Eiti į turinį
Don_Fantom

,,Cosa Nostra" ir ,,Immortal" direktorių rinkimų apžvalga

Rekomenduoti pranešimai

              

 


Sveiki, kaip žinote buve renkamas naujasis „Cosa Nostra“ mafijos direktorius, rinkimų metu forume sulaukėme tikrai nemažai gerų anketų. Taip pat žinojome kad senasis „Immortal“ mafijos direktorius atsisakys posto, to pasakoje taupydami tiek savo tiek būsimų direktorių laiką nusprendėme išrinkti abu direktorius vienu metu. 

 

 

Kandidatai:
 

 

Gytis_Izaokas - Esi patikimas bei turintis nemažai mafijų/gaujų patirties žmogus. Todėl kandidatą sunku gauti nabuvo. Žaidime dirbai Ginklų prekeiviu dažnai vykdavai į iškvietimus. Laisvu metu pašaudydavai "DM" zonoje. Viskas būtų tikrai kaip ir neblogai, bet kitas kandidatas pasirodė šiek tiek geriau, bei parodė daugiau motyvacijos. Pasitarę su komanda tau siūlėme „Immortal“ mafijos direktoriaus pareigas. Tačiau kariauti prieš gerai pažįstamą kolega atsisakei.

 

 

Danka_Malibu - Kaip jau ir daugelis žinote naujasis „Immortal“ mafijos direktorius. Ne paslaptis mafijų/gaujų patirties turi pakankamai. Taip pat esi gerai žinomas serverio klubų valdžios narys. Aktyvumas tikrai geras, žaidime  matėme tavo norą bei motyvaciją. Šiek tiek abejojome dėl tavęs, žinant tavo praitį. Bet nusprendėme duoti dar vieną šansą rebilituotis. Šiek tiek nusileidai veikloje pirmos vietos kandidatui todėl pasiūlėme „Immortal“ mafijos direktoriaus vietą. Tu nedvejodamas sutikai. Tikimės nenuvilsi, sėkmės!


Naujasis „Immortal“ mafijos bosas –  Danka_Malibu. Sveikiname !
 


Shabu_Mutuble - Dar vienas gerai žinomas mafijų žmogus. Anketa forume buvo tikrai gera. Žaidime dirbai „Cosa Nostra“  buvai vienas iš aktyviausių. Stebėjimo metu nepaleidai ginklo iš rankų, šaudydavai mieste, DM zonoje, bėgiodavai nuo teisėsaugos. Tikrai pamatėme tavo norą bei motyvaciją. Tikimės, kad nenuvilsi, bei linkime sėkmės!


Naujasis „Cosa Nostra“ mafijos bosas –  Shabu_Mutuble. Sveikiname !

 

Pagarbiai NGPT,
©Fantomas.

 

Redaguota , redagavo Don_Fantom
  • Patinka 3
  • Ačiū 1
  • Haha 12
  • Sutrikęs 1
  • Už 14
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...