Eiti į turinį
Quarantine_Quarter

UGM

Rekomenduoti pranešimai

Sveiki,noriu padiskutuoti su jumis ,apie jusu svajojama arba jau dirbama siuo metu darba,kuo norite buti ateityje,su laiku,ar galbut kazkas jau pasiekete dabar savo senesniu svajoniu ir tikslu !!! Taigi,pradedam !

 

Nuo pat vaikystes norejau tapti Antiteroristiniu grupiu darbuotoju,kitaip zinomu kaip ARAS,su laiku svajone bleso ir bleso,trumpa laika norejau tapti kinologu,bet ... reiia aukoti daug laiko tiek mokymams,tiek darbui,tiek savo augintinio dresavimui ... ir stai,gal ir negaliu pasiekti to,ko anksciau norejau,bet su laiku tapo svajone visiskai kitokia,tapti UGM,idomu suzinoti kas tai ? Kitaip zinoma kaip Ugnegesiu Gelbetoju Mokykla,dar trupiau dirbant UG - Ugnegesys Gelbetojas. Taigi,kaip ir dauguma darbu,siek tiek rimtesniu,kurie nereikalauja baigti ne tik 12 klasiu,ir igauti pagrindini mokyklos baigimo atestata,isilavinima,bet ir aukstaji,profesini. Siam darbui reikalinga 12 klasiu uzbaigimo atestatas,geras fizinis pasirengimas,ir beabejo didziulis NORAS siekti tikslu !

 

Mokymai susidaro is dvieju daliu ,tai - Praktinis ir teorinis mokymas. Kas idomu,besimokant tapti UG kas menesi mokyniams pervedama stipendija ,o kaikuriems ir daugiau. 

 

TAPK UGNIAGESIU GELBĖTOJU!

Jei esi nepriekaištingos reputacijos, geros sveikatos ir tinkamo bendro fizinio pasirengimo Lietuvos Respublikos pilietis, turintis ne daugiau kaip 50 metų, ne žemesnį kaip vidurinį išsilavinimą ir mokantis lietuvių kalbą – stok į Ugniagesių gelbėtojų mokyklą ir tapk ugniagesiu gelbėtoju.

Ugniagesių gelbėtojų profesinis mokymas trunka 38 savaites. Mokslo metai prasideda rugsėjo 1 d. ir kovo 1 d. Įstoję mokytis asmenys, pasirašo stojimo į vidaus tarnybą sutartį. Visi sėkmingai baigę mokslus įdarbinami valstybinės priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos padaliniuose.

Didžiąją dalį mokymų būsimųjų ugniagesių gelbėtojų parengime sudaro praktinis mokymas, todėl visas mokymo procesas vykdomas Ugniagesių gelbėtojų mokyklos Praktinio parengimo skyriuje Miško g. 7, Valčiūnuose, Juodšilių sen., Vilniaus r. Čia sudarytos geros gyvenimo ir teorinio bei praktinio mokymosi sąlygos.

Asmenys, besimokantys Ugniagesių gelbėtojų mokykloje, nemokamai aprūpinami bendrabučiu, uniformine, specialiąja ir sportine apranga, reikalinga teorinių ir praktinių mokymų metu.

Besimokantiems Lietuvos Respublikos Vyriausybės nustatyta tvarka skiriama stipendija. Minimali stipendija yra 126,50 Eur, maksimali – 196,84 Eur. Stipendijos dydis priklauso nuo mokymosi rezultatų.

Susidomėjai?

Kreipkis į artimiausią Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentui prie Vidaus reikalų ministerijos pavaldžią istaiga ir pateik dokumentus siuntimui į Ugniagesių gelbėtojų mokykloje vykdomą atranką gauti:

 

  1. prašymą dėl siuntimo į vidaus į vidaus reikalų profesinio mokymo įstaigą išdavimo;
  2. asmens tapatybę ir pilietybę patvirtinančius dokumentus (Lietuvos Respublikos piliečio pasas arba asmens tapatybės kortelė);
  3. asmens išsilavinimą patvirtinantį dokumentą (galima pateikti iki patikrinimų pabaigos);
  4. užpildytą anketą (gyvenimo aprašymą);
  5. sutikimą būti tikrinamam valstybės informacinėse sistemose ir registruose.

 

Prašymo dėl siuntimo į vidaus reikalų profesinio mokymo įstaigą išdavimo ir būtinų dokumentų pateikimo terminai:

       norintiems mokytis nuo rugsėjo 1 d. kreipimosi laikas nuo balandžio 3 d. iki birželio 15 d.

       norintiems mokytis nuo kovo 1 d. kreipimosi laikas nuo spalio 1 d. iki gruodžio 14 d.  

 

Renginių metu galėsite susitikti su Ugniagesių gelbėtojų mokyklos vadovybe, dėstytojais ir kursantais. Mokyklos bendruomenė atsakys į Jums rūpimus klausimus dėl atrankų vykdymo, siuntimų dalyvauti atrankoje išdavimo, įsidarbinimo ugniagesiu gelbėtoju valstybinėje priešgaisrinėje gelbėjimo tarnyboje. Turėsite galimybę pamatyti ugniagesių gelbėtojų teorinio ir praktinio mokymo sąlygas, mokymo priemones, o norintys ir jas išmėginti.

 

O DABAR JUSU METAS PASIREIKSTI .. 

P.S. Kas ateina cia pastumti,galite net nemeginti,jusu nuomone yra neidomi,apart tu,kurie nori padiskutuoti. 

  • Patinka 2
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...