Eiti į turinį

Archyvuojama

Ši tema nuo šiol archyvuojama ir jos nebegalima komentuoti.

The_Bugi

Dėl pabėgimo iš kaleimo

Ar pravers serveriui ?  

17 balsai(-ų)

  1. 1. Ar pravers serveriui ?

    • Taip
      15
    • Ne
      2


Rekomenduoti pranešimai

Sveiki visi, taigi šendien pastebėjau, kad su tuo pabėgimu iš kaleimo yra didelė nesamonė, nes pasitaiko kaip sakant ''kaziolų'' kurie pasako kelintą valandą yra pabėgimas, ir visi pd, armija jau lauke su sraigtais ir šaudo taigi praktiškai neymanoma niekur pabėgti. Mano idėja būtų toke, kad kaip prasideda bėgimas serveris tave nuteleportuoja į random vietą žemėlapyje ir per kiekvieną pabėgimą vis į skirtingą vieta, tai manau būtų daugiau šansų pabėgti, bei būtų teisėsaugai daugiau veiklos. Nes dabar jai neturi su kuo susitarti, kad tave kažkas paimtų tai bėgti beprasmiška. Taigi @Admin_Bumeris pagalvok dėl šitos idėjos.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

prieš 14 valandas(-ų), Red_Beer rašė:

O kitas žaidėjas gali bėglį paimti?:50_open_mouth:

Gali paimt, bet reik chebros kad pabegtum, nes jau pries pabegima privaro mentu. As tai jauciu, kad patys mentai jailina koki sava, paziuri jis kada pabegimas ir unjailina ji. Kazka tikrai reiktu keist su tuo pabegimu. Duot galetu 1min ar maziau bsk be begos tarkim, per ja dar nusiteklint kazkur galetum ir po to uzsidetu /bega tas 10min turetum begiot.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Iš dalies sutinku,o iš kitos puse ne,bet turiu geresnį pasiūlymą,nes tavo šis pasiūlymas atrodo logiškas,bet kai jaile būna po 20-30 žmonių,ir per pabėgimą visi išsiteleportuotų į randoma vietą būtų nesamonė,nes tiek daug per tokį trumpą laiką sugaudyti neįmanoma,siūlyčiau geriau tiesiog kad būtų random valandom pabėgimas,o ne nustatytom,pvz kokias 3-5 minutes prieš bėgima sužinai ir viskas,nes dabartinis tavo pasiūlymas,kad random nuteleportuotu yra nesamoningas,kai pats nedirbi teisėsaugoj tai nesupranti.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...