Eiti į turinį
Don_Fantom

„Immortal“ mafijos direktoriaus rinkimų apžvalga

Rekomenduoti pranešimai

VBSvmxb.png&key=15d34f538c2f0e681c0a0843

 

Sveiki. Kaip jau galėjote suprasti, buvo renkamas naujasis „Immortal“ mafijos direktorius.  Šiuose rinkimuose sulaukėme nemažai gerų anketų, pasitarę išsirinkome 3 kandidatus, kurie tarpusavyje varžėsi žaidime.

 


Liolekas_Vyturys - Mafijų / gaujų patirties turi pakankamai, anketą parašei vertą dėmesio, todėl nusprendėme suteikti tau šansą ir paemėme į kandidatus. Žaidime šiuo metu dirbi  „Grove Street“ gaujoje. Pradėjus tave stebėti dirbai „Cosa Nostra“, veikla buvo tikrai nebloga, dalyvavai grobimuose. Aktyvumas taip pat neblogas, bet kiti kandidatai pasirodė geriau. Nenusimink ir bandyk kitą kartą!

 


Deividas_Erkysimo - Patirties mafijose / gaujose turi nemažai, anketą parašei labai aiškiai ir užtikrintai.   Pirmosios stebėjimo dienos pradžioje veikla buvo tikrai ne bloga –  dalyvavai  „Cosa Nostra“ mafijos grobimose, tačiau vėliau veiklos kokybė gerokai smuko, dažnai  kėlei ridą, arba tiesiog tave vežiojo. Veikla ne mafijos veiksmo metu man užkibo,  bei kitas kandidatas parodė kad šio posto nori labiau. 

 


Zygis_Pahmel - Naujasis „Immortal“ mafijos direktorius. Tavo veikla man parodė tavo norą. Pasikartosiu visiems, man stebėjimo metu svarbiausia pamatyti jūsų norą bei motyvaciją. Kalbant apie kandidatą,  pildai nebe pirmą kartą į mafijos postą, taip įrodai kad esi tikrai motyvuotas. Žaidime dirbi  Ginklų Prekeiviu, pastoviai dirbai pardavinėjai ginklus, bei tikrai nemažai kariavai su klubais. Tas man ir parodė tavo norą bei užsivedimą. Tiek tavo aktyvumas, tiek veikla buvo geresnė nei kitų kandidatų, todėl laimėjai šiuos rinkimus. Tikimės, kad nenuvilsi, linkimė sėkmės ir sąžiningų karų!

 

 

Naujasis „Immortal“ mafijos bosas – Zygis_Pahmel. Sveikiname!

Pagarbiai NGPT,
Fantomas.

  • Patinka 4
  • Haha 2
  • Už 24
  • Prieš 1
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...