Eiti į turinį

Archyvuojama

Ši tema nuo šiol archyvuojama ir jos nebegalima komentuoti.

Vasia_Carter

Geriausio darbo konkursas !

Rekomenduoti pranešimai

Sveiki ! Buvau kurį laiką pradingęs ir senai neskelbiau jokių konkursų, todėl sugalvojau padaryti tai, kas man labiausiai patinką - geriausio darbo konkursą ! Jau rinkau 2 ar 3 kartus, ir visada dalyvaudavo daugiau nei pusę serverio darbų, tai nėra blogai, bet visada norisi sulaukti visų serverio darbų aktyvumo ir dalyvavimo. Konkursas tikrai nėra sudėtingas ar norint dalyvauti tikrai nereikia turėti specialių sugebėjimų. Viskas ko reikia tai surinkti savo komandą, sugalvoti idėją ir ją pateikti vienoje nuotraukoje, kurią įvertins žaidėjai ir aš. Taigi tikiuosi dalyvaus visi 18 darbai (jei neklystu tiek yra), ir pamatysime visų pateiktas idėjas vienoje nuotraukoje.

 

 

 

Konkurso taisyklės:

 

  1. Nuotrauka turi įkelti valdžios atstovas t.y (Direktorius arba Pavaduotojas)
  2. Nuotrauka turi būti padaryta SARG.lt serveryje.
  3. Nuotrauka turi būti padaryta ne anksčiau, nei paskelbtas šis konkursas.
  4. Nuotrauka turi būti originali, neapdirbta jokiomis programomis.
  5. Nuotrauka turi būti patalpinta išorinėje paveikslėlių talpykloje, o nuoroda į nuotrauką turi būti patalpinta tik šioje temoje.
  6. Gali būti talpinama tik viena nuotrauka.
  7. Nuotrauka turi būti kokybiška.
  8. Galima naudoti visas modifikacijas (suteiks pranašumą).
  9. Galima naudoti SmoothCam norint padaryti nuotrauką.
  10. Nugalėtoja nulems 50proc. žaidėjų balsai, 50proc. Vasia_Carter balsas.
  11. Dalyvauja TIK darbai su pakvietimais.

 

 

Konkurso tema:

 

Geriausio serverio darbo rinkimai, pavaizduokite 1 nuotraukoje savo darbo veikla įtraukdami kuo daugiau savo darbuotoju. Nebūtina, tačiau jei panaudosite šventine tematiką kaip Šv.Kalėdos, sniegas, ir pnš bus suteikiamas didesnis šansas laimėti. 

 

 

Konkursas vyksta:

 

Konkursas prasideda 16/11/2018, kelti nuotraukas šioje temoje galite iki 26/11/2018. Nugalėtojas bus paskelbtas 01/12/2018. Viso konkurso metu galite balsuoti už sau patinkanti darbą spausdami "Patinka" arba "" temos apačioje.
 


Konkurso prizai:


1 vieta: Darbui atitenka 100 milijonų + SPECIAL: Darbo valdžia gauna po 12 serverio valiutos.

2 vieta: Darbui atitenka 60 milijonų.

3 vieta: Darbui atitenka 30 milijonų.

 

Jeigu dalyvaus 15+ darbų prizai bus:

 

1 vieta: Darbui atitenka 120 milijonų + SPECIAL: Darbo valdžia gauna po 12 serverio valiutos.

2 vieta: Darbui atitenka 80 milijonų.

3 vieta: Darbui atitenka 50 milijonų.

 

 

SĖKMĖS

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

F.T.B

Vyko speciali, F.T.B operacija, nukreipta prieš Narkotikų prekeivius ir Tolimųjų reisų vairuotojus. Operacijos metu, buvo sulaikytas Narkotikų prekeivis, kartu su Tolimųjų reisų vairuotojais, kurie bandė jam perduoti nelegaliai per sieną atgabentas narkotines medžiagas. Tolimųjų reisų vairuotojai buvo nugabenti ir uždaryti į kalėjimą, kur atliks savo bausmę. Tuo tarpu gabenant Narkotikų prekeivį į kalėjimą tarp F.T.B agentų ir nusikaltėlio, kuriam pabėgti bandė padėti nenustatytos tapatybės asmuo įvyko susišaudymas, kurio metu Narkotikų prekeivis žuvo. Įvykio metu nukentėjo ir FTB agentas, tačiau jo gyvybė išgelbėta. Konfiskuotos narkotinės medžiagos saugiai patalpintos F.T.B narkotikų saugykloje.

 

P0KhYfc.jpg

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

The Ballas gauja (Lapinai)

Mano dvieju mėnesiu direktoriavimo proga ir artėjančių Švenčių, o ypač svarbiausios Šventės - Kalėdų, paruošiau savo darbuotojams dovanų (Na realiai istorija visai kitokia, tik jie to nežino ^^). Su savo pavaduotoju sumastėm gauti dovanų už dyką, taigi prisitraukėm Kalėdų Senelio dėmesį, pastatę šią didelę dovaną. Senelis suprantama negalėjo jai atsispirti, ir nusileido pas mus. Paimėme senelį į nelaisvę surišdami jį ir imesdami į šį narvą. Atimėm dovanas ir padėjom po Kalėdu Eglute savo darbuotojams. (Nesijaudinkit, elniams nieko nedarėme, juos paleidome). Nusamdžiau porą pačių rimčiausiu savo gaujos narių prižiūrėti Kalėdų Senelį, kad niekas jo nebandytu išlaisvinti. Bet štai atvyko ir gelbėjimo burys S.W.A.T, teko aršiai kautis su jais, kad išlaikyti įkaita. Turėjom ir sandori su TRV (Tolimuju reisų vairuotojais), buvo atveštas stambus krovinys nelegalių ginklų. Kol kiti mano darbuotojai pakavo dovanas, o kita dalis buvo užsiemusi S.W.A.T būrio nariais, Grove Street nariai (grinčai), kaip matote mus užklupo netikėtai, ir bandė vogti mūsų procentus, bet jie buvo nukenksminti. Linkiu visiems šio projekto žaidėjams, jaukių bei šiltų ateinančių švenčių. Tegul tvyro šventiška nuotaika ore!!!

 

70748bb83de9564cbd85191f094c028142.png

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Radijas

Po kalėdų senelio išlaisvinimo pasikvieteme jį į radijos studija papasakoti įspūdžius, kaip viskas vyko, jo žinimios, tai buvo baisi patirtis, kadangi jam niekada gyvenime dar taip nebuvo nutikę, o ir nusivylimas tikrai buvo didžiulis, vaikai šį kalėdų rytą turėjo rasti dovanas po kalėdų eglute, tačiau jų neberas, nes visos buvo atimtos The Ballas gaujos, kalėdų seneliui nerūpėjo, tai, kad buvo pagrobtas, jam buvo liūdna tik dėl vieno dalyko - Vaikai liks be dovanų. Ir jam iškilo klausimas - ar vaikai dar tikės kalėdų seneliu? Na, bet kadangi kalėdos, tai nusprendėme sukurti dainą, o kalėdų senelis sutiko ją įrašyti, kad ir koks buvo nusiminęs.-

 Upsider & Runing ft. kalėdų senelis - Kalėdos jau arti. 

 

xmXfurx.jpg

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

*APSAUGA*

 

Kalėdoms atrėjant apsauginiai dovanas ruošt pradės. Akcijas darysime  dažnai šventės jau arti. Pasipuoše kepuraitem saugom, ginam nuo blogiečių. Apsauginiai dirba plusa  su busu i gatves išrieda. Saugom  saugiai 
vyriausybe, ramiai alga pasiimsit. Kol dar laiko yra galima atsikvėpt laisvu metu.

Apsauginiai siaučia ir baliavoja šalta penktadienio vakarą kai tik valdžia užmiega :) pasigave du piktus gaujos narius pamoko būti šiek tiek švelnesniais, juk šventės net ir sarge! Po tokio audringo vakaro patys apsauginiai nepamena kaip jie ant stogo užkorė autobusą, o rustusis direktorius jau skaičiuoja įspėjimus kiekvienam po vieną po du, su kuom gi dirbsim? Bumeris naujo autobuso neduos o direktorius nepirks :) 

26b6f1ace58cd3145c92681417c41d90975.jpeg

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Policijos Departamentas

 

Lapkričio 23-čia dieną, Penktadienį 21:00 San Andreas Policijos Departamentas pradėjo reidą "Mount Chilliad" kalno apačioje. Reido metu pareigūnai palaike viešąja tvarką išsipildymo akcijos metu kur pats Kalėdų senelis dalino jau pirmąsias kalėdines dovanas nepasiturinčių šeimų vaikams, bei leido pasėdėti savo mituose apipintuose rogėse. Taip pat reido metu buvo stabdomi ir tikrinami vairuotojai kurie aiškiai netikėjo Kalėdų dvasia, bandė sugadinti šią šventė dalyvaujančioms šeimoms, bei jų vaikams. Reido metu buvo patikrinti 25 įtariamieji iš kurių 12/25 buvo apdovanoti kalėdine Policijos Departamento dovana - kalėjimo vienute. Nepaisant sulaikytų Grinčo pasekėjų, Kalėdų senelis sėkmingai išdalino visas savo turimas dovanas nepasiturinčių šeimų vaikams taip Policijos Departamentui išgelbėjant dar kelių vaikų kalėdinę dvasią ir tikėjimą į stebuklų, bei išsipildymo metą, Kalėdas. San Andreas Angelai SARG'ai įspėja apie atsakingą vairavimą, slidžius kelius ir už kiekvieno kampo slypinčius pavojus, apie atsakingą elgesį su alkoholiu, bei pirotechnika (fejerverkais). Tai pat norėtumėm visiems SARG.lt piliečiams palinkėti artėjančių saugių, šiltų, bei jaukių Kalėdų, bei Naujųjų metų ir, kad šį šventė kiekvieną jūsų įkvieptu naujiems pokyčiams ir geriems darbams !

 

f8445dba48456c799a3ccfce83ffaf76370.jpg

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Reporteriai

Nors iki gražiausios šventės metuose – Kalėdų dar visas mėnuo , reporteriai savo darbo bazę pradėjo puošti dar šiandien. Apsirūpinome dekoracijomis, pastatėme  didelę žaliaskarę , ją išryškinome spalvingais žaisliukais , lemputėmis,  su viltimi jog Kalėdų senelis ją tikrai pamatys , bei po ja paliks daug dovanėlių. Bet žinome nepamiršome ir mūsų serverio žaidėjų , beveik visas Kalėdų senelio paliktas dovanas išdalinsime Jums , Žaidėjams. Viskas vien dėl Jūsų. Nes tik dėl Jūsų dirbame mes. Nesvarbu šventė , ar laisvadienis , Naujieji metai ar Kalėdos. Kiekvieną dieną 24 valandas per parą , 7 dienas per savaitę skelbiame karščiausias naujienas , žaidėjų skelbimus , visada būname įvykių sukūryje , vien dėl to , kad tai sužinotumėte Jūs pirmieji. Todėl šia gražia gaida , nuo viso Reporterių kolektyvo norime visus pasveikinti su artėjančiomis Kalėdomis bei Naujaisiais metais!

mBKO4Rb.jpg

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Kareivis 

Gavome iškvietimą iš Policijos Departamento ,kad iš kalėjimo įstaigos pabėgo labai pavojingas nusikaltėlis, todėl SARG Kariuomenės pajėgos suskubo ieškoti pabėgėlio. Po ilgų ieškojimu, nusikaltėlis buvo surastas miestelio kuro kolonėlėje. Kariuomenės atstovai spaudai teigia jog aukų buvo išvengta, o nusikaltėlis buvo gražintas į įkalinimo įstaigą. Pasižymėję kariai buvo pristatyti ordinams, už gerą tarnybą.

Šiuo tekstu norėčiau pasakyti tai ,kad kol Kariuomenė klesti visi galite miegoti ramiai. Jus SAUGO SARG Kareiviai ! 

asfgs-1.png

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

S.W.A.T. būrys

2018 metų 11 mėnesį 25 dieną 20:55 buvo galiausiai atgrobtas Kalėdų senelis. Praretinus The Ballas (Lapinų gaujos) gretas nusikaltėliai buvo sulaikyti, aukų neišvengta. Pagrindiniai šio kraupaus nusikaltimo organizatoriai yra The Ballas (Lapinų gaujos) vadeivos Karko_Grand (Justas Belousovas) ir Afigenas_Mantas (Laimonas Lapinskas) visi itariamieji perduoti vyriausiajai prokuratūrai vyksta ikiteisminis tyrimas. Visi itariamieji sulaikyti 3 mėnesiam.

63785fcdba450a6c6b2f77e78baaa361717.png

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...