior – kas liečia anketą tai ji taip pat buvo labai nebloga. Išsamu, pavyko susidaryti nuomonę apie tave. Susidomėjau kiek kitokia darbuotojų vertinimo sistema, nežinau ar tai jau kas nors taikė/taiko, bet ji man patiko. Kas liečia direktoriaus/pavaduotojo pareigas tai tu patirties tikrai turi, esi nekartą buvęs šiose pareigose. Pirmąją dieną tespėjau pastebėti, kad buvai neseniai prisijungęs ir dirbai. Esi Tolimųjų Reisų Vairuotojų darbe, vežei krovinį. Tuoj pat atsijungei, vakare sutikti nepavyko tik pasižiūrėjau aktyvumą – 100min ir 10 nuvežtų krovinių. Silpnokai. Liepos 3 dieną nebuvau visai tavęs sutikęs. Trečiąją stebėjimo dieną sutikau apie 12 valandą, dirbai, mačiau vežei krovinį. Važiuodamas visiškai nesistengei laikytis KET, kur tikrai buvo galima važiuot keliu - važiavai šalikele ar žole, kirtai visus įmanomus kampus. Vakare daugiau tavęs nemačiau.

 

Karsas_Nitro – patirties šioje srityje taip pat turi daug, ~600 tūkst. Anketas skaitė Rolanda ir tavo įvertino kaip geriausią. Išrinkus tave į kandidatus pradėjome stebėjimą žaidime. Liepos 2 dieną mūsų žaidimo laikai turbūt prasilenkė, dieną nepavyko man tavęs sutikti, tačiau sutikau vakare, apie 21 valandą ir galėjau šiek tiek pastebėti ką nuveikei. Visą dieną ieškojau tavęs, galvojau, kad visai neaktyvus tačiau vakare buvai pražaidęs beveik 400 minučių. Dirbi apsaugoje, priėmęs 3 iškvietimus, esi įgaliotinis, tad suprantama, kad nėra pagrindinė veikla rinkti iškvietimus. Stebėjimo metu žaidei poolą su aukščiau esančia kandidate Virga_Bright. Padaręs pertrauką vėl trumpam pasižiūrėjau ką veiki. Vaikščiojai ratais apie sklypą ir vis skelbei reklamas, kad apsauga dirba. Tą dieną tiek. Antrą stebėjimo dieną pradėjus stebėti dirbai, su kolegija išvežiojai pinigus į bankomatus. Vėliau su darbiniu Admiral važinėjai San Fierro miesto gatvėmis. Teko matyti vedant kvalifikaciją darbuotojui, skridote tuneliais, šaudėtės 1x1. Trečiąją stebėjimo dieną buvai tik trumpam prisijungęs dieną, tada nesutikau. Vakare 21 valandą dar tikėjausi sutikti tave, bet nebuvai. Prieš skelbiant direktorių dar pasižiūrėjau aktyvumą, aišku jis nelabai jau turėjo įtakos, tačiau buvo įdomu. Jis siekė 500 minučių. Eini geru keliu, tačiau šį kartą pritrūko sėkmės.

 

Virga_Bright – dirbi mechanike, šioje srityje patirties turi tikrai daug, virš 700 tūkst. Kas liečia anketą tai rašei kaip rašinį, jį daug maloniau skaityti ir suprasti žmogaus raštingumą bei brandą. Pirmąją stebėjimo dieną pradėjus stebėti mačiau dirbančią su „Tow Truck“. Kadangi pats buvau įsidarbinęs mechanikus, tad buvo lengva stebėti kaip kuriuos dalykus, kurių iš šono ne visada pastebėsi. Patikrinus /kviecia buvo nepaimtas iškvietimas, tačiau tempei konfiskuotą Sultan į KMA. Manau žinai, kad bet kokiu atveju prioritetas yra iškvietimai, bet galbūt tuo metu neatėjo į galvą arba nesekei chat‘o. Po keleto minučių buvo kitas iškvietimas, priėmei, mašiną turėjai palikti šalikelėje, bet tempei gerą galą kelio į KMA ir tik po to į jį pradėjai važiuoti. Kas liečia KET tai bent tą dieną kiek stebėjau stengeisi jų laikytis, važinėjai tvarkingai. Kiek vėliau į vakarą važinėjaisi su Bullet ir tuo ir baigiau tą dieną stebėjimą. Per dieną pražaidei daugiau nei 300 minučių, turėjai 21 iškvietimą ir 51 atgabentą tr. priemonę. Liepos 3 dieną sutikau prisijungusią tik apie 17 valandą, stebėjimams šią dieną skyriau daugiausiai laiko. Pasižiūrėjau /info ir buvai visai neseniai prisijungus, važinėjai Las Venturas, po to Los Santos miestuose kur akys vedė. Pastebėjus, kad su Bullet imi iškvietimus supratau, kad su juo ir dirbi. Teko matyti kaip vykai į keletą iškvietimų, nukėlei motociklą. Vakare pasižiūrėjus veiklą buvai savo sklype, bėgiojai po jį, šiaip nelabai supratau ką veikei ir tuoj pat atsijungei. Per dieną surinkai virš 200 minučių, ~30 iškvietimas ir atgabenimų. Trečiąja stebėjimo dieną sutikau vėlgi dirbančią su Bullet. Pradėjus stebėti važiavai į iškvietimą, tačiau priešingai nei užvakar skubėjai ir nesilaikai KET. Klientus aptarnauji mandagiai, pasisveikini/atsisveikini, neteko pastebėti, kad pasakytai blogą žodį. Kiek vėliau vėl gi buvai savo sklype, nelabai gilinausi ką jame vis veikdavau, bet tikriausiai statei.  Ką pastebėjau, kad visada ir visur būdavai su darbine apranga. Nesvarbu, kad direktoriaus nėra, bet darbo apranga yra darbui. Vakare buvai pražaidus kiek daugiau nei 250 minučių, priėmus 27 iškvietimus ir nugabenus 21 tr. priemonę.

 

Opce_Anonymous – apie kietą mechaniką viską pasako patirtis, tu jos turi šiuose rinkimuose daugiausiai, artėji prie 1‘500‘000 xp. Jei tokiais tempais ir aktyvumu tai ilgai dar būsi TOP 1 vietoje. Anketa parašyta taip pat rašinio stiliumi, skaitėsi lengvai, supratau tavo tikslus, kurių siekiant turėtai vesti darbą į priekį. Pirmąją stebėjimo dieną pradėjau stebėti vakare, 18 valandą. Tuo metu nedirbai, plaukiojai šalia San Fierro miesto jūroje, po to sklype leidai laiką, šokinėjai, bėgiojai ratais aplink savo Sandking. Netrukus išvažinėjai pasivažinėti. Po kiek laiko, atėjus darbo laikui ėmei iškvietimus, keletą iš jų stebėjau kaip vykai. Ne kartą pastebėjau važiuojant prieš eismą, kai tikrai galėjai važiuoti savo puse. Atvykus į iškvietimą paaiškinai naujokui kaip atsirakinti automobilį, buvai mandagus ir išlikai šaltų nervų, nors ir ne kaip sekėsi tau į jį patekti ir atlikti norimą paslaugą. Vakare, apie 21h rinkotės kartu su draugas į bulių kautynių vietą Los Santos mieste. Susirinkę negailestingai daužėte automobilius bulių kautynėse. Daugiau tą dieną nestebėjau, tik pasižiūrėjau dienos statistiką: 617 minučių 69 priimti iškvietimai, 123 atgabentos tr. priemonės. Antrąją dieną pradėjus stebėti dirbai, tvarkei Las Venturas KMA, tačiau neėmei iškvietimų, nors jų ir buvo. Ta pati problema kaip ir su Virga. Sutvarkęs iškvietimus surinkai. Turėtai didesnį dėmesį tam skirti. Dienos metus vyko įnirtingos kovos su Valde_Eina tankučiuose. Kurį laiką kariavote. Gan retokai matau, kad kažkas dar ten lankytųsi. Po jų su tuo pačiu oponentu žaidėte poolą. Trečiadienį tave sutikau prisijungusį apie 15 valandą, kaip ir ir tau jau būdinga - dirbai, vykai į iškvietimus, nutempinėjai automobilius ir užsiėmei kita mechanikų darbui būdinga veikla. Retkarčiais užsukdavai į KMA ir ją sutvarkydavai, kaip tik tuo metu tave ir stebėjau kai baigei ją sutvarkyti. Labai tikiuosi, kad tos tvarkos, kurią tu rodei rinkimų metu reikalausi ir iš savo darbuotojų. Prisijungus 21 valandą radau taip pat dirbantį. 500 minučių, 67 priimti iškvietimai ir net 150 atgabenimų! Įspūdingi skaičiai. Visos šių trijų dienų tavo pastangos nenuėjo veltui, sveikinu tapus Mechanikų direktoriumi ir tikiuosi surinkta komanda ims iš tavęs pavyzdį.

  • Patinka 3
  • Ačiū 1
  • Haha 8
  • Sutrikęs 1
  • Liūdnas 1
  • Už 25
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...