Eiti į turinį

Archyvuojama

Ši tema nuo šiol archyvuojama ir jos nebegalima komentuoti.

Froshh_Lukas

Deiviux_Zipp

Rekomenduoti pranešimai

  1. Jūsų Vardas_Pavardė: Froshh_Lukas
  2. Pažeidėjo Vardas_Pavardė: Deiviux_Zipp
  3. Situacijos paaiškinimas (išdėstykite viską trumpai ir aiškiai): Padarė konkursą: kas pirmas ji palies, tas laimės jo Sultan (Nemokamai), laimėjau, sako: negali nemokamai duoti mašinos, sumokėk, minimumą, atiduosiu, sumokėjau, davė mašiną, o dabar bando nusiimt atsakomybę ir nesumoka 400k, taipogi įmetė mane į jo priešų sąrašą.
  4. Žaidėjo padėtis serveryje (Administratorius;teisėsaugininkas;gaujos/mafijos narys): Niekas, nei dirba, nei administatorius.
  5. Įrodymai (BŪTINA): https://gyazo.com/7d43c0be929df3105aba6fba3602e81d septinta eilutė iš viršaus. https://gyazo.com/6f3b3590faef79d20006ec4d1d619bb4 jo atsakymai.
  6. Ar žaidėjas buvo nubaustas žaidime? Kol kas ne.
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Citata
Mainai

 

 

Sarg.LT serveryje mainai yra galimi. Jeigu žmogus turi mašiną ir jis nori mainyti į jūsiške jūs galite tai daryti, o jai darote ADMINISTRACIJA UŽ TAI NEATSAKO.

 

 

Apgavimai

 

 

  • Kaip jau žinote apgauti jus gali įvairiai todėl būkite budrūs. Jeigu jums siūlo namą jūs PRIVALOTE įsitikinti, kad tas pats žmogus siūlo, nes gali jo paskyros vardas skirtis vienu simbolių ar raide. BŪKITE BUDRŪS.
  • Jūs galite būti apgautas daugybe kitų būdų, kaip /me, mainais, pardavimais, nupirkimais ir kitais dalykais taigi jai nesate įsitikinę arba tam dalykui nėra komandos NEDARYKITE TO!

Anyway, parašyk žaidime man, iš savo pinigų atiduosiu tuos 400k.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...