Eiti į turinį
Gytis_Han

Skilties atnaujinimas.

Rekomenduoti pranešimai

Sveikučiai, 

Taigi gavau pilną "Siuntiniai" skilties moderavimą ir nusprendžiau, kad šiek tiek reiktų keisti kaikurias taisykles ir šiaip apvalyti šią didžiulę skiltį. Taigi norėčiau pranešti, kad planuojama 2018 metų lapkričio 19dieną (data žinoma gali keistis) panaikinti dabar esančias temas šioje skiltyje (į tai įeina ir subskiltys kaip "Modifikacijos;Pagalba;Pamokos), tad siūlyčiau norimas modifikacijas išsisaugoti į savo kompiuterius ar tam tikras saugyklas. O iki lapkričio 19dienos ir toliau naudokitės dabar esamomis skiltimis ir dalinkitės bei ieškokite savo norimų modifikacijų. Geros dienos ir jeigu turit kokių pasiūlymų ar įdėjų, kurias norėtumėte matyti šiek tiek atnaujintoje skiltyje visuomet galite drąsiai rašyti man asmeninę žinutę @Gytis_Han

Redaguota , redagavo Gytis_Han
Dėl asmeninų priežasčių tai nukeliama 1savaitei.
  • Patinka 2
  • Ačiū 2
  • Sutrikęs 8
  • Už 2
  • Prieš 3
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

*Ištrintos buvusios temos, gaila, kad praradome dauguma modifikacijų, bet tiesą sakant didžioji dalis jų buvo net nenaudojamų bei su neveikiančiomis atsisiuntimo nuorodomis.

*Bandysime dabar naudoti žymių(tagų) sistemą, gal taip bus daug lengviau susirasti norimas modifikacijas.

*Kažkiek pakoreguotos taisyklės, tad siūlyčiau jas peržiūrėti prieš naudojantis subskiltimis.

*Asmeniškai aš (o ateityje gal ir kiti prisijungs) bandysiu kiek įmanoma daugiau sužymėti temas, kurias jūs pamiršote pažymėti taipogi kiek leis galimybes parodyti modifikacijų tinkamumą mūsų serveryje, jeigu įkeltos nuotraukos bus ne iš mūsų serverio.

 

Įsivaizduoju, kad daugumai Jūsų šis "apvalymas" yra nepriimtinas, tad atsiprašau, jeigu nespėjote išsisaugoti norimų modifikacijų. Jeigu turite kokių dar pasiūlymų kaip galėtume gerinti šią skiltį rašykite man @Gytis_Han asmeninę žinutę.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...