Eiti į turinį
Don_Fantom

„Grove Street“ gaujos direktoriaus rinkimų apžvalga

Rekomenduoti pranešimai

AXMJdQ1.jpg&key=34f917c2b93833b483976526

 

Sveiki, buvo renkamas ,,Grove Street“ gaujos direktorius. Anketų susilaukėm nemažai, išsirinkom tris kandidatus, todėl keliaukime prie jų:


Ganja_Cocaine - Šiek tiek rizikuodami nusprendėme leisti tau kandidatuoti, ir visai neprašovėme. Kadangi dirbai „Immortal“ mafijoje, dažnai dalyvavai mafijos organizuojamose grobimuose, tikrai aktyviai dalyvavai veiklose. Bet manau galbūt pats nelabai tikėjaisi gauti kandidatą, nes dažnai tiesiog stovėdavai „Immortal“ mafijos bazėje, tas tau ir pakišo koją. Bet linkiu tikrai nenusiminti nes tiek anketa tiek aktyvumas buvo tikrai neblogas, sėkmės!

 


Robertas_Moe - Dirbai ,,Tolimųjų reisų vairuotoju“, aktyvumas kaip kandidatui tikrai neblogas. Vos tik pradėjus tave stebėti važinėjai su nuosava „Bullet“. Vėliau sutikau tave serverio ,,DM“ zonoje, vėliau nusprendei pailsėti ir vėl važinėjaisi su nuosava transporto priemone. Po kurio laiko pradėjai dirbti ir vežiojai krovinius. Veikla buvo tikrai nebloga dažnai pašaudydavai mieste  bet pirmos vietos kandidatui šiek tiek nusileidai, linkiu nenusimint ir bandyti kita kartą!

 


Andrey_Kalashnikov - Naujasis ,,Grove Street“ gaujos direktorius. Veikla tikrai puiki, vos tik prisijungei į žaidimą, ginklo nepaleidai iš rankos. Dažnai matydavau tave šaudantį mieste, erzinai serverio teisėsaugą, bėgiodavai nuo teisėsaugos. Kai pagavo ir atsisėdai į kalėjimą iš kart nuskubėjai į kalėjimo ,,DM“ zononą. Daugiau neišsiplėsiu nes tikrai buvai aktyviausias bei labai motyvuotas kandidatas, sveikinimai tapus ,,Grove Street“ gaujos direktoriu!
 

Naujasis ,,Grove Street“ gaujos direktorius Andrey_Kalashnikov, sveikinimai!

 

 

 

Pagarbiai NGPT,
©Fantomas.

 

  • Patinka 5
  • Ačiū 1
  • Haha 1
  • Už 6
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...