Eiti į turinį
Arnas_Max

„SWAT“ direktoriaus rinkimų apžvalga

Rekomenduoti pranešimai

CMoEX6l.png&key=9296d9dd9fd030cee19d8bb8

Labas vakaras.

 

Buvo renkamas „SWAT“ direktorius. Anketų sulaukėme pakankamai nemažai - 42. Kaip ir kiekvienais rinkimais anketų buvo įvairiausių. Nuo labai gerų iki vertų dvejeto. Didelė dalis buvo žmonių sukaupę labai didelę patirtį teisėsaugoje. Tokių žaidėjų užpildžiusias anketas gal buvo net iki 10. Ką vadinu didelę tai nuo 500k ir į viršų. Perskaitę anketas lyg ir atsirinkome 8 kandidatus. Skaičius tikrai nemažas, šie žmonės užpildė pačias geriausias anketas. Iš tų 8 žmonių teko bendromis DPKT jėgomis atrinkti bent jau 5. Sunki buvo užduotis, kadangi ir nuomonės išsiskyrė, bet šiaip ne taip atrinkome. Atrinkti kandidatai, kaip galbūt tikitės, nevisi turėjo pačius didžiausius skaičius teisėsaugos xp eilutėje. Vertinome įvairius kriterijus nuo sakinių išdėstymo, logikos juose iki praeities žaidime/forume bei pačios forumo paskyros. Norėjome kuo įvairesnių žmonių, kad būtų įdomu stebėti ir išrinkti naują, gebantį parodyti ką sugeba direktorių. Taigi kandidatai po apačia.

 

Lukas_Valteris dėmesį patraukė tvarkinga ir įdomi anketa. Teisėsaugoje Jūs jau daugumai turbūt matytas žmogus, keletą kartų esate buvęs valdžiose. Jei anketa buvo gera, tai žaidime viskas buvo visai kitaip. Tikėjausi įdomaus Jūsų pasirodymo, anketoje tiek pastangų, o žaidime šnipštas... Pirmą stebėjimo dieną (10-02) nei vienas nesutikome. 10-03 nesutikome. 10-04 pirmą kartą radome tave prisijungusį vakare ~20 valandą. Dirbi Armijoje, važinėjai LS didžiuoju ratu su darbo automobiliu. Aktyvumas siekė vos pusvalandį. Baudų 0. Po 10min pakeitei vietą, važinėjai SF uoste, visiems žinomu ratu. Vėliau vežei bėglį į kalėjimą. Kadangi stebėjimą baigėme tą dieną tad kažko įdomaus daugiau ir neparodei. Net ir jei būtai tą dien kažką daugiau nuveikęs, tai nebūtų įtakoję mūsų nuomonės, kadangi praeitas dienas nepavyko tavęs sutikti.

 

Total_Kosmar drįsčiau pasakyti, kad parašei išsamiausią anketą. Pamatęs ją iškart pagalvojau, kad daug bus priblevyzgavota to ko nereikia. Bet taip nebuvo (iš dalies), bet sakinius trumpinti ir visą tą patį išeitų pateikti trumpiau, taupant savo ir mūsų laiką :) Patiko, kad išsamiai aprašei savo naujoves taikytinas darbe. Kiti kandidatai rašo, bet nepamini kaip kas ir kodėl. Pas tave to nebuvo, tu parašei viską, kad skaitantis bet kuris žmogus suprastų. Nuo anketos link žaidimo reikalų. 10-02 dirbai įprasta taksisto darbą, važinėjai San Fierro gatvėmis ir ieškojai klientų. Buvai pražaidęs tą dieną lyginant su kitais kandidatais mažiau, šiek tiek virš 100min, priėmęs ~10 iškvietimų/nuvežimų. 10-03 vėlgi mačiau tave dirbantį su taksistų Sultan automobiliu Las Venturas mieste. Aktyvumas buvo kiek daugiau nei 100 minučių. Priimtų iškvietimų bei nuvežimų skaičius nesiekė 10. KET taisyklių nesilaikei, prie vietos kur būna Kalėdų eglė (nesugalvojau, kaip kitaip ją apibūdinti) važiavai tiesiai, nors įmanoma apvažiuot ne per bortelius ir žolynus... Vėliau prie ligoninės įlipus klientui į jo užduotus paprastus klausimus neatsakei ir ignoravai,stovėjai vietoje it medis, pabodus jam sėdėti ir nesiėmus tau veiksmų praradai klientą, jis nuėjo į kitą taksi automobilį. Jau tomis dienomis nepasižymėjau lyginant su žemiau esančiais kandidatais. Veikla nuobodi, nieko neišsiskirianti.

 

James_Stalker kandidatas turintis daugiausiai sukaupęs patirties taškų teisėsaugos srityje. Anketa patiko, ne tik man, bet ir kolegoms. Atsakymai į klausimus atsakyti, kad nekiltų daugiau papildomų klausimų. Žinoma, galima dalį trumpinti, bet susiskaitė tikrai gerai. Spalio 2d kažkur važiavai su Armijos darbiniu automobiliu San Fierro gatvėmis. Po to supratau, kad važiavai iki bėglio. Privažiavai ir sučiupai jį! Toliau patruliuojant mačiau kaip ruošeisi bausti Grove Street gaujos narį už šaudymą nuo motociklo, bet pasikalbėję pripažinai, kad menki įrodymai ir paleidai. Šiuose rinkimuose svarbus momentas buvo tuo metu, stebėjau gan ilgokai, bet klaidos neišsitaisei. Aplink tavo automobilį bėgiojo, tikrai tau matomoje vietoje du žaidėjai su ginklais rankose, vienas iš jų šaudė pačiame SF centre prie Vairavimo Mokyklos. Tačiau Jūs lyg niekur nieko sėdote ir nuvažiavote savo keliais. Taip ir nesupratau kodėl taip padarei. Toliau sekė važinėjimas, tikrai niekur nereikėjo skubėti. Vėliau kaip ir Kenneth vykai į grobimą, bet prieš tai dalyvavai treniruotėje. Pasižiūrėjau aktyvumą, jis buvo virš 500 minučių ir 33 baudos! 10-03 sutikti pavyko tik vėlai vakare, anksčiau vis nerasdavau prisijungusio. Tiesiog bėgiojai vip zonoje, po to padarei tpd ir atsijungei. Spėjau pasižiūrėti /info, radau kiek daugiau nei 60min ir 11 baudų. 10-04 irgi radau vėlai, nors stebėjau visą vakarą praėjus kiek laiko. Prisijungei ~21 valandą. Važinėjai su Armijos transportu SF mieste. Aktyvumas buvo vos 40min. Nelabai turiu ką daugiau komentuoti, viskas parašyta aukščiau ko trūko ir kur temptis.

 

Mykolas_Petrauskas anketa iš šių kandidatų nebuvo pati geriausia, bet į pagrindinį penketą iškart patekai. Skaitant ją iškarto jaučiasi, kad rašo brandus žmogus, žinantis ko nori iš savęs ir SWAT darbo. Į klausimus atsakei atvirai, jaučiausi lyg būtai rašęs šią anketą tik man. Pasirodymas žaidime. Mechanikas, esi šio darbo įgaliotinis. 10-02 stebint vakare laukei kolegos prie tr. priemonės, kad nutemptų ją į KMA. Pats dirbai su NRG-500. Pražaidęs buvai kiek daugiau nei 300 minučių, nutempimų, priimtų iškvietimų skaičius buvo nežymus. Kiek toliau pavažiavęs radai kitą tr. priemonę, vėl laukei kolegos kol paims. Gražus poelgis, kad tiesiog nepravažiuoji pro ją ir pasielgi taip, kaip derėtų tikrai puikiam įgaliotiniui. Vėliau taip pat matėme dirbant su ta pačia tr. priemone. Nuo vienų kandidatų grįžtant pas tave veiklą išvysdavau tą pačią, tad daugiau tą dieną ir nestebėjau. 10-03 vakare vėlgi važinėjai su NRG-500 kažkur užmiestyje, miškais. Dažnai skelbei reklamas, kad mechanikai dirba.. Aktyvumas siekė maždaug 300min. Kiek vėliau prisijungus aktyvumas buvo dar didesnis, tarpininkavai žvejyboje, vip zonoje. 10-04 apie 17h buvai pražaidęs 200 minučių ir vėlgi ta pati veikla, kažkur dykumoj važinėjai su NRG-500. Po kelerių valandų prisijungus radau nežymiai pakitusį aktyvumą ir vėl pasikartosiu, tą pačią veiklą. Po kurio laiko padėjai mechanikų valdžiai apklausinėti atrankoje esančius žaidėjus. Aktyvumas virš 300min. ~21 valandą sugalvojai „užsidirbti“ bėglio statusą ir pabėgiot nuo teisėsaugos. Nenoriu moralizuoti, bet pildai į teisėsaugos direktoriau vietą. Nemanau, kad aš turėčiau aiškinti ar tai geras poelgis ar ne. Spręsk pats, bet tuo metu atrodė, kad stebiu kandidatą pildžiusį į mafijos/gaujos direktoriaus vietą :D

 

Kenneth_Smith pirmą kartą skaitant anketas didelio mano dėmesio nesulaukei. Patekai į kandidatus kitų DPKT narių dėka, kadangi mano pirminiuose kandidatuose buvai nepatekęs. Po jų sprendimo teko anketą perskaityti dar kartą ir įsigilinti į tekstą parašytą joje. Na iš tiesų, būčiau neteisus jei paminėčiau, kad iš šių kandidatų tavo anketa buvo geriausia. Ne, taip nebuvo. Nenoriu ir pasakyti, kad ji niekam verta, visgi jei tokia būtų tavęs irgi čia nebūtų. Į klausimus atsakyta tik tiek ką norėjai, noriu pasakyti, kad anketa nebuvo „pasaldinta“. Pereikime prie žaidimo. 10-02 vakare teko sutikti tave dirbantį tpvip, tikrinai žvejojančių žmonių narkotines medžiagas, kadangi esi FTB agentas. Vėliau vykai į grobimą. Ten šaudeisi ir užsiiminėjai veikla būdingai toje vietoje. Pražaidęs buvai ~ 200 minučių, duotų baudų skaičius ~ 40. 10-03 stebėdami matėme skraidžiojantį su sraigtasparniu virš Palomino Creek miestelio. Kiek mačiau žemiau tavęs vyko darbo treniruotė. Aktyvumas buvo virš 100 minučių, baudų skaičius ~20. Sekančia dieną nekilo man daugiau klausimų, kadangi palyginus kitus kandidatus buvai stipriausias. Apie 17h stovėjai FTB būstinėje AFK. Po kelerių valandų teko stebėti dalyvaujantį FTB treniruotėje tam skirtoje zonoje. Aktyvumas siekė ~3 valandas, baudų surinkta 20. Prisijungus kiek vėliau tave taip pat sutikome. Rengei mini eventą, pirmam pasiekusiam su NRG-500 davei 1m prizą. Pats buvai ant LS ligoninės stogo. Aktyvumas kilo. Po evento stuntinai su NRG-500 LS miestų stogais/sienomis ir užšokęs į reikiamą vietą vėl surengei eventą. Po keletos valandų buvo įdomu ką dar gali nuveikti. Radau važinėjantį kartingais. Stebėjau dar ir šiandien, kad įsitikinti. Aktyvumas šovė stipriai į viršų, ~350min, šiandien daugiau laiko skyrei darbui. Puiku. Labai tikiuosi, kad veikla bus įvairi ir SWAT kolektyve. Pats rašei, kad didelį dėmesį tam skirsi, tad tikiuosi, kad tai išvysime iš tavęs. Sėkmės pareigose!

 

 

  • Patinka 5
  • Ačiū 3
  • Haha 6
  • Liūdnas 1
  • Už 19
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...