Eiti į turinį
Kristis_Nutix

Nutix statymų pasiūlos.

Rekomenduoti pranešimai

Sveikučiai, nusprendžiau pradėti padėti kitiems su statymais. Šioje temoje nebus daug lengvų statymų, pagrinde siūlysių statymus su gana aukštais koficientais. Pradžioje darysių free run pasižiūrėjimui kaip sekasi. Asmeniškai nežmoniškai didelio laimėjimų procentų nesitikiu kadangi gaudomi bus dideli koficientai ko pasekoje vistiek bus daromas profitas. :25_money_mouth: Bus bandoma kelti statymus diena prieš iš vakaro. Idėjus naują pasiūla nebus rašomas naujas komentas temoje, o bus redaguojama šioje vietoje. :337_fire: Bus dedami ir statymai iš kelių varžybų ("tapetai").

Pasiūlos bus iš:

Futbolas

Krepšinis

Ledo ritulys

Tenisas

Esportas

 

Gruodžio mėnesio statistika:

5 iš 7 laimėti.

 

 

Midtjylland vs Odense (Danija: Superliga) 2018-12-07 20:00

 

Statymas: Odense arba lygesios(2,07)/ivarčių kiekis 2-3(1,97)

Midtjylland komandoje dėl gautų kortelių nežaidžia du pagrindiniai puolėjai, kurie visados muša įvarčius. Išvykoje žaidžiantys Odense lentelėje užima trečiaja vietą, namuose - antraja. Odenese pagal dabartine forma yra šiektiek stipresni. Taip pat jie išvykoje sugebėjo be pralaimėjimų sužaisti 6 varžybas (4W, 2D). Taip pat galima dėti, jog bus išviso 2 arba 3 įvarčiai (1,97 koficientas) kadangi abidvi koamndos žais bent be vieno iš pagrindinių puolėjų, bei H2H su visais žaidėjais komandos imuša po 2,4 ivarčių. Midtjylland iš esmės yra šiektiek geresnė komanda tačiau be pagrindinių puolėjų tad Odense gaus progų mušti į vartus.

Lažybų punktas : betsafe, siulyčiau dėti maždaug 2-3% bank roll.

 

Juventus vs Inter Milan (Italija: Serie A) 2018-12-07 21:30

 

Statymas: Abi komandos pelnys bent po įvartį ir Juventus laimės - Taip (3,35)/Suminis 2,5 (1,90)

Manau apie šias komandas kalbėti daug nereikia. Juventus - su Ronaldo jie yra totalus lyderiai Italijos lygoje tačiau Interis nepasiduoda ir yra trečioje vietoje. Kadangi Juventus turi labai stipria gynyba Interis sugebės imušti 1 įvarti tačiau Juventus vistiek turėtų laimėti. Norint laimėti sumini statymą reiktų bent 3 įvarčių kas šioms komandoms tikrai nėra sunku.

Lažybų punktas: betsafe, statome po 2-3% už 3,35 koficientą bei apie 4-5% už 1,9 koficientą.

 

Anadolu Efes vs Real Madrid (Europa: Eurolyga) 2018-12-07 19:30

 

Statymas: Anadolu Efes (+5,5) (1,7)

Šios abidvi komandos yra apylygės tačiau Real Madrid dabar žaidžia išvykoje tad Anadolu įgauna namų arenos pranašumą. Kolkas Efes žaidžia jau virš penkių rungtynių eurolygoje be pralaimėjimų. Madrido ekipa sugebėjo pralaimėti jau 3 iš eilės matchus išvykoje, kurie jiems buvo tikrai geri. Yra didelė tikimybė, jog madridas žais be vieno iš savo pagrindinių žaidėjų dėl traumos. 

Lažybų punktas: TopSport, 4-5% bank roll.

 

Fos-sur-Mer vs Monaco (Prancūzija: Championnat pro A) 2018-12-07 21:00

 

Statymas: Fos-sur-Mer +8.0 (1,77)

Nors Monaco komanda lentelėje užima aukštesne vietą Fos-sur-Mer šiuo metu palaiko geresne formą. Monaco labai dažnai neimeta daug taškų tad šiose rungtynėse turėtų laimėti labai mažu skirtumu arba pralaimėti.

Lažbų punktas: betsafe, bank roll: 3-4%

 

Wetterbygden stars vs Uppsala basket (Švedija: Basketligan) 2018-12-07 20:04

 

Statymas: Wetterbygden -11.5 (1,75)

Tai yra viena iš Švedijos megėjų lygų tačiau Uppsala rodo visiškai prasta rezultata šioje lygoje. Jau sugebėjo pralaimėti 11 varžybų iš eilės dideliais taškų skirtumais. Tuo tarpu Wetterbugden komanda pralaiminėja pirmoms komandoms kelių taškų skirtumu. Laimėti bent ant 12 taškų tikrai neturėtų būti problema tad kas norit labiau rizikuoti galit dėti su dideliu minusu.

Lažybų punktas: betsafe, bank roll 3-4%

 

NAUJA !

 

Detroit Pistons - Philadelphia 76ers (Šiaurės Amerika: NBA) 2018-12-08 02:00

 

Statymas: Detroit Pistons (įskaitant pratesimą) (1,84)

Paskutinuoju metu gana nesiseka Philadelphia ekipai, ypač išvykose. Pistonai staiga pradėjo rodyti tikrai labai kokybiška žaidimą ir sugeba laimėti prieš tokias komandas kaip GSW. Nors Pistonai žaidžia be Bullock'o ir Smith'o (abudu vidutiniškai imeta po 10 taškų) jie jau yra ir ankščiau irode, jog gali lengvai laimėti ir be jų. Bus tikrai idomios varžybos, galima būtų tikėtis ir pratesimo.

Lažybų punktas: TopSport, 3% bank roll.

 

Galatasaray Istanbul vs Banvitspor (Turkija: Super Ligi) 2018-12-08 14:15

 

Statymas: Galatasaray Istanbul -5.5 (1,90)

Turkų lyga yra labai apylygė tad šios komandos labai panašios, tačiau Banvit ekipai sunkiai sekasi žaisti išvykose kadangi jie jau pralaimėjo 8 varžybas iš eilės. Galatasaray šiemet nusipirko keleta gerų krepšininkų, o Banvit pardavė kelis iš savo pagrindinės startinės sudeties. Namų komandai turėtų sektis gana sunkiai tačiau tikrai turėtų laimėti bent ant 6 taškų.

Lažybų punktas: betsafe, 6% bank roll.

 

46c93a30cac93ad2a74fc3a207a61d20225.png

Asmeniškai neprisiemų jokios atsakomybės dėl statymų bei/ir pralaimėjimų. Jūs patys pasirenkate statyti ar ne. :100_pray:

 

-Putix.

Redaguota , redagavo Kristis_Nutix
  • Už 2
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

2018-12-07

Midtjylland vs Odense [+ LAIMĖTAS]

Juventus vs Inter Milan  [ - PRALAIMĖTAS]

Anadolu Efes vs Real Madrid [+ LAIMĖTAS]

Fos-sur-Mer vs Monaco [+ LAIMĖTAS]

Wetterbygden stars vs Uppsala basket [+ LAIMĖTAS]

Detroit Pistons - Philadelphia 76ers [ - PRALAIMĖTAS]

Galatasaray Istanbul vs Banvitspor [ + LAIMĖTAS]

Redaguota , redagavo Kristis_Nutix
  • Už 2
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...