Eiti į turinį
Afigenas_Mantas

"Immortal" mafijos direktoriaus rinkimų apžvalga

Rekomenduoti pranešimai

9e4142ce5a36dee48f00283a32fc992e108.jpg

Sveiki, kaip  jau daugėlis žinote buvo renkamas  naujasis "Immortal" mafijos krikštatėvis.  Ankstesnysis Justas_Yellow buvo nušalintas už neaktyvumą. Anektų skaičius nebuvo stulbinantis, bet kandidatų buvo ganėtinai rimtų. Siūlyčiau kitą kartą jeigu pildot, kalbėti konkrečiau ir aiškiau. Kai kurių žmonių anketos buvo vos vienas sakinys į klausimą. Jeigu norit pamatyti save tarp kandidatų, siūlyčiau kitą kartą isiskaityti į klausimus prieš atsakant, nes atrodo kad kai kurie atsakinėjot perskaitę vos pusę klausimo. Rinkimai netruko ilgai, patys pamatysite kodėl. Ilgai netuščiažodžiausiu ir pristatau kandidatus:

 

Chosen_Dovis

Atrinkau tave į kandidatus dėl tavo turimos patirties taškų. Kandidatuoji jau ne pirmą kartą, tavo pasiūlymai yra įdomus, tik ar sugebėtum juos ištesėti? Štai kas labiausiai ir kiša tau koja ties šia vieta, nes tai tikrai yra sunku. Sutikau tave serveryje /tpvip zonoje. Lakstai ratais nuo stogo ant žemės, pabuvęs šiek tiek serveryje tu atsijungei. Prisijungęs vakarop sutikau tave vėl. Kaip suprantu užpildei pažiūrėt ar gausi kandidata, nes stovi /tprace ir žiūri kaip žaidėjai žvėjoja. Nieko asmeniško, bet užimi kažkieno kito vieta, kuris būtų pasirodęs geriau. Ties čia ir baigiau tavo stebėjima, toliau nebemačiau reikalo tavęs stebėti.

 

Karolis_Likesss

Anketoje pasakoji apie dažnus veiksmus, kad tavo nariai niekada neliks be veiksmo. Sakai kad tikrai sugebėtum susitvarkyti su šio posto pareigomis bei nenuviltum mūsų. Kai ateis metas kariauti, nepabijotum priešininko ir kariautum prieš jį, tas labiausiai mane ir sudomino. Turi sukaupęs nei daug nei mažai mafijų/gaujų patirties ~135 tūkstančius. Vos tik prisijungiau ir pradėjau tave stebėti, tu kažkokiais neaiškiais būdais važinėji A51 zonoje požeminiame su savo nuosavu Bullet. Kai tau uždėjo bėga statusa, tu iš karto atsijungei, vėliau gavai ban'a už relog'a. Cituoju tavo žodžius "Neatsijunginėsiu busiu dažnai online ". Ties čia ir baigiau tavo stebėjima. Jeigu kas nors paklaustu kodėl ir pasakytu kad žaidėjas nenaudojo neleistinų modifikacijų, čia tik paprastas ban'as už relog'a. Tik jums mielieji taip atrodo. Tai tik irodo, kad žaidėjas dar nepasiryžęs paimti į rankas tokio posto, nes vos tik iškilo sunkumas, jis tiesiog atsijungė.

 

Kristis_Lada

Daugkartinis valdžių atstovas gaujose/mafijose. Esi patyręs šitame reikale, todėl ir paimiau Tave į kandidatus, nes vis gi norėtusi vėl pamatyti sena vilka valdžios poste. Dirbi Immortal mafijoje, esi pražaidęs 30min, atlieki nusikalstama veikla, aišku kas ir yra būdinga atliekant mafijozo vaidmenį. Šaudai žmones, kenki žaidėjams kelti rida, darai sumaišti mieste. Patiko, kai buvai "Vyriausybei", neleidai žaidėjams atsiimti uždarbio šaudydamas į juos. Bet dėja susirinkai per didelį kiekį įtarimo lygio ir tau teko pabuvoti kaleime, na bet tai būdinga būnant mafijose/gaujose. Kaleime laiko veltui neleidai, iš naujoku išmušinėjai pinigus, viena net gi buvai nusivedęs į kaleimo zonos "išvietę", kur jį tardei bei bandei išpešti informacijos. Vėliau apsilankei kaleimo dm zonoje, kur rodei savo įgudžius, įgautus per tiek laiko šiame projekte. Visi tavo varžovai išėjo iš kaleimo dm zonos ir tada tu nusprendei eiti pailsėti, kol išeisi iš kaleimo. Serveryje praleidai 70 minučių, kas yra tikrai mažai. Pasėdėjęs šiek tiek kaleimo zonoje AFK, tu atsijungei. Žemiau esantis kandidatas buvo už tave visa galva aukščiau.

 

Molotov_Cocktail

Štai ir naujasis "Immortal" mafijos vadovas. Kas tave pažysta ir žino, tikrai manau neatsilieps blogu žodžiu, nebent praeitį kažką būsi padaręs negero ^^. Žaidėjas tikrai iš ganėtinai senų laikų, man puikiai žinoma asmenybė. Dirbi The Ballas gaujoje, esi pražaidęs 90 minučių. Tikėjausi kad kai prisijungsiu, rasiu bent viena arba du kandidatus, taip ir buvo, pavyko rasti tave ir Kristi. Galvojau kad vos prisijungsiu ir staigiai šoksiu į /pzu ir rasiu tave bekelianti rida savo transporto priemonei, arba važinėjanti po miesta, bet klydau. Tave pavyko rasti klubo veiksme. Vėliau sėkmingai gavote išpirka ir atsitraukėt. Tikėjausi kad tavo veikla ties čia ir sustos, bet visgi manęs nenuvylei. Iš karto šokai /tpdm ir ten pradėjai kelti savo žala bei rodyti savo šaudymo bei vartojimo įgudžius. Turbūt skaitydamas tavo anketa labiausiai isiminiau tai, kad be šaudymo čia nelabai ir beturi ką veikti, tai man ir labiausiai patiko, nes nemelavai ir būtent tai ir rodai. Šiek tiek pabodus dm zonoje, tu šokai ant dviračio ir atlėkei prie San Fiero sankryžos. Pats vienas kėlei chaosa miestui, gazdinai bei šiurpinai žaidėjus, net patys Policininkai tiesiog paspausdavo gazo pedala, kad tik kuo greičiau pravažiuoti. Bet ankščiau ar vėliau, visi nusikalstamo pasaulio atstovai yra pamatomi dėl savo blogo elgesio ir nubaudžiami tam tinkamais būdais. Teisėsaugos narys pamatęs, kad mieste keli chaosa tau uždėjo bega statusa ir surakino, bet matyt kad jis buvo įbaugintas, ir daugiau nei 60 įtarimo lygio tau neuždėjo. Šiek tiek atsipūtęs tu ir vėl pradėjai bauginti žaidėjus, tik šį kartą jau Las Venturas mieste ridos kėlimo rate. Pasidėjęs konteinerį ir atsistojęs už jo kaip už barikados, tu trugdei ridos kėlėjams uždarbiauti. Vakarop su klubu bandėt užiminėt kitus klubus. Šiek tiek kilo kėblumu /tpdrag, nes teisėsaugos nariai jus pradėjo rakinti ir tikrinti jūsų psichotropines medžiagas. Prisijungus šiek tiek po 00:00, net ir tokiu laiku sugebėjau tave rasti. Eilinį kartą rodai kad tu tikrai užtikrintai nori šio posto. Dalyvauji klubo veiksme, su savo bendražygiais gini savo kluba, po poros gerų rush'u jums sėkmingai pavyko apsiginti savo klubo zona. Vos tik prisijungęs sekančią parą, jau rašiau tekstą: /info Molotov_Coctail ir tai buvo turbūt sutapimas, nes tu iš karto prisijungei. Palakstei minutę bazėje ir iš karto puolei į veiksmą. Padarei /to pas kitą žaidėją kuris buvo Armijos bazėje. Žmonių buvo tikrai ganėtinai nemažai, pradėjote kariauti prieš teisėsauga. Bet ilgai nepasivaržėte, nes teisėsaugos pajėgos buvo gausesnės ir stipresnės šiuo atvėju. Atsisėdęs į kaleimą laiko veltui neleidai, ėjai į dm zoną ir šaudeisi iki tol, kol išėjai iš kaleimo. Veikla tikrai 10/10, pasirodei visa galva aukščiau už kitus kandidatus. Sveikinu Tave, linkiu sąžiningu bei gerų karų. Kariaukit žaidime, bet ne forume!

 

028113243bf1ab589e7ca84e0d826d50901.png

 

Pagarbiai, 

NGPT  ©Mantas

  • Patinka 12
  • Ačiū 1
  • Haha 3
  • Liūdnas 1
  • Už 11
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...