Eiti į turinį
Don_Fantom

,,Grove Street" ir ,,Immortal" direktorių rinkimų apžvalga

Rekomenduoti pranešimai

Sveiki.  Buvo renkami naujieji „Grove Street“ gaujos ir „Immortal“ mafijos vadeivos.  Šiuose rinkimuose anketų sulaukėme apie 15~ ir neilgai pasitarę išrinkome kandidatus, kurie varžėsi tarpusavyje. Palyginus anketų sulaukėme mažai, todėl teko gerokai pasukti galvą per rinkimus, bet manau naujieji direktoriai parodys daugiau pozityvumo. Dar noriu priminti kad gerbtumėte tiek savo tiek mūsų laiką ir jei žinote kad negalėsite skirti pakankamai aktyvumo žaidime tai geriau nepildyti.  Apie rinkimų eiga rasite žemiau:

9PZ4FdP.jpg


 


Danas_Vaitiekunas: Dirbai serverje pareigūnu. Į kandidatus patekai dėl tikrai neblogos anketos. Kalbant apie veiklą tai veikla kaip ir pridera pareigūnui. Tikrinai vairuotojus, gaudydavai pažeidėjus. Prižiūrėjai serverį, viskas būtų tikrai puiku, bet pirmos vietos kandidatas pasirodė šiek tiek geriau. Gal ir veikloje trūko kažkokios kibirkštėlės. Tikrai nenusimink ir bandyk dar kartą!


Justas_Yellow: Dar vienas mafijų/gaujų žmogus. Žaidime dirbai „Cosa Nostra“ mafijoje, aktyvumas buvo visai neblogas. Man atrodo iš serverio „DM“ zonos neišėjai,  Vienu metu atrodė kad ten gyvenai ir pademonstravai puikius šaudymo įgūdžius.  Vėliau kariavai su kitais serverio klubais kur taip pat neblogai sėkėsi. Organizavai nusikalstamas veiklas. Net kai pats organizavau veikla su „Grove Street“ gauja, atvykai padėti bei surinkai savo kolegas. Buvo smagu matyti tavo norą bei motyvaciją, to pasakoje ir noriu pasveikinti tapus naujuoju „Immortal“ mafijos direktoriumi! 


 

AXMJdQ1.jpg


Matas_Ammo: Mafijų/gaujų žmogus, anketa buvo labai silpna, Bet tave pasirinkome dėl tavo patirties. Gaila bet žaidime tavęs nesutikome, sėkmės.


Tomekas_Bullet: Patirties tikrai turi nemažai, anketa taipat visai nebloga. Bet pasigedome tavo veiklos. Esi aktyvus žaidėjas bet beveik visada esi vežiojamas kitų serverio žaidėjų. Kartais važinėdavai su nuosava transporto priemone, bet daugiau kažko įdomesnio tau nepavyko nuveikti. Gal nesitikėjai gauti kandidato, nenusimink ir bandyk dar kartą!


Dzeraldas_King: Esi ganėtinai patyręs mafijų/gaujų žmogus. Stebėjimo metu buvai tikrai aktyvus, jautėsi tavo pastangos. Pradžioje dažnai važinėdavai su nuosavau motociklu. Kalbant apie tavo veiklą žaidime vienu metu galvojau kad būsi kaip Tomekas. Tačiau vėliau atsigavai ir pradėjai rodyti aktyvumą. Serveryje tave mačiau nepaleidai ginklo iš rankų. Labai dažnai šaudydavai serverio „DM“ zonoje. Su draugais erzinai ir bėgiojai serverio teisėsaugą. Manau daugiau nesiplėsiu, dedame į tave nemažai vilčių tikiuosi nenuvilsi! Sveikinu tapus naujuoju „Grove Street“ gaujos direktoriumi!


NGPT,
 Fantomas.

 

Redaguota , redagavo Don_Fantom
  • Patinka 3
  • Haha 28
  • Sutrikęs 3
  • Už 6
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...