Eiti į turinį
Kornelijus_Kornis

„Cosa Nostra“ ir „Grove Street“ direktoriaus rinikimų apžvalga

Rekomenduoti pranešimai

JJtBCR3.jpg&key=4853362a4fdaba24bcb19625

 

Sveiki, buvo renkamas ,,Cosa Nostra“ mafijos direktorius. Anketų susilaukėm nemažai, išsirinkom tris kandidatus, todėl keliaukime prie jų:


Dede_Stepa - Tave žaidime sutikti pavyko, tačiau veikla neišsiskyrei. Žaidime dirbai taksistu, beveik visada kiek mačiau dirbai su darbine ir vežiojai žaidėjus iš taško A į tašką B. Aktyvumas neblogas - apie 200 minučių, bet pildant į mafijaus direktoriaus kėdę vien važinėti su darbine mašina neužtenka. Todėl savo veikla didelio įspūdžio nesukėlei ir kiti kandidatai tave lenkė tiek aktyvumu, tiek savo veikla.


Ramce_Vegas - Antroji vieta rinkimuose. Į kandidatus patekai dėl savo anketos bei minčių. Tikrai patiko skaityti tavo anketą. Žaidime sutikti pavyko ir nors dirbai SWAT, tikrai nemažai konkuravai su būsimu direktoriu. Veikla aktyvi - pastoviai gaudydavai bėglius, padėdavai kolegoms, dalyvaudavai SWAT treniruotėse. Aktyvumas taip pat puikus (apie 300 minučių). Nors ir negavai direktorius, bet nenusimink ir bandyk kitą kartą!


Kristis_Lada - Visiem puikiai žinomas mafijų/gaujų žmogus. Esi buvęs NGPT, bei turi tikrai nemažą patirtį mafijose. Žaidime dirbai Cosa Nostra mafijoje. Visada dalyvavai mano organizuojamose veiklose bei tikrai puikiai vadovavai laikinai Cosa Nostra mafijos komandai. Aktyvumas tikrai neblogas (apie 200 minučių), anketa taip pat gera. Duodam šansą rebilituotis po tavo "prisičytinimų", tikiuosi nenuvilsi!

 

_________________________________________________________________________________

 

AXMJdQ1.jpg&key=34f917c2b93833b483976526

 

Taip pat buvo renkamas naujasis Grove Street gaujos direktorius, anketų buvo tikrai nemažai taučiau su komanda išskyrėme tik du kandidatus:


Zygis_Pahmel - Stebėjimo pradžioje dirbai Armijoje, todėl veikla buvo teisėsaugiška: dalyvavimas treniruotėse, įkaito vadavimai, bėglių gaudymai. Vėliau išejai į Ginklų prekeivius ir veikla aprimo. Aktyvumas neblogas (apie 200 minučių), Bet nusileidai naujajam Grove Street gaujos direktoriui, bet linkiu nepasiduot ir bandyt kitą kartą.


Jefro_Grand - Naujasis Grove Street gaujos bosas. Veikla puiki, ginklo nepaleidai iš rankų, pastoviai tave sutikdavau DM zonoje arba su draugais šaudantį mieste.  Aktyvumas apie 400 minučių. Puikiai žinau, kad tikrai sugebi vadovauti mafijoms/gaujoms. Pamačius tavo norą žaidime užimti pareigas, nekilo net klausimų. Linkiu sėkmės, tikiuosi nenuvilsi!

 

Pagarbiai NGPT,
©Fantomas.

  • Patinka 6
  • Ačiū 3
  • Haha 3
  • Už 8
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...