Eiti į turinį
Don_Fantom

,,Cosa Nostra" direktorių rinkimų apžvalga

Rekomenduoti pranešimai

JJtBCR3.jpg&key=4853362a4fdaba24bcb19625

 

Sveiki, po kelių nesėkmingų direktorių buvo vėl renkamas ,,Cosa Nostra“ mafijos direktorius. Anketų susilaukėm nemažai, išsirinkom tris ganėtinai aktyvius kandidatus, todėl keliaukime tiesiai prie jų:
 

Chosen_Dovis - Pasirinkome tave į kandidatus dėl tikrai įdomios anketos. Pirma stebėjimo dieną  dirbai ,,Grove Street“ gaujoje, veiklos visiškai nebuvo, nes tiesiog mačiau tave kaip lakstei bazėje, tas tau labai pakišo koja. Nors ir antra stebėjimo diena tau buvo produktyvesnė. Mačiau kaip šaudai mieste, erzini serverio teisėsaugą bet kitų kandidatų prisivyti nesugebėjai, sėkmės!


Robertas_Moe - Anketa visai nebloga, mafijų gaujų patirties turi pakankamai. Pasirinkome tave į kandidatus nes ir toliau matome tavo norą tapti mafijų/gaujų direktoriumi. Stebėjimo metu pradžioje dirbai ,,Tolimųjų reisų vairuotoju“ tik po kurio laiko įsidarbinai  „The Ballas“ gaujoje. Veikla tikrai nebuvo nuobodi, dažnai gerinai šaudymo įgūdžios serverio „DM“ zonoje. Vėliau rinkai komandą į klubą  „Kolubiečiai“, šiek tiek pakariavai su kitais serverio klubais. Vėliau vėl mačiau kaip šaudai mieste. Viskas būtų tikrai puiku bet... 


Mafijozas_Baryga - Anketa tikrai nebloga, mafijų/gaujų patirties turi daug. Nuo pat stebėjimo pradžios dirbai ,,The Ballas“ gaujoje, tikrai žinau kad puikiai supranti mafijų veiklą. Žaidime nepaleidai ginklo iš rankos net kai tapai ,,The Ballas“ gaujos pavaduotojumi. Aktyvumas buvo tikrai geriausias iš kandidatų, net ir gavos gaujos pavaduotoja, taip tik pamatėme kad esi tikrai rimtai nusiteikęs pakovoti su ,,Immortal“ mafija bei serverio teisėsauga. To pasakoje ir noriu pasveikinti bei palinkėti sėkmės, tikimės kad atgaivinsi „Cosa Nostra“ mafija.


Naujasis „Cosa Nostra“ mafijos bosas –  Mafijozas_Baryga. Sveikinimai !

 

Pagarbiai NGPT,
©Fantomas.

  • Patinka 7
  • Ačiū 1
  • Haha 6
  • Už 4
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...