Eiti į turinį
Paulius_Montago

"The Ballas" gaujos direktoriaus rinkimų apžvalga.

Rekomenduoti pranešimai

Sveiki, kaip visi ir žinote (kas domisi nusikalstamu pasauliu) buvo renkamas naujasis „The Ballas“ gaujos direktorius. Senasis Edvinas_Kebabas atsisakė šio posto, neišbuvęs direktoriumi nei mėnesio ir buvo įtrauktas į „silpnų berniukų“ juodąjį sąrašą . Todėl šiuose rinkimuose didžiausią dėmesį skyrėme daugiausiai patirties turintiems rinkimų dalyviams, kurie mums puikiai pažįstami kaip darbuotojai bei ,žinoma, gaujų/mafijų direktoriai.

 

Makaras_Wtf

Esi kandidatas, dėl  savo sukaupto patirties bagažo. Tavo turimi postai buvo stabiliai išlaikomi paskirtą laiką. Dirbi „Cosa Nostra“ mafijoje kaip ir žemiau esantis kandidatas. Buvau tave sutikęs trumpam /tpdm zonoje, mafijos veiksmuose dalyvavai vangiai. Turėjai problemų su veikla, savo žaidimo laiko išpildymu. Stebėti tave nustojau, kai daug laiko praleidai tiesiog sėdėdamas keleivio vietoje ir rinkai minutes ir galų gale buvai išmestas iš savo darbo. Nebuvai ir aktyvus, žaidei mažiausiai iš kitų kandidatų. Suprantama, esi moksleivis ir negali viso laiko skirti žaidimui, tačiau kai kas už tave pasirodė visa galva aukščiau.

 

Velnio_Advokatas

Praeityje puikiai žinoma persona. Vieno geriausių sarg.lt projekte „Organizuoti“ klubo įkūrėjas. Tik tavo klubas galėjo pasipriešinti legendiniam „Konkurentų“ klubui. Tikrai apsidžiaugiau pamatęs tavo anketą. Iš pradžių sutrikau, pamaniau, jog po tiek metų tylos už paskyrą žaidžia kitas žmogus. Tačiau pats pirmasis man parašei bei pakvietei į „ Team Speak“ trumpam pokalbiui. Dirbi „Cosa Nostra“ mafijoje, sutikau tave narkotikų grobime, po to lakstei bazėje, sukai ratus po /tpbull kalnus, stovėjai AFK ir vis atsijunginėjai. Aktyvumas 100/250min.  Man nekiltų jokių abejonių dėl tavo vadovavimo, filosofijos, tvirto žodžio, nes visur dirbai man, kai būdavau direktoriumi, teko ir man dirbti pas tave toj pačioj „The Ballas gaujoj“ tik kaip ir pats sakei, kad grįžai lygiai po dvejų metų pertraukos ir mesti tave į ugnį tikrai nesinori. Todėl tau siūlau siekti pavaduotojo posto, susipažinti su dabartine sistema ir nenuleidus rankų toliau siekti užsibrėžto direktoriaus posto. Sėkmės

 

Afigenas_Mantas

Štai ir naujasis „The Ballas“ gaujos vadeiva - Afigenas_Mantas. Anketa - puiki, veikla - užtikrinta, aktyvumas - stulbinantis. Dauguma pastebėjome, kad po ankstesnio nepavykusio direktoriavimo, tavo keliai pasuko į teisėsaugos sritį, bet pailsėjęs keletą savaičių, tu vėl bandai grįžti į nusikalstamą pasaulį. Matosi, kad gaujos/mafijos turi labai didelę reikšmę tavo žaidimo filosofijoje, kas labai sveikintina. „Swat“ būryje praleidai visą savaitę, praktiškai išbuvai visą išdirbimą, atsidavei visas ir rodei puikius rezultatus. Stebėjimo dieną, tu su kitais teisėsaugos nariais gelbėjai narkotikus, dirbai su darbine mašina, važinėjai gatvėmis bei baudei žmones. Toliau tavęs laukė, mano manymu, gan sunki treniruotė, kurią ,žinoma, visą ir prastebėjau. Tau sekėsi puikiai, visą komandą tempei ant savo pečių. Toliau sėdai į darbinį automobilį ir dirbai savo darbą. Kalbėjau su „Swat“ būrio įgaliotiniu, kuris kalbėjo apie tave tik gražiausius žodžius. Klausiau nuomonės ir Direktoriaus, kuris tai pat palaikė tave ir neištarė nei vieno blogo žodžio. Aktyvumas 300-500 minučių. Matosi, kad nori įrodyti, jog ankstesnis paslydimas buvo ne tavo, o kažkieno kito klaida.( taip kad negaliu tau neleisti to padaryti.) Sveikinu, judėk į priekį.

 

Naujasis „The Ballas“ gaujos direktorius- Afigenas_Mantas.

Pagarbiai NGPT,

Montago

  • Patinka 9
  • Haha 6
  • Sutrikęs 1
  • Liūdnas 1
  • Už 12
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...