Eiti į turinį
Arnas_Max

„Radistų“ direktoriaus rinkimų apžvalga

Rekomenduoti pranešimai

 

C0NrJpr.png&key=6a50dcef8d369939ad83468a

 

Labas vakaras, buvo renkamas naujasis ,,Radistų“ direktorius. Anketų nebuvo tiek daug, kiek tikėjomės jų sulaukti, kandidatavo 15 žmonių. Galiu pasidžiaugti tuo, jog kuo toliau, tuo geresnių anketų sulaukiu, vis mažiau žmonių rašo trumpo pobūdžio anketas, atsakydami trumpai į užduotus klausimus. Rinkimai užsitęsė gerokai ilgiau, nei turėjo vykti. Buvo ir mūsų kaltės, esame žmonės, vieni dirba, kiti mokosi ar turi kažkokių kitų reikalų tad tas stebėjimas nebuvo labai nuoseklus ir kokybiškas. Iš kitos pusės kandidatai užsiimdavo tuo pačiu arba tiesiog nerasdavome. Taip pat dalis iš jų ne visada rodė tiek daug iniciatyvos ir noro gauti valdžios postą kaip buvo gražiai aprašyta anketoje. Kad ir kaip bebūtų, bet kandidatai yra, stebėjimas vyko ir direktorius išrinktas. Taigi, keliaukime prie kandidatų.

 

 

Dominykas_Juodasis

Anketa 8/10

Aktyvumas 5/10

Veikla 5/10

 

Anketą parašei tikrai neblogą, patiko tavo idėja dėl galimai naujos rubrikos. Patirties turi taip pat salyginai nemažai, t. y. ~110 tūkstančių, supranti radijo esmę ir specifiką, todėl buvai vienas iš kandidatų. Žaidime esi reporteris, tačiau mūsų, DPKT, susitikimai su tavimi žaidime buvo mistika, nes matėme tave vos porą kartų. Šiek tiek skelbeisi į /s, jog teiki pagalbą, skelbei reklamas, važinėjai su dviračiu, rinkai iškvietimus, bet aktyvumas nebuvo tobulas.

 

Obuoliu_Pyragas

Anketa 7/10

Aktyvumas 7/10

Veikla 7/10

 

Turbūt dauguma tave žino ir pažįsta kaip radistą. Kiek kartų tekdavo eiti į radistų darbą, tiek matydavau tave ten dirbantį. Turbūt dėl šios priežasties ir esi sukaupęs apie ~600k xp, o tai yra beveik visa tavo turima patirtis, tai įrodo, jog esi sėslus ir ištikimas radijai. Labai sudominai su idėja, kaip galėtum padidinti radijo darbo fondą, klausimas, ar žmonės tikrai to norėtų ir ar bumeris tam neprieštarautų, bet nepabandžius nesužinosi. Stebėjimo laikotarpiu dirbai radistu, teko matyti kaip žaidi pool‘ą, lakstei po LV, keletą kartų buvai eteryje, dalinai prizus, skelbei reklamas.

 

Gytis_Junior

Anketa 10/10

Aktyvumas 8/10

Veikla 8/10

 

Nesuklysiu turbūt, jei parašysiu, kad tavo anketa į šias pareigas buvo geriausia, bent jau mano akimis. Labai patiko idėja dėl radistų įtraukimo į informacijos rinkimą, kaupimą ir to pristatymą žaidėjams (supranti apie ką aš). Žaidime dirbai reporteriu, todėl tavo pagrindinė veikla sukosi ties iškvietimų ėmimu ir klientų aptarnavimu, skelbimų platinimu. Teko matyti kaip su The_Bass žaidžiate pool‘ą, kartais važinėdavaisi tiesiog LV arba LS ratais, keldavai ridą, kaip suprantu ir skeldavai skelbimus. Patiko, kad esi tvarkingas ir nepalieki mašinų, kur papuola, nors tau tai ir nepriklauso. Bendrai paėmus kiek teko tave stebėti viskas neblogai, bet sunkiai tekdavo mums susitikti. Nei aš, nei kiti DPKT tavęs nerasdavo arba stebėjimas trukdavo trumpai. Pasižiūrėjome bendrą aktyvumą, jis nebuvo labai blogas, bet greičiausiai prasilenkdavo laikai.

 

The_Bass

Anketa 9/10

Aktyvumas 8/10

Veikla 8/10

 

Visų pirma pradėkime nuo anketos. Parašei vieną iš geriausių anketų. Suprantama, kad pildant į Radistų darbo direktorių tokios ir reikia. Jei ne tokia anketa, turbūt nebūtų tavęs šiose gretose. Patirties šioje srityje neturi labai daug, kiti iš kandidatų turėjo jos kelis kartus daugiau, bet anketa įtikino. Kas liečia stebėjimą žaidime tai buvo visko. Kaip ir kitų kandidatų pragrindinė veikla darbas, bet matėme ir tiesiog važinėjantis, žaidžiant poola ir pnš. Vienu metu pastebėjau, kad turėjai mute už /vip skelbimus, kas neprideda jokių bonusų. Prieš skelbiant direktorių persižiūrėjome aktyvumą paskutinių dienų, jis nebuvo labai blogas, vidurkis gautųsi ~ 200min. Praėjusią savaitę jis buvo mano akimis mažesnis. Prieš pradedant stebėti dirbai reporteriu. Po kurio laiko perėjai į taksi II firmą. Suprantama, kad tik atėjęs į darbą kuo daugiau stengeisi dirbti ir keltis rangą.. Per kelias dienas pasikėlei. Reporteriai yra artimas darbas Radistams, tačiau ten ir patirtis nėra labai didelė. Taip pat per tą laiką pakeitei ir darbą. Manau, kad tu dar savęs ieškai.

 

 

Mister_Bebr

Anketa 8/10

Aktyvumas 10/10

Veikla 8/10

 

Žmogus turintis jau daugiau patirties, nei anksčiau aptartas kandidatas, sukaupei apie 300 tūkstančių patirties taškų. Parašei tvarkingą anketą, prie kurios nelabai galima prisikabinti. Anketoje labai patiko konkretumas, aiškumas. Žaidime dirbi mechaniku, esi įgaliotinis, šitoje vietoje turi kaip ir pranašumą prieš kitus kandidatus, kadangi visgi esi aukščiau už paprastą darbuotoją. Kiekvieną kartą prisijungus matydavome tave kuo nors užsiimantį. Keletą kartų buvome užtikę AFK, kartais sėsdavai už Tow Truck vairo, tempdavai mašinas, skelbdavai reklamas į /d. Atlikinėjai pareigą, kuri tau ir priklauso kaip įgaliotiniui. Nelabai patiko, kad vakar prisijungus buvai vežiojamas ir mums atėjus nuskubėjai dirbti. Dauguma kandidatų į mūsų prisijungimą reaguoja, tačiau turime galimybę stebėti ir iš kitų paskyrų. Padėjai tvarkyti LV KMĄ, surinkai visus mechanikus ir darėt akciją. Gal tai sutapimas, jog buvau online ir tikėjaisi, jog stebiu, o gal taip darei, nes to prašė ar matei reikalą. Bendrai paėmus atlikai kaip Mechaniko įgaliotinio pareigą. Buvai aktyvus, rūpinaisi darbuotojų veikla, pats irgi prisidėjai prie bendros švaros miestuose. Susidariau nuomonę, kad vadovauti moki. Ką gi, patirties turi, Radistai nėra svetimas darbas tad manome, kad neturėtų kilti problemų. Sveikiname ir linkime sėkmės.

 

 

  • Patinka 4
  • Ačiū 2
  • Haha 3
  • Sutrikęs 1
  • Už 19
  • Prieš 2
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...