Eiti į turinį

Archyvuojama

Ši tema nuo šiol archyvuojama ir jos nebegalima komentuoti.

Brandon_James

Mini pasiūlymas

Mini pasiūlymas  

21 balsai(-ų)

  1. 1. Ar sutinkate su šiuo pasiūlymu?



Rekomenduoti pranešimai

Laba diena, iš temos pavadinimo turbūt nėra aišku, ką aš čia ruošiuosi siūlyt. Taigi siūlau padaryti taip, jog teisėsaugininkas, kuris yra tarkim už sienos, visiškai kitoje pusėje, negalėtų surakinti įtariamojo (sakyčiau nėra logiška surakinti asmenį, kai tu jo visiškai nematai). Aišku dauguma jūsų, kurie dirbate teisėsaugoje, pradėsite lieti neapykantą, jog jūsų darbas ganėtinai pasunkės, kai nebegalėsite taip paprastai surakinti žmogaus, kuris yra greta jūsų, bet anapus sienos. Kyla problema, jog kai kurie iš bėglių gali pasislėpti sklype, savo įkurtame rūsyje. Bet čia vėl nelogiška situacija ir teisėsauga, t.y armija sugeba išnaudoti savo oro pajėgas. Sulenda po žemėmis ir nuskrenda iki bėglio vietos, ten jį ganėtinai greitai nužudo ir tuo dažniausiai pasibaigia bėgimas, kai yra užtverta teritorija prie ligoninės.

 

Bandykit išsireikšti, pakomentuoti, bus matyti ar ko nors vertas pasiūlymas.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Sv, šiaip sutinku su tavimi, kad nelogiška surakint per siena, tačiau lyginant su realybe, nieks nešokinėja po ratais arba nesurakinėja per mašinos dureles sėdinčiu žmoniu (nors šiais laikais viskas įmanoma). Bet anyway, esu prieš, nes gali atsitraukt nuo sienos ir nesurakins, kurie nemoka prasibugint. 

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Prabalsavau už, bet pagalvojau, kad nereikalinga visiškai, nes realiai ir taip jie vos tesugauna, jei nors truputį vairuoja geriau ar šiaip pasiima kokią greitesnę mašiną ar nrg, o jei sugauna, tai tik pasikviete 30 teisėsaugos ekipazų, tai jei padarys šį atnaujinimą tada jiems ši misija taps neįmanoma xd

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...