Eiti į turinį

Archyvuojama

Ši tema nuo šiol archyvuojama ir jos nebegalima komentuoti.

Edvincik_Savas

Afigenas_Mantas

Rekomenduoti pranešimai

Cheater'io Vardas_Pavardė serveryje: @Afigenas_Mantas

Kokiu būdu žaidėjas sukčiavo?: Inv

Ar žaidėjas buvo užblokuotas žaidime?: Ne

Įrodymai [nuotraukos arba video įrašas (-ai)]:

/info lentelė:

Nurodyti sekundžių/minučių intervalą, kur žaidėjas cheat'ina: 0:05-0:08 nelimpa 2 kulkos, 0:25-0:28 nelimpa 2 kulkos, 0:37-0:39 nelimpa 3 kulkos, toliau paaiskinsiu viska detaliau:

 

pradzioje taip vienas drasiai uzlipa, pasaudo sau ramiai, rodos viskas limpa nuo skirtingu zmoniu

 

 


n5doc.png
 

 

taciau ateina metas begti ir likus 60 hp ijungiame inv, jau nelimpa kulkos nuo zmogaus, nuo kurio puikiai viskas sulipo ankstesneje foto

 

 


2zcdn.png
 

 

tada saudome i ta pati zmogu, kuris kesinosi mus nuzudyti, tai patvirtina jo buvimo vieta ir leidzia suprasti, kad jokie kampai ar kitokie faktoriai visai nekliudo atimti zalos

 

 


JREnJ.png
 

 

veliau ramiai atsivartojam ir toliau spaudziam varzovus, velgi drasiai taip, one man army, tik uzlipam ir nelimpa dvi kulkos nuo skirtingu zmoniu, kol norime pazeminti kita direktoriu dvikovoje

 

 


t4Xk7.png
 

 

toliau video medziagoje matome, kad daugeliui kulku trukdo kampai ir sistema to nefiksuoja, viskas gerai, taciau, kai visgi padarome daug zalos ir mums gresia mirtis, spaudziame inv iki pat galo ir nelimpa net 3 kulkos, kai liko 14 hp, taip idomiai, vienas zmogus, kuris pataike, buvo tiesiai pries ji, Afigenui to jaunuolio kulka nelimpa, o pats jam ramiai armoro nuima

 

 


LH04e.png

 

 

Tikiuosi atsizvelgsite i visus mano isvardytus aspektus ir priimsite tinkama sprendima

Dar pridedu pozicijas, is kuriu galimai saude zmones, kurios patvirtina, kad jokie kampai netrukdo

 

 


pAB9y.png

5UKYz.png

e81RX.png
 

 

 

Jei reikes ilgesnes video medziagos, kreipkites, ponai, aciu uz jusu demesi

 

PRIDEDU:

Del paskutines situacijos. 3 kulkas tau pataiko, kai jau esi persivertes. Man nesveikai idomu, kaip tau video gale sulipo kulkos, o poto, kai pasiekei 14 hp, jau kulkos pradejo nelipti nuo TU PACIU ZMONIU. Kalbant apie zaideju pozicija, jie negalejo but ant galinio stogo, nes nuo ten nesimato taves atsitupusio + kuklos nedatraukia, jie galejo saudyt tik nuo to stogo, kur parodziau, kulku trajektorijos parodo, kad saudo tau i nugara, bumeris gali patikrinti ju coordus jei netingi. Dreamo situacijos nekisk, ten saudo is apacios i virsu, tavo situacijoje viskas vyksta beveik viename aukstyje. Tam zaidejui stunas praejo normaliai, jis issove stunui pasibaigus. Jei pagal tave tai anti stunas, tai tada 0:04-0:06 tu irgi ji naudoji. 0:43-0:48 parodoma, ant kurio stogo buvo Giedrius, kuris i tave saude, visa ta laika.

 

@Martynas_Nomercy taip ir toliau pyksti, kad ugbasej apstumiau ir niekas tau nepadejo? Nu atsiprasau. Matau tavo zodziu rinkinys taip ir nepasikeite nuo to laiko, kai 14 - likos nustojai progresuot. Banalu, nuspejama. Pats daugiau rasydavai, bandydamas issimazint nuo blistu. Kaip supratau, sarginio mentalitetas tau liks visam gyvenimui.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Sveikas, taigi atsakysiu trumpai ir aiškiai.

Pirma situacija su mano drąstišku užlipimu. 0:05 - 0:08 Užlipu, padarau žalos, pradedu bėgti, ir į mane pataiko Guzmano 2 kulkas, iš neaišku kokios krypties, plius antra kulka kai nušokinėjau pataikyta per kampa.

Antroji sutacija. 0:28 - 0:31. Vėl gi ta pati situacija, nesimato iš kurios krypties žaidėjai šaudo, galbūt jie yra ant galutinio stogo, ir per šita kampa man ir nelimpa tos 2 kulkos.

Ir paskutinė trečioji situacija. 0:39 Matosi kaip žaidėjui pataikau kulka, bet jis vistiek išauna kulka, nors jam stun'as automatiškai turėjo pareiti. Anti-stunhotas. Bet čia neesmė, sistema parodė kad jis pataiko, bet iš jo pačio nesimato kad būtų kažkas išauta, plius kulka galėjo man nekibti dėl kulverščio, vadinamo "cbug". Taip ogi antrosios kulkos skriejimo trajektorija matosi eina kiauriai siena, bet pataiko į koja, gal būt dėl to nekimbo man atroji kulka.

Tu pridėjai pozicijas, bet tai tik tavo spėliojimai, o ne faktai. GALIMAI. Galimai man ir nelipo dėl žaidėjų poziciju, tu rodai mitus, bet ne faktus.

Pridedu: Visos zonos turi panašumu, todėl kiekvienoje zonoje yra bugu, kurie jau yra automatiškai sistemoje ir sutvarkyti arba sunku, arba neimanoma (Ties šituo nežinau). Todėl, aš tau dabar parodysiu dar viena meno kūrini, kuriame bičas gauna kulkas per kampus, ir jam nelimpa 4 kulkos, tai yra labai panaši situacija, nes matosi kaip į jį šaudo Blogas_Zmogus, kas daugiau ir iš kur šaudo, nesimato. 

 

Pridedu: Visu pirma geriau isižiūrėk, nelimpa tik 2 kulkos, o ne 3. Viska paaiškinau kaip ir dėl ko galėjo man nelipti. Nesuprantu ką tu čia dar bandai įrodynėti :DDD

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...