Eiti į turinį
Vasia_Carter

Cheat gaudymas - moderatorių apžvalga.

Rekomenduoti pranešimai

Grove street. Povilas_Rimkus – 17 metų ilgą laiką žaidžiantis asmuo mūsų projekte. Žaidime praleidžia vidutiniškai apie 100-200 minučių, forume tik patikrina svarbiausias naujienas, skiria mažiau laiko. Prisijungti prie komandos nori, nes jau kartą buvo komandos dalis, tačiau paslydęs ant tiesaus kelio neteko pareigų ir buvo išmestas. Nori įrodyti man ir kitiems, kad pasikeitė ir pabandyti dar kartą. Praeita karta būnant komandoje nesulaukė nusiskundimu, ar labiau nebuvo oficialių papeikimų, tik kalbos, kurios vyksta visada ir su visais. Apie charakteri kiek sumelavai, nes nepasakyčiau net jei reikėtu meluoti, kad esi ramus ir neįsišokantis. Visada mėgsti kišti save kur nereikia ar pabrėžti bereikšmius taškus, kurie niekam neįdomus. Čia mano nuomonė, kiek teko iš šono tave stebėti. Rastos spragos: addons netikrinimas bei /aafk, tačiau Povilai šios programos/cleo nebeveiksmingos ir niekas nebenaudoją, nebent gal addons, bet jie patys pasigauna visada. (anksčiau ar vėliau). Praleidai klausimą, kuris klausė ar sugebėsi susitvarkyti su forumo skiltimi. Sulaukei nemažai teigiamai žodžių iš dabartinės komandos sudėties, kas tikriausiai pliusas tavo naudai. Visgi rasdavai visada laiko kaip sakant “pastumt” už nugaros žaidime, kas man nepatinka, tačiau manau kad turi nemažai šansų prisijungti vėl prie komandos.

 

Tolimųjų reisų vairuotojas. Afigenas_Mantas – Dabartinės komandos nariai apibūdina kaip „bahura, nelaikančio žodžio kišenėje“. Esi turėjęs nemažai valdžios bei ragavęs juodojo sąrašo, kas iš vienos dalies yra minusas, tačiau kažkiek ir pliusas tikriausiai. 20 metų jaunuolis, projekte žaidžiantis taipogi ilgą laiką. Žaidime praleidžia laiko vidutiniškai kaip Povilas, kilė iš tos pačios vietos – mafijos,gaujos. Taipogi forumui skiria apie valandą laiko patikrinti naujienom, nes neužima jokių pareigų jame. Nemokamu adminu nori būti, nes turi patirties čytuose ir jų naudojime ? Nori tapti gaudytojų, nes gavęs nemokamą adminą, galėtu naudoti name tag;ą ir taip lengviau gaudytu visus žaidėjus darančius žalą serveriui naudojant čytus. Pranašumas patirtyje, kur galbūt galėčiau sutikti, kad naudojęs esi visko, kas siekia palengvinti karą žaidime tarp gaujų/mafijų, tačiau ar tai patirtis kuriuos mums reikia ? Geros ir blogos savybės labai pjaunasi tarpusavi. Žaidime laiką leidžia mafijoje ir kariaujant prieš kita mafija bei teisėsauga. Nepastebėjo jokių spragų dabartinėje komandoje, kas tikriausiai pagyrimas man? (tikiuosi :D). Prie komandos prisijungęs norėtum daryti tai, kas yra daroma nuo pradžių iki dabar, tai čytų ieškojimas ir jų sustabdymas, prieš išplintant visam serveriui.

 

Ftb. Ryan_Worg – 18 metų, žaidime bei forume praleidžia apie 200~ minučių kiekviena dieną. Jau 2 kartus buvai mano komandoje ir abu kartus buvau nusivylęs tavimi. Po pirmo karto sakei, kad nepasikartos ir būsi ilgai ir ilgai netrukus pasitraukei, dabar jau 3 kartas ir vėl kartoji tapati, kad šį kartą nepaliksi, tačiau ar verta tuo dar tikėti ? Išsamiai aprašei buvimu kitokių nei kiti, nešališkumą, bet argi tikrai būsi nešališkas, abu kartus išėjęs dėl to pačio tikslo – karui prieš kita mafija? Man viskas susiveda į tai, kad kas buvo, tas išliko, vis dar valdžioje, vis nori free admino, vis neapsisprendęs ko nori būti šiame serveryje ir lakstai visur, pakol būni visur atstumtas. Lyg ir atrodo tas noras yra, tačiau negaliu suprasti ant kiek jis tikras. Komandoje spragų neradai, tuo esu patenkintas. Tam tikra prasme, buvai atstumtas komandos, bet vienas turėjo teigiama nuomone apie tave. Kaip minėjau ir aš, esi nepatikimas ir negaliu pasitikėti tavimi, kai nuvylei daugiau nei 1 kartą. Tikriausiai padarysiu tik paslauga tau, neduodamas šių pareigų, bei sutaupysiu savo laiko.

 

Bedarbis. Valentinas_Tukas – Buvai silpniausias šiuose rinkimuose, nes mažiausiai susidūrimu patyrei žaidime susijusiais su čytais. Nesi žinomas kaip baudėjas, ar asmuo vaikščiojantis per blistus. Dabartinės komandos nariai apibūdino kaip teisėsaugininką, kuriuo vieta NE cheat gaudymo komandoje. 20 metų, labiau žinomas kaip teisėsaugos žaidėjas, kuris žaidime praleidžia apie 200~ minučių. Aktyviai seka forumo naujienas, baudžia žaidėjus dėl skundu, gaunamų asmenine žinute sarg.lt forume. Keistas požiūris į tai, kodėl nori prisijungti prie komandos. Tavo pagrindinis noras, tai nemokamas adminas, kad galėtum teikti pagalba, nors mūsų užduotis ne tokia. Mes studijuojame čytus, ieškome, išbandom, uždraudžiam ir panaikinam, čia /s pagalba sms nėra laiko. Čyteriu temoje nepasirodai, niekada negirdėjau kad būtum aktyvus cheat gaudytojas ar tuo labiau naudotojas. Didelis klausimas kokia tavo patirtis su cheat gaudymu, o ne su relog baninimu. Tarp problemų su komanda, minėjau narių privilegijų nežinojimą, tačiau jie yra puikiai apie viską informuoti. Jeigu kažkas pjausto, taip, jie gali užbaninti, tačiau tai nėra jų darbas. Jie neprivalo, kartais net yra baudžiami už piktnaudžiavimą, todėl tavo problema man tik atrodo, kad perdedi jų galimybes, nes viskas čia ribojama, apie ką kiti nežino. Teigi, kad forume su cheat skiltimi susidorotum be problemų, ko labai abejoju, net man nebūdavo laisvai prižiūrėti, o aš apie čytus žinau LABAI daug, tačiau tai tavo nuomonė ir ją užskaitau.

 

Narkotikų Prekeivis. Khai_Offline – Tu buvai tikriausiai mylimiausias balsavime, nes tave jau pražysta dabartinės komandos nariai, bei žinoma aš. Iš komandos išėjai tvarkingai ir niekada neturėjau problemų. 20 metų, asmuo žaidime praleidžiantis po šimta ar du minučių, bei dažnai pasireiškiantis forume. Jau karta buvo šios komandos dalimi, kai dar buvome pradinėje stadijoje, tačiau nuo tada pasikeitėme tikrai nemažai ir Khai vėl nori prisijungti prie mūsų. Kaip ir anksčiau, taip ir dabar ketina tikrinti čytus bei juos išbandyti, siekiant sužinoti kaip greičiau ir geriau juos sugauti, kas yra puiku. Skaitydamas tavo anketa susidariau tokia nuomone, kad pirmenybė skirtum darbui ir žvejybai, o kai liks laiko, tada stebėtum ir baustum čyterius, kas mane tikrai nustebino. Komandoje akivaizdžių klaidų neįžvalgiai be „aktyvumo“ kas nėra man joks minusas. Visa diena 5 žaidėjai negali būti prisijungę 24/7, tai problemos čia nematau. Turi gera supratimą apie čyterius, žinai kaip atskirti ir kaip atlikti šį darbą.

 

 

Jeigu atsitiktu, kad reikėtu naujo asmens, automatiškai pasiūlymus gaus asmnys iš šio sąrašo.

  • Patinka 10
  • Ačiū 4
  • Haha 6
  • Sutrikęs 2
  • Liūdnas 1
  • Už 11
  • Prieš 2
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...