Eiti į turinį
Rolanda_Cherry

,,The Ballas“ ir ,,Cosa Nostra“ direktorių rinkimų apžvalga.

Rekomenduoti pranešimai

Ir vėėl apžvalga.. Jeigu turit pasiūlymų, kaip būtų galima greičiau išrinkti direktorius, sąžiningai, laukiu pasiūlymų ir Jūsų minčių a. ž. 

 

 

Sveiki. Buvo renkami du direktoriai, vienas mafijų, o kitas – gaujų. Anketų į abu postus sulaukėm, sakykime, daugiau, nei buvo anksčiau. Galbūt dėl to, nes tuomet priešingose barikadų pusėse sėdėdavo patyrę veteranai, todėl būdavo baugu prieš juos kovoti. Netempiant gumos pereikime prie kandidatų.

 

f7hFRIW.png&key=6245eded954ea923ffea3b96

 

,,The Ballas“ gauja

 

Shelby_Cobra – Nustebau pamačiusi tavo anketą, nes kiek atsimenu, tai tu niekada nepildydavai į tokio tipo pareigas, dažniau tave būdavo galima sutikti taksistų direktorių rinkimuose. Nepaisant to, jog nustebinai vien savo kandidatūra, nusprendžiau paimti tave į kandidatus dėl to, nes turi tikrai nemažai mafijų/gaujų patirties. Žaidime dirbai limuzinų vairuotojų, tikėjausi, jog kandidatuodamas į šias pareigas užsiimsi ir atitinkama veikla, tačiau klydau. Pirmą stebėjimo dieną mūsų keliai išvis nesusidūrė, o antrąją stebėjimo dieną, kai prisijungiau, tu buvai pražaidęs 10 minučių, iš kurių visas buvai afk, o po kurio laiko tiesiog važinėjai su mašina ir užsiėmei nereikšminga veikla.

 

Zygis_Pahmel – Ginklų prekeivių darbuotojas, taip pat nustebinęs savo pildymu į šias pareigas, nors ir turi nemažai mafijų/gaujų patirties ir pilnai gali kandidatuoti. Anketa buvo trumpa, aiški, atsakei į visus klausimus, patiko tavo užsispyrimas ir atkaklumas, todėl čia ir esi. Žaidime, kaip ir minėjau, dirbi ginklų prekeiviu. Aktyvumas, kaip ir rašei anketoje - ~300 minučių, susirinkdavai ~20 iškvietimų ir pardavimų. Kalbant apie tavo veiklą, tai pirmąją dieną mačiau atlikai tai, kas priklauso ginklų prekeiviui, pardavinėjai ginklus, ėmei iškvietimus ir važinėjai darbine mašina, vėliau tvarkei reikalus su nekilnojamuoju turtu, šokinėjai ant namų stogų, žvejojai ir vakarop dalyvavai klubo veiksme. Antrąją dieną tavo veikla nepakito, darei tą patį, ką ir pirmą dieną, t. y. ėmei iškvietimus, važinėjaisi mašina, buvai šiek tiek afk, vėliau mačiau su draugu bėgiojai nuo pareigūnų ir užsiiminėjai klubo veiksmu.

 

Edvinas_Kebabas – Dirbi ,,The Ballas“ gaujoje, įsitrynei, kai užsidėjau direktorių. Mafijų/gaujų patirties turi tikrai nemažai, vis dėlto, esi anksčiau buvęs valdžioje, tai kaip valdyti gaujas, galima sakyti supranti ir išmanai. Kalbant apie tavo aktyvumą, tai pirmą dieną mačiau pražaidei virš 200 minučių, padarei 4 k. žalos, šaudeisi šratasvydyje, vėliau žaidei žvejybą, po kurio laiko važinėjaisi su motociklu. Antrą dieną ryte tavęs nemačiau, vėliau link vakaro prisijungei, šaudeisi, dalyvavai klubo veiksmę, aktyvumas buvo taip pat neblogas. Apibendrinant viską – patirties turi, šaudytis moki, vartoti moki, valdžioje esi buvęs, rinkimų laikotarpiu darei ką reikėjo, sveikinu, kovok sąžiningai ir įrodyk, kad gali būti geras direktorius. Sėkmės.

 

jzem1c.png

 

d5Bb3hY.png

 

,,Cosa Nostra“ mafija

 

Į kandidatus buvo paimti keturi žmonės, bet realiai žaidime mačiau normaliai tik du.. Taigi..

 

Mafijozas_Baryga – Anketa realiai niekuo neįspūdinga, trumpa, poros sakinių atsakymai, bet pasirinkau tave, nes turi nemažai patirties, todėl tikėjausi, kad bent jau pasirodysi žaidime.. Bet deja, visiškai nesutikau tavęs. Tad prašymas ateičiai, jei nežadi žaist, bent jau nepildyk ir neužimk kitų vietos.

 

Bryan_Oconner – Anketa vidutinė, aiški, pasakei viską, ką norėjai, patirties turi nei daug, nei mažai, apie ~130k. Žaidime dirbi taksistu, kažkaip sunkiai įsivaizdavau tavo kandidatūrą, bet pagalvojau: ,,o kodėl nesurizikavus?“. Stebėjimo laikotarpis buvo sudėtingas, nes pirmąją dieną tavęs nemačiau.. Antrąją dieną prisijungei per pietus, pražaidei ~70 minučių, nušovei žmogų tpvipe, ieškojai teisėsaugininko, telinaisi tai į bazę, tai dar kažkur ir daugiau nieko ypatingo nenuveikei, tuo stebėjimas ir baigėsi.

 

Deividas_Erkysimo – Kaip supratau iš anketos ir tavo paskyros, tai esi sargo senbūvis, kuris kadaise stipriai ir galingai valdė mafijas. Gal ir keista, kad vos grįžusį žmogų nusprendžiau paimti į kandidatus, bet vėlgi, tai buvo rizika, kaip ir su Bryan‘u. Žaidime dirbi ,,Immortall“ mafijoje, pirmąją stebėjimo dieną tavęs nemačiau kažką įdomaus veikiančio, nes žvejojai, buvai pražaidęs 118 minučių ir padaręs 706 žalos, vėliau išėjai afk. Antrąją stebėjimo dieną stovėjai afk ant ls tilto, po to vėl žvejojai su kitais žaidėjais, atsidūręs jaile lakstei po teritoriją, po to vėl žvejojai, teko matyti, kaip bandei dalyvauti pabėgime. Apibendrinant, tai nepasirodė, jog esi užtikrintas, ar nori valdyti mafiją ir vėl.. Nebent tau pasirodė, kad valdžią galima gauti žvejojant ar lakstant kažkur.. Ateičiai siūlyčiau pagalvoti kitų veiklų, kurios atvertų kelia į sėkmę.

 

Karolis_Dvarzeckas – Parašei trumpą anketą, bet atsakei į visus klausimus, kurie buvo svarbūs. Žaidime dirbi ,,Groove Street“ gaujoje, kadangi šiuo metu nėra ,,The Ballas“ direktoriaus, tai negalėjau tavęs matyti gaujų karuose, tačiau tu stengeisi ieškoti kitų veiklų, kuriose galėtum pasirodyti. Pirmąją stebėjimo dieną, kai pradėjau stebėti, tai tu buvai jailo afk, vėliau tave kažkas vežiojo, buvai padaręs 1k. žalos ir pražaidęs ~90 minučių. Antrąją dieną, kai pradėjau stebėti, vėl sėdėjai jaile, buvai afk. Po kurio laiko bėgiojai jailo teritorijoje, trankei bokso kriaušę, vėliau pareigūną.. Po kiek laiko išėjai iš jailo, nuvykai į darbo bazę, pasiėmei automobilį ir nuvažiavai į tpdm šaudytis. Tikrinant info pražaidei 146min, padarei žalos virš 600. Taip pat, važinėjai su Huntley po statomų namų kvartalus. Vėliau LS mieste važinėjai su kažkokiu kolega. Kelis kartus pastebėjau šaudant mieste į civilius. Kuomet nusibosdavo važinėtis mašina, tu ir vėl keliaudavai į /tpdm ten treniravai savo šaudymo įgūdžius. Apibendrinant viską, tai pasirodei geriausiai iš visų kandidatų, matėsi, jog stengiesi ir nori šių pareigų. Paskutinę minutę, kai jau turėjau eiti skelbti direktorius, sužinojau, jog atsisakai pareigų.. Kyla klausimas, kokio velnio išvis tada reikia pildyti ir gaišti mūsų laiką?

 

Dauzyk_Dauzyma –  Deja atsitiko toks kuriozas, jog pildei į ,,The Ballas“ direktoriaus postą, bet gavai ,,Cosa Nostra“ valdžią.. Gali tai laikyti sėkme, gali tai laikyti atsitiktinimu, bet nepaisant to, sveikinu ir tikiuosi, jog būsi geras direktorius. Kalbant apie pačius tavo rinkimimus. Turbūt nesuklysiu, jei parašysiu, jog tavo anketa buvo pati geriausia iš visų. Patiko ją skaityti. Kaip ir man sakei, taip ir padarei, šiuose rinkimuose stengeisi iš savęs išspausti viską, kas tik įmanoma. Žaidime dirbi ,,Immortal“ mafijoje, esi jos įgaliotinis. Mafijų/gaujų patirties turi mažiausiai iš visų kandidatų, apie ~50.000. Stebėjimo laikotarpiu praktiškai niekada neteko tavęs matyti afk, apart to, kai sėdėjai g, nes išėjai pjauti žolę. Jeigu ne treniravimusi /tpdm, tai dalyvaudavai klubų karuose, atsidurdavai jaile, ten pasitaikius progai šaudydavaisi su kitais kaliniais, teko matyt, kaip lakstai po kalėjimo teritoriją, šiandien bandei pabėgti iš kalėjimo, tačiau kaip supratau nesėkmingai, nes ir vėl atsidūrei jaile. Jeigu būtų nutikę taip, jog Karolis vis dėlto būtų ėmęs valdžią, tai Kebabui turbūt būtum nusileidęs tik tuo, jog esi mažiau patyręs nei jis, bet šį kartą fortūna tau nusišypsojo ir gali save vadinti direktoriumi. Kovok sąžiningai, neužmiršk šaudymo, vartojimų įgūdžių ir nenaudok neleistinų modifikacijų, nes susigadinsi reputaciją mūsų akyse. Sėkmės. 

 

2u5u9au.png

  • Patinka 6
  • Ačiū 1
  • Haha 12
  • Už 7
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...