Eiti į turinį
Afigenas_Mantas

"The Ballas" gaujos direktoriaus rinkimų apžvalga.

Rekomenduoti pranešimai

067d19cfaba2eaa5c963b28e4837c9c7113.png

Sveiki, kaip jau daugelis žinote buvo renkamas naujasis "The Ballas" gaujos direktorius. Anketu sulaukėme tikrai ganėtinai nemažai. Buvo paimti 3 kandidatai dėl šio posto pareigų, rezultatai akivaizdūs. Matėsi kas pildė į direktorių ir stengėsi dėl jo nes žiūri į šias pareigas rimtai, o kas pildė tiesiog atmestinai. Štai ir kandidatai:

 

Ernestas_Blue - Pasirinkome tave kandidatu dėl tavo sukauptos patirties ir žinių gaujose. Pirma stebėjimo vakara stebėjom tave, gynei savo kluba. Gaila, kad pamatęs kad nepavyksta apginti, atsijungei. Na gal turėjai kažkur išeiti. Bet ta diena daugiau tavęs sutikti taip ir nepavyko. Prisijungus kitą dieną tavęs surasti nepavyko, esi pražaidęs 12 minučių. Kita kandidatas už tave buvo stipresnis tiek veikla, tiek aktyvumu.

 

Bartas_Suuh - Dar viena gerai žinoma asmenybė, žmogus susipažinęs su nusikalstamu pasauliu. Pirma stebėjimo diena tavęs nepavyko sutikti serveryje, turbūt dėl to kad buvai gavęs ban'a už cheat, bet kaip parašė atsibaninimo moderatorius, pritrūko įrodymu. Kitą dieną tavęs ir vėl gi nepavyko sutikti, pažiūrėjęs forume "Žaidėjų parašai", pamačiau kad esi pražaidęs 0 minučių. Tuo tavo stebėjimas ir baigėsi.

 

Edvis_Nero - Štai ir naujasis "The Ballas" gaujos direktorius. Dar vienas tikrai puikiai žinomas mafijų/gaujų veidas, kelis kartus buvęs Cosa Nostra mafijos pavaduotojas, abu kartus tikrai pasirodei ganėtinai gerai. Dirbi "Immortal" mafijoje, gini savo mafijos zona. Labai patiko, kad kai daugelis žmonių pasidavė ir apleido savo baze, tu ir toliau stengeisi žutbūt ją apginti. Tu su savo bendradarbiu Mafijozas_Baryga vienu momentu DVIESE buvote išsivalę beveik visą baze, tai man tikrai padarė dideli įspudi. Esi pražaidęs virš 200 minučių ir padaręs 10k žalos. Kita diena jau man prisijungus tu buvai pražaidęs 180min. Bėgiojai nuo policijos pareigūnų, juos erzinai, bet kaip ir daugeliui nusikalstamo pasaulio atstovų, tau teko atsisėsti į "cype". Aišku kaleime veltui laiko neleidai, nuėjai pasišaudei dm zonoje, parodei kad tau ten tiesiog nėra ką veikti savo taiklumu. Dar kartą sveikinu bei linkiu sąžiningu karų.

 

78528aacf21e1bd70043203407b9d0d887.png

 

Pagarbiai,

NGPT Mantas Ir Ginas.

 

  • Patinka 19
  • Ačiū 1
  • Už 23
  • Prieš 1
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...